• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

testleri tek tek çekmiştim 4 saatte bir yaptım zaten dün 14 de pozitif gibiydi sonra 6 tıda silikdi akşam yine öyleydi sabah 5.30 da koyuydu halada koyu kafam çorba gibi ben deneme yaptım zaten...

Foreverin de böyleydi.3 gun koyu olmuş test.3 gün de deneme yapmıştı.istersen oku onun geçmişten.oglu oldu maşallah.hayırlısı hazalcım.sen tevekkül et inşallah.

Foreverin de böyleydi.3 gun koyu olmuş test.3 gün de deneme yapmıştı.istersen oku onun geçmişten.oglu oldu maşallah.hayırlısı hazalcım.sen tevekkül et inşallah.
3 gün üst üstemi deneme yapmıştı forever.??bana çatladı gibi geldi sabah sancım çokdu bacağıma kadar vurdu ateşimde yükselmişti 36.4 dü 3 aydır bu derecede çatladı çünkü akıntı yoğundu ıslaklık rahim ağzında yanma hepsi vardı benim yum zaten sabaha karşı çatlıyor geçen ay dr a gittğimde akşam 4 de yum çatlamıştı çoktan dr sabaha karşı çat olmuş demişti geçen ay 14.sabah bu ayda 15. sabah çatladı galiba hiç 16. gün çatladığı olmadı 3 aydır böyle hayırlısı canım sağol sende deneme yaptın değilmi??

3 gün üst üstemi deneme yapmıştı forever.??bana çatladı gibi geldi sabah sancım çokdu bacağıma kadar vurdu ateşimde yükselmişti 36.4 dü 3 aydır bu derecede çatladı çünkü akıntı yoğundu ıslaklık rahim ağzında yanma hepsi vardı benim yum zaten sabaha karşı çatlıyor geçen ay dr a gittğimde akşam 4 de yum çatlamıştı çoktan dr sabaha karşı çat olmuş demişti geçen ay 14.sabah bu ayda 15. sabah çatladı galiba hiç 16. gün çatladığı olmadı 3 aydır böyle hayırlısı canım sağol sende deneme yaptın değilmi??

Benim çok karışık.testleri göstermiştim ya.sanırım bozukmuş.deneme yapmıştım ama birsey yok.testler aklima takıldı.galenik almıştım.1 nisan da pik yaptı.24.gün oluyor.2 aydır düzensizdi adetim zaten.bugün silik oldu test.sonuç olarak denemeler basarısızlikla sonuclandı.diger ay kısmetse vazgeçmezsem tabi:)

Kızlar çok şukur kalp atışını duydum bugün...dr her şey yolunda dedi şimdi foto gonderecem bakalım tahmin varmı

WP_20150403_020.jpg WP_20150403_020.jpg WP_20150403_020.jpg WP_20150403_021.jpg

Eklentiler

• WP_20150403_022.jpg
    WP_20150403_022.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 69
canım benim de aynıydı iştahsızlık mide bulantısı kız dedim ama alakası yok kendini öyle şartlama. kızımda çekmediğim mide bulantısını bu gebeliğimde yaşadım feleğim şaştı :)
Umarım inşallah...şimdi fotı yükledim bakalım yorumlayabilen varmı

Benim çok karışık.testleri göstermiştim ya.sanırım bozukmuş.deneme yapmıştım ama birsey yok.testler aklima takıldı.galenik almıştım.1 nisan da pik yaptı.24.gün oluyor.2 aydır düzensizdi adetim zaten.bugün silik oldu test.sonuç olarak denemeler basarısızlikla sonuclandı.diger ay kısmetse vazgeçmezsem tabi:)
Hayirlisi canim vazgecme niye vazgeciyosun simdi hamile degilmisin hemen belli olurmuki???benim test silikdi 21.00 da ama tekrar deneme olmadi daha dogrusu cocuklar sagolsun:) sayelerinde olmadi yoksa 1 deneme daha dusunmustum.ama ben sunu farkettim pozitifden sonra 24 yada 36 saati bulmuyor catlama...

Kızlar çok şukur kalp atışını duydum bugün...dr her şey yolunda dedi şimdi foto gonderecem bakalım tahmin varmı
Çok sevindim. Darısı başıma, bende duyarım inşallah. Bugün testte tam netti çizgi. Bende hamileyim:). Ama korkunç bel ağrım var. Herşey yolundamıdır???

Çok sevindim. Darısı başıma, bende duyarım inşallah. Bugün testte tam netti çizgi. Bende hamileyim:). Ama korkunç bel ağrım var. Herşey yolundamıdır???
Hayirli olsun cnm hamilelikte adet donemine yakin adet oluyomus gibi belirtiler cok normal... Allah gonlune gore versin ins Allah

Birlikte kaliriz belkide...mayis ayinda dusunuyodum bende umarim seninde gonlundeki nasip olur.

Kizlar bugun adetimin son gunu sol tararafimda cok agri var.acaba yumurtami catlio sizce yumurta catladimi test disinda ne gibi belirtiler var?

canım benim de aynıydı iştahsızlık mide bulantısı kız dedim ama alakası yok kendini öyle şartlama. kızımda çekmediğim mide bulantısını bu gebeliğimde yaşadım feleğim şaştı :)
valla bende çok fenayım bulantı halsizlik 12 haftalık hamileyim hiç kilo almamışım kızlarda da bulantım çoktu ama kiloda alıyordum çok halsizim bilemiyorum cinsiyetle alaksı var mı bilemiyorum ama perişan oldum yarın yine dr.gidecem bulantı için ve vitamin versin çok halsizim kızlar......

canım hayırlı olsun bel arısı olabiliyor ben 12.haftadayım benim hala bel ağrım var canım bence endişelenme...

canım ne demek vazgeçmek bence vazgeçme demekki zamanı var...tek denememi yaptın?ben birazda tek denemye bağlıyorum canım...

Back