- 1 Aralık 2014
- 421
- 203
- 53
- 41
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #62.421
Arkadaşlar ve gijnij ben bugün temizleneceğim fitil ve antibiyotik kullanmak istiyorum acaba hangisini alsam sen hangisini almıştın bidahaki adet dönemimden sonra denemem olacağı için bu 19 gün içinde hangi fitili kullansam bilemiyorum dr gitsem yönlendirememki kafasına göre yazcak bir tedavi,,, fitil kullanıpda erkek ğe hamile kalanlar bana bilgi verebilirmisiniz canlar, rahmin erkek için temiz olması gerekiyor ya ondan telaş ettim kendim eczaneden alırım yazdığınız antibiyotik le fitili,,, birde gijnij senin kullandığın senin kullandıklarını sana dr mu yazdı bana isimlerini yazarmısın öpüldünüz çokkk,,,, bu benim dördüncü bebeğim olacak rabbim verirse...3 kızım var ne olur dua edin bana arkadaşlar hayırlı sağlıklı ahlaklı sihatli bir erkek evlat rabbimden bir hediye istiyorum... Sizinle dertleşmek çok güzel bu duygularımı hiç kimselere diyemem genelde hepimizin arzusu duası aynı olduğu için birbirimizi çok iyi anlıyoruz...
Insallah hanzade.bu defa oğluşuna kavuşursun inşallah.bizi bizden başka anlayan yok.
Gecen gün arkadaşın biri 3.yü düşünüyor musun erkek olur diye diyor.diger arkadaşa da dönüp baska çocuk ne yapalımki kızı da oglanı da bulduk diyor( sanki bizim elimizde haşa.kadının kadından başka düşmanı yok gercekten
Fitil sormuşsun.sibel biokadin kullanmış.başkalarından da neopenatron (tam yazamamış olabilirim)diye bir fitil duydum.ama kullananlara sor yine de.ikisi de ph dengeliyormuş.