• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Dün arkadaşlarla beraberdim.ikisinin 2 şer oğlu var.2.ler sürpriz.birisine yum.günü mü oldu dedim.onu bilmem bile dedi:))adetten sonra oldu dedi.yum.günü ve derin olması tezlerini çürüttüler.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.birbirimize dua edelim.

Dün arkadaşlarla beraberdim.ikisinin 2 şer oğlu var.2.ler sürpriz.birisine yum.günü mü oldu dedim.onu bilmem bile dedi:))adetten sonra oldu dedi.yum.günü ve derin olması tezlerini çürüttüler.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.birbirimize dua edelim.
Zaten çevredekilere bakınca ben niye uğraşıyorum diyor insan. 5oğlu olanın hepsimi yum gününe denk geldi? Vs vs. Ama yine de diyoruz ki tedbir bizden takdir Allah'tan.

aynen ya tanıdığım 2 kişi var 3.oğullarına kazayla hamile kaldılar hepsimi yum anına denk geldi bence sperm önemli bi faktör diğerlerinin tıbben bi geçerliliği yok henüz bilmem alkali olunması y sperminin kısa yaşaması gibi...

Canım zaten onlarda bizim gibi bizi nasıl sıksan kız çıkıyo, onlarıda sıksan yine erkek,, 4. 6.erkek olanlar var çok... onlar her halükarda erkek üretiyorlar, bizde kız onlarda kızı bulamıyorlar, örneğin geçen arkadaşım kız için 4.yü denedi fakat yine erkek oldu çok üzüldü. Neyapacam bu kadar erkekle diyor üzülüyor... Zaman erkekler içinde çok kötü...kızları himayemiz altında tutabilmek biraz daha kolaymı acaba... Neyse canım....Bizlerde zor olanı bulmaya çalışıyoruz.aslında 3 kızım var hiç biri yum anı rastlamamış ben bu yüzden denemek istiyorum küçüçük bir umut. Ya tutarsa en azından yapmadım denemedim demiyeyim gönlüm rahat olsun zaten şimdiye kadar yaptıklarımızın zıttını yapmamız lazım bir şeyleri düzenini bozmak lazım beslemmemizden tutunda yatak düzenimize kadar... şayet ben 4.yü denicem yinede kız olursa tabiki taktiri ilahi ama, şuda varki demekki eşlerimizin y lerinde ciddi bir sıkıntı var.... Rabbim Herkesin Gönlüne göre versin.... Kun feyekün...

Canım zaten onlarda bizim gibi bizi nasıl sıksan kız çıkıyo, onlarıda sıksan yine erkek,, 4. 6.erkek olanlar var çok... onlar her halükarda erkek üretiyorlar, bizde kız onlarda kızı bulamıyorlar, örneğin geçen arkadaşım kız için 4.yü denedi fakat yine erkek oldu çok üzüldü. Neyapacam bu kadar erkekle diyor üzülüyor... Zaman erkekler içinde çok kötü...kızları himayemiz altında tutabilmek biraz daha kolaymı acaba... Neyse canım....Bizlerde zor olanı bulmaya çalışıyoruz.aslında 3 kızım var hiç biri yum anı rastlamamış ben bu yüzden denemek istiyorum küçüçük bir umut. Ya tutarsa en azından yapmadım denemedim demiyeyim gönlüm rahat olsun zaten şimdiye kadar yaptıklarımızın zıttını yapmamız lazım bir şeyleri düzenini bozmak lazım beslemmemizden tutunda yatak düzenimize kadar... şayet ben 4.yü denicem yinede kız olursa tabiki taktiri ilahi ama, şuda varki demekki eşlerimizin y lerinde ciddi bir sıkıntı var.... Rabbim Herkesin Gönlüne göre versin.... Kun feyekün...

Çok haklısın hanzade.eşler tahlile yanaşmıyorki :( benim haberim bile yoktu yum.gününden çok cahilmişim:) ben de yum.gunünde olmamasına bağlıyorum.bilmiyordum ama yum gunlerinde çok ağrım kramplarım olurdu.şimdi farkediyorum.dolayısıyla deneme de olmazdı.ateş topiginde de çoğunluk erkek ,uzman olmuşlar.ben de sırf bunu denemediğim için denemek istiyorum inşallah.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Çok haklısın hanzade.eşler tahlile yanaşmıyorki :KK43: benim haberim bile yoktu yum.gününden çok cahilmişim:) ben de yum.gunünde olmamasına bağlıyorum.bilmiyordum ama yum gunlerinde çok ağrım kramplarım olurdu.şimdi farkediyorum.dolayısıyla deneme de olmazdı.ateş topiginde de çoğunluk erkek ,uzman olmuşlar.ben de sırf bunu denemediğim için denemek istiyorum inşallah.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
2 kızımda da yum günümde değilde yum günlerinde deneme yapıyordum dr şu günler dedi ilkinde öyle yaptım ama regli biter bitmez başlardık denmeye 2.de aynı oldu nette hesap yaparak regliden yumun en son gününe kadar sonuç 2 kız :) bide ağrıymış akıntıymış hiç bilmezdim...

Bu hamişler nerde yahuu.hamile kalan kayboldu:))) hayırlısıyla muratlarına ererler de bol bol taktik dinleriz.
Sizler de aynı mısınız bilmiyorum ama ben her saniye fikir değiştiriyorum.kızlar beni yordukça 3.bebişten vazgeçiyorum.sonra pişman olurum diyorum istiyorum.benim gibi gitgel yaşayan var mı acaba?

Bu hamişler nerde yahuu.hamile kalan kayboldu:))) hayırlısıyla muratlarına ererler de bol bol taktik dinleriz.
Sizler de aynı mısınız bilmiyorum ama ben her saniye fikir değiştiriyorum.kızlar beni yordukça 3.bebişten vazgeçiyorum.sonra pişman olurum diyorum istiyorum.benim gibi gitgel yaşayan var mı acaba?
Burdayız canım sadece beklemedeyiz ee artık tutarsa bol bol anlatırız neler yaşadığımızı....lakin benim en umutsuz olduğum ayda oldu.... Umarım umutsuzluğuma rabbim erkek evlat vererek birkezdaha umutlandırır.....herkesin gönlüne göre bir sene olur inşallahhhh

canım aklım hep sizde ama o kadar uykum var ki,halsizim ki,anlatamam..bulantılar da cabası..inşallah rabbim verirse muradımı dualar ediyorum bide annem umreden geldi dün akşam..

canım çok uyuyorum hep yorgunum..geçen perşembe okulda tahtaya çok yazı yazmıştım lekelenmem oldu biraz korktum...sen nasılsın ...
bende iyiyim canım beklemedeyim 10 gün önce 1 kere denemem oldu tutarsa artık ama zannetmiyorum. lekelenme yorulduysan olmuş olabilir geçmiş olsun sen ateş ölçtünmü deneme yaparken ??

Kızlar şu ateş ölçme yöneteminde bi sayfaya giriyoruzya ben onu bi becerip yükleyemedim bileniniz varmı ??

Bende aynı senin gibiyim bi istiyorum bi istemiyorum

canım aklım hep sizde ama o kadar uykum var ki,halsizim ki,anlatamam..bulantılar da cabası..inşallah rabbim verirse muradımı dualar ediyorum bide annem umreden geldi dün akşam..

Maşallah ne çabuk 9 hafta oldunuz ya.ilk 3 ay dikkat et yorulma canım.çok zor hem okul hem çocuklar hem hamilelik.Allahım yardımcın olsun.annen bizlere dua etmiştir inşallah.

Kızlar şu ateş ölçme yöneteminde bi sayfaya giriyoruzya ben onu bi becerip yükleyemedim bileniniz varmı ??

Ben yükledim hazal.android uygulamasını indirdim tele.ama grafik çıkmadı.herhalde tam yapamadım.ateş topiğinde ilk sayfada anlatmış cutehart.ölçmek zor geldi bana.kızım gece cok uyanıyor.3 saat aralıksız uyumak lazımmış sabah ölçmek için.benim sağlıklı olmuyor yani.ölçüp bir yere yazabilirsin.ona da yorum yaparlar.belki de hamilesindir :) birkaç güne ovu testi yap.anlasılır.

Ya kızlar, kızılay soda içiyordum. Meğer magnezyumlu olanı içiyprmuşum. Mavisini içmem gerekiyormuş. Kıza yatırım yapmışım:eek:. Bu hafta deneme yapacam.

Back