- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.841
Allah senden razı olsun. İki test arası sadece havuç yedi içti sabah akşam. İlaç filan almadı. Kaju yu hemen alırız. Az zaman kaldı. Peki sence yüzde 11 le deneme yapılırmı?dr. a sorarsan çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.canım korkunun ecele faydası yok derlerya çok düşünme elinden geldiği kadar rahat olmaya çalış. ben 41 gün boyunca Yusuf, İbrahim ve muhammed suresi okudum. üç cumada üst üste sela ve ezan arası üç ayrı teşbihe 99 ayetel kürsü okudum ve yüksek yere astım duam kabul oluncada birer tane daha okuyup indirdim. bunları deneye biirsin
erkek bebek için öyle diyorlar canım erkek çok ateşli ve istekli oolmalı kadın sakin olmalı bunuda şöyle yorumladım ben kendim sıcak y spermlerini öldürüyorya kadın istekli olursa ateşi çıkarsa y ler ölebilir diye isteksiz olmaya özen göster
canım perinatolog olması iyi ozaman gönül rahatlığıyla git ve özellikle rahim ağzını ölçmesi için de söyle her dr yapmaya bilir hani ölçtünüzmü filan diye sor kaç ml normlami diye ona göre bilgi ver,r sana .inşallah hayırlı haberler alırsın
canım ben ikilide öğrenmiştim hatta dr bakarken nubunu bile görmüştüm ağlayarak çıktım dr eve geldim eşime sürpriz yapmak için birtane bebe badi aldım paket yaptım eşime verdim adam ruhsuz açıp baktı ama inanmadı bu kadar erken olmaz sakın kimseyede deme dedi ozaman hevesimde kalmadı kesinleşmesini bekledik
canım bak dediğime geldiniz sayı artıkça hız düşüyor diye ama ben hangi ilaççın hıza hangisinin sayıya iyi geldiğini bilmiyorum açıkçası ama kaju fıstığı varya onun kavrulmamış olanı hız için çok iyiymiş onu deneye bilirsin birde dediğim şu incir ve zeytinyağını yap onun haricinde zaten ialçlar 3 ayda sonra etki ediyor ve dediğim gibide hangi ilaç hıza hangisi sayıya yarıyor bilemiyorum canım. ama cumatrtesi dr rndevum var senin için sorarım doktoruma. baya bilgili bu konularda