• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Mrb kızlar bendeki gelişmeleri anlatayım size buay ovulasyon testiyle yum. Gunumu buldum ve denemem oldu bugün adet gunum ama olmadın kan verdim değer 56 çıktı bana duşuk geldi sizce nasıl

Mrb kızlar bendeki gelişmeleri anlatayım size buay ovulasyon testiyle yum. Gunumu buldum ve denemem oldu bugün adet gunum ama olmadın kan verdim değer 56 çıktı bana duşuk geldi sizce nasıl
canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :KK9::KK9::nazar: beklenen adet günü için biraz düşük ama yanlış hatırlamıyorsam burdan birkaç arkadaşında öyleydi yükselir inşallah gün aşırı yaptır doktora git canım

Bugun 17.30 deneme oldu canim 16.30 dr a gittim catlamis dedi erkendi daha 17 mm daha idi 14 . gun bugun yumurta sabah catlamis gec kaldim biraz denemede sence sansim varmi...
benimde öyle oldu canım öğleye doğru çatladı çok ağrım vardı bacak kasık hissettim çatladığını akşam 10.30 gibi deneme oldu ilk koyu çizgiden 36 saat sonra ama hamiş kaldım erkek bebek için geçmi kaldım bilemiyorum artık kısmet kuzum.
ilk koyu çizgiyi ne zaman gördün?

canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :KK9::KK9::nazar: beklenen adet günü için biraz düşük ama yanlış hatırlamıyorsam burdan birkaç arkadaşında öyleydi yükselir inşallah gün aşırı yaptır doktora git canım
İnşallah canım labarayyvardeki kız pozitif dedi ama bilmiyorum banada duşuk geldi bakalım

Evet poi hayirlisi olsun hakkimda sizede dua ediyorum aklimdasiniz dualarimdasiniz ...peki catladimi kesin senin yum kistede donusebiliyor evet . ya benim sasirdigim 16 17 mm de catladi ama gun olarak iyiydi tabi 1 gun once catladi diger aylara gore soganin etkisimi hakkaten ...
Bence 1 tanesi çatlafı diğeri duruyodu gördüm usg de hala çatlamadı belki kiste dönüştü bilmiyorum.salı tekrar gitcem dr a.dr a göre 1 yumum var çatlamamış dedi

Canım bizde bi değişiklik yok doktor kız dedi ALLAH herkesin gönlündekini versin
canım sağlıklı, vatana millete hayırlı evlat olsun nasipten öte köy yok sağlıkla al kucagına kuzum. ıkılı test ultrason foton varmı canım koyabiliyosan atsana şu nub teorisi kafama takıldı bakalım doğru çıkıyormu

öyle oldu canım öğleye doğru çatladı çok ağrım vardı bacak kasık hissettim akşam 10.30 gibi deneme oldu ilk koyu çizgiden 36 saat sonra ama hamiş kaldım erkek bebek için geçmi kaldım bilemiyorum artık kısmet kuzum.
ilk koyu çizgiyi ne zaman gördün?[/QUOTE
Canım pozitifi dün öğlen 12 de gördüm sabah 5.30 da yaptığımda negatifdi sonra akşam 6 yine koyuydu gece 11 de de koyuydu sonra bu sabah 5.30 silinmişti işte sabah çatlamış haşlanmış soğan yapti erken çatlattı gecen ay 20 mm 14.gün çatlamamıştı 15 .sabah çatladı bu ayda 17 mm 14.sabah çatladı pizitifden 30 33 saat sonra deneme olmuş oldu yumda çatlmıştı sen bu 0 bilmem 12 mi ona inanıyomusun hiç biyerde böyle birşey geçmiyor dr sormadım sorsam kızar belki zaten ilk gittğimde gün olayı falan kızda erkekde yok dedi...

sen 16mm dedin daha önceki aylarmı 20 mmdi bana çatlamış gibi geldi belki dr yanlış ölçmüştür mm sini.canım benim bu ay karışık çok inofolic kullandım 7.10.12.16.günler ilişki oldu 17.günümdeyim 11ve 12 ovu testi pozitifti ve 11inde önce pembe başlayan uzayan akıntıyla karışık kırmızı olan ve kahverengi olan kanamam oldu o gün.artık bu ay kız için uğraşmıcam dedim ya çattan sonrada yapiim dedim ne olcaksa olsun o kanamanın ertesi gün
de ilişki oldu sonra işte 13,gün tekrar kanama başladı ama öyle çok değil her tuvalette silince peçeteye gelcek gibi.14.gün tekrar kahverengi oldu.kanamam o gün dr a gittim.dr yum çatlamamış var dedi ben 2 tane vardır biri kesin çatladı dedim çatlamamış dedi 2 vardır falan demedi.sonra kaç mm dedim bitmişti muayene.17-18 ölçtüm dedi oysaki ölçmemişti gördüm dün ovu testim yine negatifti 16.günümdü ama koyuydu t cnin yarısı kadar koyuluktaydı yani durumum böyle bütün ilaçları bıraktım folik asit dahil bu ayda ovu testi yapcam bi daha onuda yapmıcam gün saymıcam Allaha bırakıyorum artık

deneme olmadımı bu ay yoksa yumurtlamaya yakınmı oldu
işye canım üstte yazdıklarım böyle oldu uzundu da tekrar yazmayım dedim

14 haftalık burda

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 71
Canım pozitifi dün öğlen 12 de gördüm sabah 5.30 da yaptığımda negatifdi sonra akşam 6 yine koyuydu gece 11 de de koyuydu sonra bu sabah 5.30 silinmişti işte sabah çatlamış haşlanmış soğan yapti erken çatlattı gecen ay 20 mm 14.gün çatlamamıştı 15 .sabah çatladı bu ayda 17 mm 14.sabah çatladı pizitifden 30 33 saat sonra deneme olmuş oldu yumda çatlmıştı sen bu 0 bilmem 12 mi ona inanıyomusun hiç biyerde böyle birşey geçmiyor dr sormadım sorsam kızar belki zaten ilk gittğimde gün olayı falan kızda erkekde yok dedi...
Canım şu soğan suyunu yazsana benim hala çatlamadı da yapayım bide olurda gebeysem sorun olurmu ki

Back