• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kaç ay denedin peki hemen oldumu sirkeli duşun ölçüleri aklındamı birde benm tedaviyle olacak acaba sadece yumurtlama günü sirkeli duşmu yapsam acaba
Canim ben ilk denedigim ay hamile kaldim, olcuyu hatirlamiyorum ama rastgele koydum olursa olur dedim temiz suyun icine az birsey sirke koymustum tahminen 500 ml e bir corba kasigi civari belki biraz fazlada olabilir.3 kere falan enjekte ettim o kadar

Ya benim canım kizlarimdaki gibi yine ekşi çekiyor. 4. kizmi geliyoro_O
Alakasi yok o soylenen ye eksiyi cikar ayseyi, ye tatliyi cikar hakkiyi.Yani hamile kalmadan once yediklerine vurgu yapiyor hamile kaldiktan sonra ki surece degil.Benim inanilmaz tatli istiyordu canim baklavalar falan dusun ve kizima hamileydim

Alakasi yok o soylenen ye eksiyi cikar ayseyi, ye tatliyi cikar hakkiyi.Yani hamile kalmadan once yediklerine vurgu yapiyor hamile kaldiktan sonra ki surece degil.Benim inanilmaz tatli istiyordu canim baklavalar falan dusun ve kizima hamileydim

Kısmet. Hayirlisi inşallah:)

adet görüyosun yumurta gelişmiyormu bende gelişiyor ilk çocuk tedaviylemi olduda ilaç veriyor.bende kilo yok sadece tüylenme vardı sivilcede d.kontrolü bırkınca başladı ilacı bırakalı 4 ay olacak 1 aydır yüzüm sivilce hep ondan önce hiç yoktu ama tüylenme oldum olası var endokrin buldu benim kistleride...

2 aydır gelişmiyor bu benm gözlemim dr daha bişey demedi

2 aydır gelişmiyor bu benm gözlemim dr daha bişey demedi
canım ya of biz pko la ne yapacaz bilmiyorum ben dün dr a gittim yum 15 di bugün gittim 16 13.gün bugün sadece 1 m büyümüş sağda kist çok hep soldan yumurtluyorum geçen ayda solda bu ayda insan kendini biliyor diyordum benim hep soldan yumum oluyor diye doğru çıktı dr belki diğer ay sağdan olur 2 aydır solda ama...

Ya benim canım kizlarimdaki gibi yine ekşi çekiyor. 4. kizmi geliyoro_O
benim bebeğim ALLAH nasip ederse oğlan olacak..
hamileliğin taaaa en başından beri
ekşi aşerdim..okadar limon yedimki dr kansızlık var sende yeme dedi..halen daha çikolatadan şekerden midem bulanır..
çayıma 3 şeker atan ben hamileliğimden beri şekersiz içiyorum..
bence hiç alakası yok.
hayırlı bebekler olsun..inşallahta oğlun olur.

canım ya of biz pko la ne yapacaz bilmiyorum ben dün dr a gittim yum 15 di bugün gittim 16 13.gün bugün sadece 1 m büyümüş sağda kist çok hep soldan yumurtluyorum geçen ayda solda bu ayda insan kendini biliyor diyordum benim hep soldan yumum oluyor diye doğru çıktı dr belki diğer ay sağdan olur 2 aydır solda ama...

bende soldan yumurtluyorum sanıyordum ama solda hep kist varmış

Canm ben gecen ay 11. gun dr gittim yum yok catlams demisti.bugun adetimin 10. gunu ve dr yum daha 10 mm dedi,en az 4-5 gun surer catlamasi dedi,gecen ay 11 gun catlmş demstiniz ddim,her ay ayni olacak dye brsey yok,bazi aylar hic catlamayadabilir,adet kanamasi olarak dokulur dedi,catlasa ble bir kadinin hamile kalma sansi sadece %25 yum 48 saat yasar dedi,iyikide gitmisim dra,buhaftasonu gunu dyodm kendimce,belki denesem olurmu dye dusunmeye baslamtm hani gecen ay 11. gun catladiya,ben kzlarimdada boyle olmustum,yum gununun tam tesbitini bilmeden adete 14 gun kalasi yum gunu dye hesaplayip tek iliskiyle hamile kalmstim,megerse her ay farkliymis,belirtilerinde nasl hissedildini bilmiyodm,tabi tedbir senden taktir Allah tan.sana sormak istedim benim iki gebeligimdede kist vardi,sonra kayboldu,bu pko nedir belirtyileri nasil,ultrasonla hemen goruluyomu?ben dr dedimde kist yok gotunmuyo dedi.

Bugun ovulasyon durumuna ve genel kontrol icin gittim.Su karbonatdi, ovulasyon gunuydu hepsini sordum zaten cin takvimine falan hic inanmiyorum ama karbonat bana bilimsel gibi geliyordu ama hocaya koca kari ilaci gibi geldi.Hepsi hikaye dedi bunu tek bir yolu var o da turkiyede yapilmiyor dedi.cinsiyet secme konusunda o kadar takintili degilim dedim hayirlisi olsun evet erkek cocuklarini cok seviyorum bir oglumda olsun isterim ama kizim olsada yine mutlu olurum dedim.Onun icin kibrisa gidemem ama ben yinede ovulasyon gununu merak ediyorum suan catlamak uzere dedi ama tatmin olmadi tekrar bakar misiniz dedim olumsuz yanit verdi ne gicik ya parasiyla degil mi baksana dahada iteliyemedim.Evde tarihi gecen bir ovulasyon kiti var onu mu denesem

Kızlar ya ben hala adet olmadım.acaba bir kazaya mı kurban gittim.biliyorsunuz ilaç kullanıyorum diye hiç mi hiç düşünmüyordum.bu ay ilacı kestim.ama 9 gün gecikti.ovu testi vardı evde 2.çizgi tam olmasada var.anlayan var mı ovu testinden hamileliği foto mu yüklesem

Canm ben gecen ay 11. gun dr gittim yum yok catlams demisti.bugun adetimin 10. gunu ve dr yum daha 10 mm dedi,en az 4-5 gun surer catlamasi dedi,gecen ay 11 gun catlmş demstiniz ddim,her ay ayni olacak dye brsey yok,bazi aylar hic catlamayadabilir,adet kanamasi olarak dokulur dedi,catlasa ble bir kadinin hamile kalma sansi sadece %25 yum 48 saat yasar dedi,iyikide gitmisim dra,buhaftasonu gunu dyodm kendimce,belki denesem olurmu dye dusunmeye baslamtm hani gecen ay 11. gun catladiya,ben kzlarimdada boyle olmustum,yum gununun tam tesbitini bilmeden adete 14 gun kalasi yum gunu dye hesaplayip tek iliskiyle hamile kalmstim,megerse her ay farkliymis,belirtilerinde nasl hissedildini bilmiyodm,tabi tedbir senden taktir Allah tan.sana sormak istedim benim iki gebeligimdede kist vardi,sonra kayboldu,bu pko nedir belirtyileri nasil,ultrasonla hemen goruluyomu?ben dr dedimde kist yok gotunmuyo dedi.
Sabır bu ay testte pozitifi erken göreceğim sanki bugün düne göre bariz koyu ikiside nerdeyse aynı ama yum daha 16 mm geçen ay 14.günde 20 mm idi pozitifide geç görmüştüm birde sancıya pek güvenmeyin sancı var çatlıycak sanmayın benim bu ay sancı çok ama yuma daha var dün gece sancım çoğaldı mesela ama 16 anca olmuş birde dün dr a yum gecemi çatlar dedim evet gece 12 den sonra hormonlarda yükselme olur gece 12 den sabaha karşı 6 gibi çatlar dedi bende biyerde okumuştum...

Kızlar ya ben hala adet olmadım.acaba bir kazaya mı kurban gittim.biliyorsunuz ilaç kullanıyorum diye hiç mi hiç düşünmüyordum.bu ay ilacı kestim.ama 9 gün gecikti.ovu testi vardı evde 2.çizgi tam olmasada var.anlayan var mı ovu testinden hamileliği foto mu yüklesem
İzmir korunmuyormuydunuz ilaçda alıyosun yükle canım bakalım...

Eşim korunuyor hazal.ama biraz dikkatsizlik oldu sanki 2 hafta önce. 1425592798077.jpg 1425592858070.jpg

Belki de vücuttaki hormon çıktı testte.dua edin bana nolur Allahım hayırlisıni nasip etsin.hiç mi hiç düşünmüyordum bu aralar.

Back