Süper Anneler - 2011

cnm sen daha iyi bilirsinde infolic pkolulara çok iyi geliyor bence olacagı varmış onu kullandıgın aya denk gelmiş kistlerin

cnm sen daha iyi bilirsinde infolic pkolulara çok iyi geliyor bence olacagı varmış onu kullandıgın aya denk gelmiş kistlerin
Canım belkide aynı ana denk geldi 8 aydır çatlıyodu ağrısını çekiodum çat günü bu ay ilk defa hiç anlamadım ağrı olmadı denk geldi işte

Kızlar günaydın nerdesiniz yaa forum sessizleşti galiba
off keyfim yok kasık ağrım fena eskisi gibi canım girmek istemiyor unutmaya çalışıyorum şu bebek işini belki öyle olur diye ama olmuyor.hatta bu ay kendime söz verdim doğum kontrol hapı vermezse dr buraya bile çok sık girmeyip aklımdan çıkarıp deneyim diye ama olmuyor bata 1 hafta var daha bakalım neler olcak

Bencede forum sessizleşti. Kim ne aşamada acaba? Herkes yazsa hareketleniriz biraz.Ben eski sayfalara daldım, sürekli onları okuyorum. Bu hafta deneme düşünüyorum, hayırlısı. Gijnij canım, hatırlat demiştin, dr.una soracaktın

5 haftalık bebeğin yorumu olmazki. Bir fotoda bebek gördüm yanlış değilsem oradada alt kısmı görünmüyor

5 haftalik bebegin cinsel organi bile olusmamis oluyor,11 hafta civari tamamlaniyor.En erken 12. Haftada tahminde bulunabilirler.Simdi tabi kese sekliyle yorum yapanlarda var onu bilmiyorum.

Evet ya enterasan bir foto, birinde kese görünüyor diğerinde ise epeyce büyük bir bebek fakat alt kısmı görünmüyor... Bende birşey anlamadım bu işten. Sinerjik senin nelerin var kız erkek canım. Gönlünden ne geçiyor neyin olmasını istiyorsun... Kese yorumlarındada yuvarlak olanına kız diyolar elips yani badem şeklinde olanlarda erkek derler... Halk dilinde böyle bir söylenti var doğru mu yanlışmı bilemem şekerim.... Topikkk şenlen artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…