- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.261
Ay inşallah rabbim sesini duydum canımCanım moralini bozma büyük ihtimalle erkek senin.
Canım çok sağol....bu fotoyu sitede kesedeki konuma göre cinsiyet topiği var istersen orayada gönder bazı tahminler tutmuş çunkuAsosyalci canim com gecmis olsun...ins oglusunun mujdesini verirsin sende ...
Eyham ikinci cocukta hamilelik daha zorlu geciyor.umutsuzluga kapilma her hamilelik farklida olur aynida olur bunun cinsiyetle alakasina inanmiyorum ben.ins gonlundeki gobusundedir...
Gijnij canim bu bebisede bi yorum yaparmisin 14+2 burda kuzenimin bebisi
Eki Görüntüle 1474805
canım ya nerden anlıyosn varsa bir sırrı söylermisin perşembeye gidecem belki bende birşeyler yormlayabilirim..........
Genital nub ta cikintilarin egiminden anliyorum. Daha once yanilmadimcanım ya nerden anlıyosn varsa bir sırrı söylermisin perşembeye gidecem belki bende birşeyler yormlayabilirim..........
Sahih bir hadis olmadığını duymuştum.kaynağını bulamadım ben de.ama bir arkadaş öyle denemiş sanırım kızı oldu.kısmetten öteye yol yok.kesin bir yöntem olsa dünyanın dengesi bozulur.ben 2 kızımda yum günlerine dikkat etmediğim için denemek istedim 3.de ama testler bozuk çıktı.ne yapalım hakkimızda hayırlısı.Selâm kizlar.. Size birşey sormak istiyorum... Bir hadiste okumusdum adet bitiminden 5 gun içinde hamile kalinirsa erkek 5.gunden 8. Güne kadar olursada kiz yazuodu.. Bunu deneyen varmi??
canim bizim bebegede bi yorum yaparmisin sana zahmet ...Genital nub ta cikintilarin egiminden anliyorum. Daha once yanilmadim
hakkinda hayirlisi olur ins İzmircim...deneme olduktan sonra mi ogrendin testlerin bozuk oldugunu?Sahih bir hadis olmadığını duymuştum.kaynağını bulamadım ben de.ama bir arkadaş öyle denemiş sanırım kızı oldu.kısmetten öteye yol yok.kesin bir yöntem olsa dünyanın dengesi bozulur.ben 2 kızımda yum günlerine dikkat etmediğim için denemek istedim 3.de ama testler bozuk çıktı.ne yapalım hakkimızda hayırlısı.
ASlinda tek yolu allah tan istemek bende arastiriyorum.ayni yöntemi deneyip kizi olanda va Oglu olanda varSahih bir hadis olmadığını duymuştum.kaynağını bulamadım ben de.ama bir arkadaş öyle denemiş sanırım kızı oldu.kısmetten öteye yol yok.kesin bir yöntem olsa dünyanın dengesi bozulur.ben 2 kızımda yum günlerine dikkat etmediğim için denemek istedim 3.de ama testler bozuk çıktı.ne yapalım hakkimızda hayırlısı.
Selâm kizlar.. Size birşey sormak istiyorum... Bir hadiste okumusdum adet bitiminden 5 gun içinde hamile kalinirsa erkek 5.gunden 8. Güne kadar olursada kiz yazuodu.. Bunu deneyen varmi??
Zonox hayirli olsun bebegin saglikla kucagina alirsin ins...Rabbim guzel bi kiz nasip etsin sana...
İnş gönlündeki olur sen adet bitiminden kaç gün sonra denedin?? Ve kizmi istiyorsun?eğer bu tez doğruysa benim kızım olur
canım Rabbim sanada kardeşinede gönlündkini nasip etsin inşallah .bebekte kız canımCnm ben daha ayniyim deneme dahi yapmadım bi kac aya başlıyacam insallah.kardeşim aynı ve bebek yok daha.hayırlısı bekliyoruz.ama su fotoya bakarmisin cinsiyet tahmini yapabilir misin arkadaş için.
bebek erkek canımAsosyalci canim com gecmis olsun...ins oglusunun mujdesini verirsin sende ...
Eyham ikinci cocukta hamilelik daha zorlu geciyor.umutsuzluga kapilma her hamilelik farklida olur aynida olur bunun cinsiyetle alakasina inanmiyorum ben.ins gonlundeki gobusundedir...
Gijnij canim bu bebisede bi yorum yaparmisin 14+2 burda kuzenimin bebisi
Eki Görüntüle 1474805
canım geçmiş olsun inşallah bir şey olmadan hayırlısı ile kucağına alırsıncanım ya nerden anlıyosn varsa bir sırrı söylermisin perşembeye gidecem belki bende birşeyler yormlayabilirim..........
canım hayırlı olsun bebeğin gönlüne göre olsun inşallahinşallah canım hayırlısı hepimiz için
canım nub teorisi diye bilimsel bir teori orkidem varya bu sayfadaki o açmış onun topiğini nub teorisine göre bebeğin cinsiyeti dye bakarsan anlarsın neye göre yorum yapılıyorcanım ya nerden anlıyosn varsa bir sırrı söylermisin perşembeye gidecem belki bende birşeyler yormlayabilirim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?