• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Hayırlı olsun. Inşallah Rabbim sana bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı oğullar nasip eder inşallah inşallah inşaallah:KK46:
inşallah canımmmm bişey soracam ben daha dr gitmedinm ne zaman gidersem kese görünür

Kizlarrrrr ya hamileyimmm 4haftalik ya inanamiyom by ay hic tontem falan denenwdim rastgele oldu....hem mutluyum hem korkuyom insallah saglikla oglusum olur esin simdiden adini koydu dusunun yani babasinin ismini ya rabbim mahcup etmesin hicbirimizi kizlar dua edin be okur Benim korku heyecanim basladi yani
Canim hayirli olsun tebrik ederim darisi bana ve tum isteyenlere surpriz olmus seninki korumadinmi hic???

Canim hayirli olsun tebrik ederim darisi bana ve tum isteyenlere surpriz olmus seninki korumadinmi hic???
çok sağol rabbim dileyen herkese sağlıkla nasip etsin......korunmama gerek kalmadı dr yumurtlamadığımı bi önceki ay söylemişti bende bu ayda yumurtlamam diye yaptım yani aylardır deniyodujk olmadı yorulmuştum artık açıkçası bu ay hiççç ilgilenmedim hesaplama falan yapmadım zaten öyle bir umudum yoktuda

benim kanama değilde ara ara kahverengi pembe lekelenmem oluyo canım 3 gün önce kontrolde dr kese altında kan birikmiş ama önemli değil dedi progeston içiyorum öyle bir rivayet var lekelenmesi olanların oğlu oluyomuş ama ne derece mantıklı bilemiyorum
çiğdem 11+4 de dr cinsiyetine ne dedi ve hgerçekten erken dönemde tahmin etmiş burdakiler asla söylemiyor ya

çiğdem 11+4 de dr cinsiyetine ne dedi ve hgerçekten erken dönemde tahmin etmiş burdakiler asla söylemiyor ya
canım benim cinsiyet henüz belli değil daha ayrıntılı ultrasona girmedim. 11+4 te gijnijin oğluşu belli olmuş.
benim kızım 12. haftada belli olmuştu.. 23 marta randevu aldım tahmini birşey söyler inşallah

canım benim cinsiyet henüz belli değil daha ayrıntılı ultrasona girmedim. 11+4 te gijnijin oğluşu belli olmuş.
benim kızım 12. haftada belli olmuştu.. 23 marta randevu aldım tahmini birşey söyler inşallah
inşallah gönlündekini rabbim hayırlı kılar

Kizlarrrrr ya hamileyimmm 4haftalik ya inanamiyom by ay hic tontem falan denenwdim rastgele oldu....hem mutluyum hem korkuyom insallah saglikla oglusum olur esin simdiden adini koydu dusunun yani babasinin ismini ya rabbim mahcup etmesin hicbirimizi kizlar dua edin be okur Benim korku heyecanim basladi yani
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Allah gönlündekini hayır etsin.

Canım
Ya aynen dusunsene dokuz ay devam edecek bir korku ....kız olsa artık gorumcem her seferinde yine kız diye iğneler.....neyse hayırlısı rabbim buyuk Kese ne tarafta senin cinsiyet tahmini yapuuolar keseye gore
canım dr.a sordum sağdamı yoksa soldamı diye dr.um durumu biliyordu,kede rahimde tam ortada olur dedi bebek döllenmeden sonra rahme iner sağ ya da sol yumurta da olmaz dedi bunu dediğinde 5 haftalıktım..

canım dr.a sordum sağdamı yoksa soldamı diye dr.um durumu biliyordu,kede rahimde tam ortada olur dedi bebek döllenmeden sonra rahme iner sağ ya da sol yumurta da olmaz dedi bunu dediğinde 5 haftalıktım..
geçen ay buyumeyen yumurtam dr sordum sağda demişti

Canım çok sağol rabbim sağlıkla kycağımıza almayı basip eder inşallah...ama korkuyorum ya aynı zamanda çok mutluyum senin okuduğun dua varmı canım cinsiyeti için bildiğin dua vs varmı
Gijnij canım yardımına ihtiyacım var. Eşim geçen ay sperm testi yapmıştı, paylaşmştm. 112 milyon, ileri hızlı yüzde on, ileri yavaş yüzde kırkikiydi. Hız azdı yani. Geçen hafta antibiyotik aldı, hastaydı.perş yine test yaptı. Toplam 162 milyon. İleri hızlı yüzde 11. Yavaş ileri yüzde 50. Morfoloji 14. Antibiyotik etki etmemiş o iyi de ileri hızlı az. On gün sonra deneme olsun mu? Olacaksa ne takviye alalım. Senin fikirlerin benim için önemli.tabi herkesin fikrine ihtiyacım var ayrıca.:110:

geçen ay buyumeyen yumurtam dr sordum sağda demişti
anladım sen yumurtanın oluşum aşamasını diyosun o zaman gitmemiştim 5 haftalıkken gittiğimde kese ortada olur dedi..bi de sen sor bakalım dr.ne diyecek..belirtin var mı..ne bileyim sağdamı ağrın oldu mesela,,,

bu ay pek anlamadım takip etmedim ama şimdi sağ kasığımda ince sızı bazende sola vuruyor ama gittiğimde keseyi görür inşallah ozaman soracam

Canım çok sağol rabbim sağlıkla kycağımıza almayı basip eder inşallah...ama korkuyorum ya aynı zamanda çok mutluyum senin okuduğun dua varmı canım cinsiyeti için bildiğin dua vs varmı
canım korkunun ecele faydası yok derlerya çok düşünme elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış. ben 41 gün boyunca Yusuf, İbrahim ve muhammed suresi okudum. üç cumada üst üste sela ve ezan arası üç ayrı teşbihe 99 ayetel kürsü okudum ve yüksek yere astım duam kabul oluncada birer tane daha okuyup indirdim. bunları deneye biirsin
Gijnij canım yaa denemede erkeğin pozisyonu önemli mi bide erkek çok mu orgazm olmalı derin olmalı dimi
erkek bebek için öyle diyorlar canım erkek çok ateşli ve istekli oolmalı kadın sakin olmalı bunuda şöyle yorumladım ben kendim sıcak y spermlerini öldürüyorya kadın istekli olursa ateşi çıkarsa y ler ölebilir diye isteksiz olmaya özen göster

gijnijim şimdi araştırdım sana bahsettiğim dr zaten perinatolog muş kızımda ona gitmiştim ama radyoloji diye biliyodum.. o yüzden 400tl istediler demekki. kızımda gittiğimde dediğin gibi 45 dk bakmıştı hatta cd ye çekip vermişti sen söyleyince anladım. kontrole gittiğim hastanede perinatoloji yokmuş dolayısıyla ona gidicem. saol kuzum
canım perinatolog olması iyi ozaman gönül rahatlığıyla git ve özellikle rahim ağzını ölçmesi için de söyle her dr yapmaya bilir hani ölçtünüzmü filan diye sor kaç ml normlami diye ona göre bilgi ver,r sana .inşallah hayırlı haberler alırsın

canım ben ikilide öğrenmiştim hatta dr bakarken nubunu bile görmüştüm ağlayarak çıktım dr eve geldim eşime sürpriz yapmak için birtane bebe badi aldım paket yaptım eşime verdim adam ruhsuz açıp baktı ama inanmadı bu kadar erken olmaz sakın kimseyede deme dedi ozaman hevesimde kalmadı kesinleşmesini bekledik

Gijnij canım yardımına ihtiyacım var. Eşim geçen ay sperm testi yapmıştı, paylaşmştm. 112 milyon, ileri hızlı yüzde on, ileri yavaş yüzde kırkikiydi. Hız azdı yani. Geçen hafta antibiyotik aldı, hastaydı.perş yine test yaptı. Toplam 162 milyon. İleri hızlı yüzde 11. Yavaş ileri yüzde 50. Morfoloji 14. Antibiyotik etki etmemiş o iyi de ileri hızlı az. On gün sonra deneme olsun mu? Olacaksa ne takviye alalım. Senin fikirlerin benim için önemli.tabi herkesin fikrine ihtiyacım var ayrıca.:110:
canım bak dediğime geldiniz sayı artıkça hız düşüyor diye ama ben hangi ilaççın hıza hangisinin sayıya iyi geldiğini bilmiyorum açıkçası ama kaju fıstığı varya onun kavrulmamış olanı hız için çok iyiymiş onu deneye bilirsin birde dediğim şu incir ve zeytinyağını yap onun haricinde zaten ialçlar 3 ayda sonra etki ediyor ve dediğim gibide hangi ilaç hıza hangisi sayıya yarıyor bilemiyorum canım. ama cumatrtesi dr rndevum var senin için sorarım doktoruma. baya bilgili bu konularda

bu erkekler ruhsuz işte gnjj....bende yusuf suresini duymuştum okumaya çalışacam inşallah rabbimden gelen hak diyorum artık

Back