sen 16mm dedin daha önceki aylarmı 20 mmdi bana çatlamış gibi geldi belki dr yanlış ölçmüştür mm sini.canım benim bu ay karışık çok inofolic kullandım 7.10.12.16.günler ilişki oldu 17.günümdeyim 11ve 12 ovu testi pozitifti ve 11inde önce pembe başlayan uzayan akıntıyla karışık kırmızı olan ve kahverengi olan kanamam oldu o gün.artık bu ay kız için uğraşmıcam dedim ya çattan sonrada yapiim dedim ne olcaksa olsun o kanamanın ertesi gün
de ilişki oldu sonra işte 13,gün tekrar kanama başladı ama öyle çok değil her tuvalette silince peçeteye gelcek gibi.14.gün tekrar kahverengi oldu.kanamam o gün dr a gittim.dr yum çatlamamış var dedi ben 2 tane vardır biri kesin çatladı dedim çatlamamış dedi 2 vardır falan demedi.sonra kaç mm dedim bitmişti muayene.17-18 ölçtüm dedi oysaki ölçmemişti gördüm dün ovu testim yine negatifti 16.günümdü ama koyuydu t cnin yarısı kadar koyuluktaydı yani durumum böyle bütün ilaçları bıraktım folik asit dahil bu ayda ovu testi yapcam bi daha onuda yapmıcam gün saymıcam Allaha bırakıyorum artık