• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Ya kızlar, kızılay soda içiyordum. Meğer magnezyumlu olanı içiyprmuşum. Mavisini içmem gerekiyormuş. Kıza yatırım yapmışım:eek:. Bu hafta deneme yapacam.
Canm kiyamam,olsun buhafta degistir sodani,sen hem ates olcup hem ovu testimi kullaniyosun?esinede takviye veriyosun galiba,merakla bekliyoyazn senin denemeni?hayrlisi olur ins,ben izmir gibi kararsizim hala,buraya girince hevesleniyom,yalnz cocuklarin zorluklariyla ugrasinca vazgeciyom,yinede dusunmekten alamiyom kendimi,bakalm hayrlisi,belki yaza dusunurum,iki kzkmda kış cocugu,buda bahara yada yaza gelsin istiyorum da hayrlisi

Ya kızlar, kızılay soda içiyordum. Meğer magnezyumlu olanı içiyprmuşum. Mavisini içmem gerekiyormuş. Kıza yatırım yapmışım:eek:. Bu hafta deneme yapacam.
Nasıl yani eşim aylardır içiyor mavisi ne biz ne içmişiz şimdi kafam karıştı bi ara limonlusunu tükettik sonra sade içti eşim halada içiyor mavi derken neresi mavi olacak o_O

Ben yükledim hazal.android uygulamasını indirdim tele.ama grafik çıkmadı.herhalde tam yapamadım.ateş topiğinde ilk sayfada anlatmış cutehart.ölçmek zor geldi bana.kızım gece cok uyanıyor.3 saat aralıksız uyumak lazımmış sabah ölçmek için.benim sağlıklı olmuyor yani.ölçüp bir yere yazabilirsin.ona da yorum yaparlar.belki de hamilesindir :) birkaç güne ovu testi yap.anlasılır.
3 aydır ölçüyorum ateş topiğinde paylaştım bi kaç kez yardımcı oldular... evet 3 saat uyuman gerek kızın kaç yaşında izmir...

Kızlar bir kış hasta olmadım hamile kaldığım ay oldum boğazım felaket dolmuş gripte olacak...kuru oksurukde var...

Gijnij iyi akşamlar canım bişey soracam sen memleketteyken elimde bi kitap var ve dönünce sizinle önemli bilgileri paylaşırım demiştin yanlış hatırlamıyorsam bize o bilgileri paylaşırmısın rica ederim güzel günler diliyorum bebeşini sev bizim yerimize

3 aydır ölçüyorum ateş topiğinde paylaştım bi kaç kez yardımcı oldular... evet 3 saat uyuman gerek kızın kaç yaşında izmir...

Kücük 3 yaşinda canım.ama hala uyanınca beni çağırıyor.bebiş olursa kaça bölünürüm bilmen.
Ateş ölçmek güzel de daha çok çatladıktan sonra biliniyor sanırım.bu ay nasıldı senin tablon.ovu testi pozitifken ateş kaçtı yani?

Benim kızım da olmuştu. Aynı şekilde okulda. Doktor bir hafta rapor vermişti. Doktora göründünmü?
kadın doğum uzmanına görünmedim ama ultrasona girmem gerekiyordu başka bişey için ultrason dr.baktı bir sıkıntı yok dedi...hareketlerime biraz daha dikkat ediyorum..senin kanamn ne renkti benimki açık pembeydi..

kadın doğum uzmanına görünmedim ama ultrasona girmem gerekiyordu başka bişey için ultrason dr.baktı bir sıkıntı yok dedi...hareketlerime biraz daha dikkat ediyorum..senin kanamn ne renkti benimki açık pembeydi..
Bnmki kahverengiydi. Bir hafta yattım.benim ki tedbir amaçlıydı.

Canm kiyamam,olsun buhafta degistir sodani,sen hem ates olcup hem ovu testimi kullaniyosun?esinede takviye veriyosun galiba,merakla bekliyoyazn senin denemeni?hayrlisi olur ins,ben izmir gibi kararsizim hala,buraya girince hevesleniyom,yalnz cocuklarin zorluklariyla ugrasinca vazgeciyom,yinede dusunmekten alamiyom kendimi,bakalm hayrlisi,belki yaza dusunurum,iki kzkmda kış cocugu,buda bahara yada yaza gelsin istiyorum da hayrlisi
Hepimiz için hayırlısı cnm. Eşim takviye ilaç almıyor. Ov testi ve ateş ölçme yapıyorım. Gecen ay ov tespit ettim, bu ay edermiyim bilmiyorm. Ama etsem de çok umudum yok. Allah isterse olacak. Sodayı da yanlış alınca Allah ın işi diye düşündüm.:110:

ço k geçmiş olsun canım bende aynı oldum dr.gittim yapacak bişey yok dedi,ilaç falan veremem dedi,bol bol c vitamını ve ıhlamur kaynattım canım deneyebilirsin iyi geldi..
Bende ilaç taraftarı değilim ama çok zorlanıyorum....teşekkürler canım

Kızlar bir kış hasta olmadım hamile kaldığım ay oldum boğazım felaket dolmuş gripte olacak...kuru oksurukde var...
Ben küçük kızımda 7, 8 haftalık dı ateşli Grip oldum dr hastahanede yatırmıştı.. Antibiyotik li bir tedavi oldum... Fakat çocuğumun bütün dişleri çürük çok üzülüyorum onun bu durumuna. Ve görüntüsüne.diş Dr ları bu çocuğa hamileyken antibiyotik tedavisimi geçirdin diyorlar, aman sen tatlım önlemini al ki sonra benim düştüğüm duruma düşme...

Back