- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.941
kaç çocuğun var sedatry? ne istiyorsun
Iki tane oglum var kizim olsun istiyorum ama cesaretim yok ucuncuye sende kiz bebek istiyosun galiba.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç çocuğun var sedatry? ne istiyorsun
bıraktım ben onu ya bende olmadı normalde takır takır çatlayan yumurtam onunla kiste dönüştü dr verirse kullanırım ama kafama göre kullanmıcamn hatta folik asiti de bıraktım adet sonrası kontrole gitcem daha 10 gün var bakalım ne olcak
Canım belkide aynı ana denk geldi 8 aydır çatlıyodu ağrısını çekiodum çat günü bu ay ilk defa hiç anlamadım ağrı olmadı denk geldi iştecnm sen daha iyi bilirsinde infolic pkolulara çok iyi geliyor bence olacagı varmış onu kullandıgın aya denk gelmiş kistlerin
evet bekliyorum ama pekde umudum yok hemen olmuyor benim hayırlısı artık...Oldum hazalcım.dengem bozuldu herhalde pko oluşuyor.sen ne yaptın beklemede misin?
off keyfim yok kasık ağrım fena eskisi gibi canım girmek istemiyor unutmaya çalışıyorum şu bebek işini belki öyle olur diye ama olmuyor.hatta bu ay kendime söz verdim doğum kontrol hapı vermezse dr buraya bile çok sık girmeyip aklımdan çıkarıp deneyim diye ama olmuyor bata 1 hafta var daha bakalım neler olcakKızlar günaydın nerdesiniz yaa forum sessizleşti galiba
Iki tane oglum var kizim olsun istiyorum ama cesaretim yok ucuncuye sende kiz bebek istiyosun galiba.
Ben hiç anlamam canımKızlar arkadaşın 5 haftalık bebeğinin remi yorumlayacak olan var mı acaba
Senin cinsiyet belli mi cnm? Yöntem denedinmi?nasılsınız kızlar
Senin cinsiyet belli mi cnm? Yöntem denedinmi?nasılsınız kızlar