• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Biliyorum ama 2 yum olabilir 11.12.gün pozitifti çatlama kanaması oldu 13.gün dr çatlamamış dedi ben çatladığını biliyorum bence 2.yum kist oldu biraz farklı bi kist aslında yum çatlamış ama kan karın boşluğuna değilde kendi içine dolmuş soğan kürü daha kötü yaparmı acaba adeti bekleyim de bakcam
geçmiş olsun poi ilaçla geçer tek kistlerin geçme ihtimali çok çogullar zor pko geçmiyor bende niye birden böyle bir şey olduki ...

Babymuck canım sağol Rabbim sanada nasip etsin inşallah. Benim sol da yumurtam olmuştu. Ben zaten en baştanda sağ sol olayına inanmıyorum

geçmiş olsun poi ilaçla geçer tek kistlerin geçme ihtimali çok çogullar zor pko geçmiyor bende niye birden böyle bir şey olduki ...
hazal pko sınırındymışınm sol tarafta 7 tane saydı sınır dedi bu kist sağdaymış bu ay anladım ama ben ovu testi 5 gün t çok koyuydu pozitif değil ama çok koyu dedim kist oluştu bi de bu ay yum çatlama ağrısı yaşamadım her ay olurdu doğum kontrol hapı kullanamıyorum kalp ameliyatı oldum

canım diğer kızlarındadamı soldan yumurtladın inanıyosun galiba sağ sol olayına benim 2 aydır soldan yumum oluyor pko var sağda dahada çok onun yüzünden oluyor ...
sadece bu kızımda doktor takibi yaptırdım ordan biliyordum .diğer iki kızımda yum ne onu bile bilmiyordum :KK43:

Canlarim bebisimi bugun oglen sezeryanla kucagima aldim sukurler olsun rabbime ikimizde iyiyiz :) findik gibi bir kizim oldu cok mutluyuz
gözün aydın canım benim bak hepsi geçti gitti şimdi sadece mis kokulunu büyüteceksin .dogunca cinsiyet falan hiçbirşey düşünmüyorsun degilmi :nazar::nazar::nazar::nazar: şimdi nasıl tatlıdır ya :KK68:

Arkadaşlar ovulasyon testi netten sipariş vericem de hangi marka alayım karar veremedim,,, hangi markadan memnun sanız bana bilgi verebilirmisiniz... şimdiden teşekkürler...

Y
Polikistik overdi.15 gun yap ara ver 1 hafta.Allahın izniyle hicbirşey kalmaz.
Ya izmir bende ikisisde varmış sol pko sınırıymış sağdaki korpus hemanjikum kisti bak bu ay hap kullancam birlikte olurmu acaba ya daha adete 10 gün var adet sonu gideyim şimdimi başlasam kendi kafama yaptığım şeylerden bu hale geldim zaten normalde hiç sorunum yoktu 4 ay önce gittiğimde çok iyiydi 3 aydır adetken adaçayı içtim bu ay 10 gün inofolic kullandım hepsinin sebebi bu yapcam 2 yıl önce bende polipten kurtuldum soğan kürüyle adete kadar başlayımmı sence adet sonrası mı başlayim ya hamileysem bu ay 2 yum çatladı soldaki yok piyasada sağdaki bu durumda

Back