How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Süper Anneler - 2011

Arkadaslar ilk defa 6 gün süren adet günüm bugün 8. Gün vee ağrılı kahverengi sulu akıntım oluyor. Hayretler içerisindeyim, bir tahmini olan varmı... :KK43:(
Belki erken yumurtluycaksin cunku adet uzun surdumu daha iyi yikanir yikanmazda yumurtan catlar hamile kalirsin ins boyleliklede oglun olur... Sana namazda dua edicem cnm ins oglani tutturursun.. Rabbim gonlundekini nasip etsin

Kizlar bende mantar icin fitil kullanicam bu ayda adet olursam allahin izniyle denemeye basliycam...rabbim gonlumdekini nasip eder insallah. Benimde sizlerinde ins adetim uzun surerde biter bitmez hayirla hamile kalirim

Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."

canım perşembe gittim ama bebeğin kordonundan dolayı göremedi...zaten şuanda hastane de yatıyorum çok bulantıdan dolayı vitaminsiz kalmışım serum veriyor...dr.un yorumu çok komik kızlar stresten dolayımı çık çıkarıyosun diyor...
Asosyal çok geçmiş oldu ya valla hamile kaldık kalalı hastalıktan kurtulamadık...bende yeni grip atlattım...be çok halsizim hiç bişey yapmak istemiyorum acaba gerçekten strestenmi....rabbim bu sıkıntıların sonunda yuzumuzu guldurur inşallah....b

Kızlar cuma dr gittim 8haftalık dr bir ay sonra gel dedi sizce geç değilmi

Okadar haklıs
Ah ahhh canım o kadar doluyum ki bu kadınlara... İçlerinde çoğusunda kötülük var. Kimselerin erkek çocuklarının başlarını bile okşuyamıyorum, hissediyorum benden kaçırdıklarını nazar ederim diye çok korkuyorlar... Maşallahhh demekten bi hal oluyorum. Bazıları yüzüme baka baka ay kız evlat yetiştirmek çok zoor, iki oğlu var üçüncüye hamile ay yinede erkek olduğuna çok sevindik diyor. Sanki erkek başına yağ sürecek, aslında bir ana için kız çocuğun yokluğu daha önemli... Rabbim bana kuzularımı hediye vermiş, ha biz de bitane side değişik olsun isteriz insanız, Rabbimin rahmet merhamet kapısı sonsuz açık bize istiyebiliriz, vermediysede vardır bunda hikmet deyip tevekkül ederiz. Rabbim bizede gönlümüz'den geçeni hediye eder. Aminnnnnnnn.... Canım sen fitil kulkanmışmıydın...[/QUOTE okadarhaklısınki ah şu kadınlar benimde gorumcem sürekli erkek erkek oldu diyor ya sanki ben belirliyorum ama anlatamayız rabbimden bende dua ile hayırla sağlıkla istiyorum inşallah

Canim sen daha once adet bitiminden hemen sonra kaldigini söylemiş din... Kaç gün surmusdu adetin?/ ve kacinci gun kalmisdin
Evet canim adetim 6 gun surmustu.dongum ise 24 gun. 7. Gununde iliski olmustu.ben 10. Gunde falan yumurtladigim icin hamile kaldim sanirim.yani benim gebeliklerim yumurtlamadan onceki gunlerde kiz olur tezini destekliyo.tesaduf mu bilmiyorym

Evet canim adetim 6 gun surmustu.dongum ise 24 gun. 7. Gununde iliski olmustu.ben 10. Gunde falan yumurtladigim icin hamile kaldim sanirim.yani benim gebeliklerim yumurtlamadan onceki gunlerde kiz olur tezini destekliyo.tesaduf mu bilmiyorym
Yada herkesde farklimi acaba yani ayni yöntemle Kizi tutturanda var oglanida... Benim kizimda geç dollenme oldu hep 1 hafta geriden gidiyordu... Belki benim bunyem geç döllenmede Kizi kabul ediyor çünkü arkadaşım adeti bitti kazayla hamile kaldı çok emin ogün kaldigina çünkü kocası 2 ay yoktu.. Oglu oldu... Darisi basimiza inşallah

Yada herkesde farklimi acaba yani ayni yöntemle Kizi tutturanda var oglanida... Benim kizimda geç dollenme oldu hep 1 hafta geriden gidiyordu... Belki benim bunyem geç döllenmede Kizi kabul ediyor çünkü arkadaşım adeti bitti kazayla hamile kaldı çok emin ogün kaldigina çünkü kocası 2 ay yoktu.. Oglu oldu... Darisi basimiza inşallah
Olabilir tabiki ya da hersey tesaduf de olabilir kaderimizde ne varsa onu yasiycaz neticede.bizimki ihtimali arttirabilir miyiz çabasi.rabbim herkesin gonlundekini versin hayirlisiyla.

ben hem agızdan antibiyorik alıyorum hem alttan :KK70: bakalım sonuç ne olacak bu ay tedaviye başlayacam tüm bunlara ragmen yumurtlama günüde ilişki olacak eger benm kızım olursa kesinle yönteme azda olsa inanıyoprum bu sefer hiç inanmam inşallah saglıklı hayırlı bir oglun olur
Canım hdg,34 neden gizli grup, sen nerden biliyon. Nedersin balım söyle bizde bilelim, ama gijnij orkidemi o grubda bulabilirsiniz dedi... Nub teorisi cinsiyet tahmini diye bir grup dan bahsetmişdi...hımm demek gizli :))).... Ha birde canımsınnn... Bana dua ettin allah razı olsun, rabbimde sana hayırlı tatlı güzelmi güzel bir kız evlat versin sana, sırdaşın arkadaşın elin kolun canın ciyerin olsun ..... Sen canım fitili ve antibiyotik ği deneme yaptığın aymı kullanıyorsun merak ettim canım...

Canım hdg,34 neden gizli grup, sen nerden biliyon. Nedersin balım söyle bizde bilelim, ama gijnij orkidemi o grubda bulabilirsiniz dedi... Nub teorisi cinsiyet tahmini diye bir grup dan bahsetmişdi...hımm demek gizli :))).... Ha birde canımsınnn... Bana dua ettin allah razı olsun, rabbimde sana hayırlı tatlı güzelmi güzel bir kız evlat versin sana, sırdaşın arkadaşın elin kolun canın ciyerin olsun ..... Sen canım fitili ve antibiyotik ği deneme yaptığın aymı kullanıyorsun merak ettim canım...
....

Asosyalci canım bebeğin arkası dönük nubu belli olmuyor. Bir daha ne zaman gideceksin? Gitmeden çikolata süt iç bebek öyle çok hareket ediyor

Hanzade antibiyotik hatırlamıyorum ama fitil zaten 7 tane var içinde 1 hafta kullanılıyor. Kullanılınca ilişki kesinlikle yasak

evet malasef deneme yapacagım bu ay kullanıyorum bugün dr gittim klomen verdi 1 hafta sonrada çatlatma ignesi vurulacam ve birliktelik olacak rabbime teslim ettim kendimi inşallah gönlümdeki hayırşlı ve saglıklıysa nqasip etsin allah razı olsun inşallah senintde bir paşan olur evet oraya üyeyim ben arkadaşlarıma söyledigimde bulamıyuoprlardı gizli grupmuş

https://www.facebook.com/groups/nubteorisi/
linki bu

Back