• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

bendede polikistik over kisti çok ileri durumdaymış budurumda yöntem deniyemeyecem kız bebek için hakkımızda hayırlısı olsun
Canım sende pko olduğunu biliyordum ama ileri derece olduğunu yenimi öğrendin bende var biliyosun ama benimkiler pek etkili değilmiş küçükler aktif değiller diyor dr lar fakat tüylenme var bende lazer gittiğim halde etkisini görmüyorum pko olduğu için senin şikayetler neler ???

canım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun.senın neler yaptıgını ben takıp edemedım.hangı yöntemlerı uygulamıstın sen canım
sağol canım seninde gönlüne göre olur inşallah. ben yöntem denemedim sadece gün aşırı deneme yaptık eşimin spermlerde sorun vardı onun içinde takviye kullandık okadar. birde bol bol dua

Gnjji canım sana hep sorcam unutuyorum diyet yapmış miydin sen.sut ve sut ürünleri konusuna dikkat ettinmi yada bu konuda fikrin ne ben yoğurt peynir çok tukeyiyorumda denemeye yakin biraksammi karar veremuyorum
hayır canım ne ben nede eşim hiç diet yapmadık suda nırmal artımadaki ph değeri 6 olan suyu içtik. birde aklıma gelmşken deneme yaptığımızda ben ph ölçüyordum hep 6.5 çıkıyrdu hiç 7 bile olmadı. alkalı olunca erkek olur diyende yanılmış oldu

Merhaba arkadaslar ...
bi suredir sizi uzaktan takip ediyorum hep dualarimdasiniz ...catladim gijnij defne asosyalci hazal izmir eyham omrum21 ve diger arkadaslar hepiniz icin dua ediyorum ...ins hepiniz gonlunuzden gecene kavusursunuz ...oglusu bulan arkadaslarim adinada cok ama cok sevindim ...catladim icin cok dua etmistim cok sukur sonuc erkek oldu :) simdi surekli omrum21dua ediyorum ins oda bi mucize yasar ...Allahim ol dedikten sonra hersey olur ...
benimde iki tane kizim var buyuk 3yasina girdi kucugum 14aylik ...suan cocuk dusunmuyorum ama sizleri okuyorum ...ilerde cocuk dusundugum zman sizden edindigim tecrubeyi uygulamk isterim :KK66:
Adetten hemen sonra iliski ile erkek oluyormus dinimizce ...tip arastirmasida yum catladigi an diye soyluyor ...peki adet bitimi ilk 5gun icinde bi iliski denense yum takibide yapilsa catladigi anda yine iliski olsa sizce olmaz mi ??? Yani bi ay icinde iki deneme olmus olur ...ne dusunuyorsunuz bu konuda ???
iyi dileklerin için çok sağol dilerim canı gönülden RABBİM sanada senin gibi isteyen tüm arkadaşlarada gönlündekini nasip etsin. yalnız şuvar dinimşzde adetten sonra erkek olur diye bir şey yok onlar tamamen uydurma hadistir. ben çok araştırmıştım bu kobuyu. öyle olsa direk yöntem yerine dinimşzin gösterdiği yolu uygulardık

sağol canım seninde gönlüne göre olur inşallah. ben yöntem denemedim sadece gün aşırı deneme yaptık eşimin spermlerde sorun vardı onun içinde takviye kullandık okadar. birde bol bol dua

hayır canım ne ben nede eşim hiç diet yapmadık suda nırmal artımadaki ph değeri 6 olan suyu içtik. birde aklıma gelmşken deneme yaptığımızda ben ph ölçüyordum hep 6.5 çıkıyrdu hiç 7 bile olmadı. alkalı olunca erkek olur diyende yanılmış oldu

iyi dileklerin için çok sağol dilerim canı gönülden RABBİM sanada senin gibi isteyen tüm arkadaşlarada gönlündekini nasip etsin. yalnız şuvar dinimşzde adetten sonra erkek olur diye bir şey yok onlar tamamen uydurma hadistir. ben çok araştırmıştım bu kobuyu. öyle olsa direk yöntem yerine dinimşzin gösterdiği yolu uygulardık
evet o hadis sahih değil ben arkadaş hocalara sordum dua edebilrsiniz duayla açılmıycak kapı yoktur ama şu günde yaparsan kız yada erkek olur diye bi hadis yoktur peygamberimizin böyle bir şey söylediğini zannetmiyorum diyorlar yani o hadisler sahih değilmiş....ben İmam hatip mezunuyum ayrıca dışardan ilahiyat bitirdim araştırdım da bu konuyu ibrahim cananın kitabı var orda söylenen sadece erkeğin suyu geçerse erkek kadınıki geçerse kız diyor birde duası var gebe iken okunan okadar gün konusu geçmiyor...

Canım sende pko olduğunu biliyordum ama ileri derece olduğunu yenimi öğrendin bende var biliyosun ama benimkiler pek etkili değilmiş küçükler aktif değiller diyor dr lar fakat tüylenme var bende lazer gittiğim halde etkisini görmüyorum pko olduğu için senin şikayetler neler ???

ben 6 ay önce dr gittigimde 3 dr yok dedi en son radyolojşye gittim kendim isteyerek ulturasonda baktırdım o evet var ama küçükler önemsiz dedi dün yine bir tavsi,ye üzeriene tüp bebek uzamnaına gittim o ciddi pko sun dedi şok oldum beklemiyordum bende kilo var çok kilo alıp veremiyorum tüğylenme saç dökülmesi sivilcelenme var bu arada adetlerimde maşallah düzenli sadece ara kanamalarım olkuyor dr pkodan dedi kendim buldum hastalıgımı diyebilirim keşke yazın duydugumda korunmasaydım diyorum şimdi yumurta geliştiri ilaç verdi yumurta ytakibi yapacak birde infolic folik asit verdi

Cemredeniz evet mucize bencede gerçekten hala inanamıyorum. Rabbim herkese mucizesini yaşatsın inşallah. Ben çin takviminde yaş ekliyorum ama mesela ocak şubat doğumlular iki yaş ekliyor mart sonrası bir yaş ekliyor. Birde hesaplamadan önce nette yaşınızı hesaplayın otomatik çünkü bazen yaşımızo yanlış hesaplıyoruz. Birde çin takvimi yumurtanın bazı aylarda erkek bazı aylarda kız spermini çektiğini ileri sürerek bulunmuştur o yüzden son adet tarihi değil hangi ayda yum olduğu ve hangi ayda yumurtanız olduysa ozaman hamile kaldıysanız ona bakacaksınız
canım sen bana bakmıstın ya
kasım da ıkı defa yumurtluyordum. ben otomatık hesaplayıcıya sordum bana ekim 31 de yumurtladıgımda kız dedı, kasımda kinde erkek dedi.
kafam karıstı :S

Arkadaşlar ya insanlar neden bu kadar tuğaf dün kv ve görümcem umreden geldi bugün ziyarete gittik görümcem le aramızda bir hafta var hamile büyük görümcemde hamile o bizden önde bebeği erkek küçüğü umreye giderken üç aylıktı cinsiyetini salı gidicem doktora dedi bana daha bugün telefonda kv gittim eltilerim bana söyledi meğer medinede doktora gitmiş bebeği erkekmiş benden saklıyolar bu nasıl bir zihniyet yarabbi nazar değer diye heralde çok üzüldüm :KK43:
vallahi cok sasırdım. işte kadınlar yapıyor bu erkek toplumu..
popolarını goge kaldırıyorlar kızlarımızı da degersızlestırıyorlar.. ve bunu kendılerının bır kadın oldugunu unutrarak yapıyorlar. yazıklar olsun..
sen hıc uzulme. Allah ımın bir bildigi vardır. sen sadece O' na güven..
Rabbim cok buyuk.

Canım benim kızım da koku hassasiyetim falan vardi ama bu kadar mide bulantisi istahsizlik falan yoktu herseyi yiyodum ama simdi nerdeyse fotosentez yapicam karnim yapisti açliktan hic bisey yiyemiyorum 6. Haftada basladi tam gaz devam ozellikle aksamlari çok oluyo tek yedigim sey makarna su bile icemiyorum
suyu ben kesinlikle içemiyorum günde bir kaç bardak su içebiliyorum,suyu görünce bile midem bulanıyor....

Adetin kaçıncı günü gittin bende bugün gittim dr inofolic kullanma dedi dr dan memnun kalmadım

bence kullan dedigim gibi dr benm pkolu olmayan hamilelik düşünen arkadaşıma verdi infolici hamşileligi kolaylaştırır diye bir kızı oldu ben 19gün gittim adettede gidecem yumurta geliştirici ilaç verecek bence sende tedaviyle iste hemen olsun

Merhaba arkadaslar ...
bi suredir sizi uzaktan takip ediyorum hep dualarimdasiniz ...catladim gijnij defne asosyalci hazal izmir eyham omrum21 ve diger arkadaslar hepiniz icin dua ediyorum ...ins hepiniz gonlunuzden gecene kavusursunuz ...oglusu bulan arkadaslarim adinada cok ama cok sevindim ...catladim icin cok dua etmistim cok sukur sonuc erkek oldu :) simdi surekli omrum21dua ediyorum ins oda bi mucize yasar ...Allahim ol dedikten sonra hersey olur ...
benimde iki tane kizim var buyuk 3yasina girdi kucugum 14aylik ...suan cocuk dusunmuyorum ama sizleri okuyorum ...ilerde cocuk dusundugum zman sizden edindigim tecrubeyi uygulamk isterim :KK66:
Adetten hemen sonra iliski ile erkek oluyormus dinimizce ...tip arastirmasida yum catladigi an diye soyluyor ...peki adet bitimi ilk 5gun icinde bi iliski denense yum takibide yapilsa catladigi anda yine iliski olsa sizce olmaz mi ??? Yani bi ay icinde iki deneme olmus olur ...ne dusunuyorsunuz bu konuda ???
Ben 3. Kızımı o hadisi okuduğum için... İlk 5 gün içinde hatta 5.gün ve tek ilişkiyle hamile kaldım, ozaman yum hesaplamasını bilmiyordum meğerse yum cat gününden 3 gün önce ilişki olmuş. Canım...

hoş geldin cnm bende kız bebek istiyorum allah nasip ederse tabi sirkeli vaşinal duşömu yaptın yuma kaç gün kaala ilişkiyi sonlardırdın ve her ilişkidemi vajinal duş yaptın bilgi verirsen çok sevinirimn
Her iliski oncesinde vajinal dus yaptim, enjeksiyon ignesiyle (igne kismini cikardim tabi) esime sicak dus aldirdim ve misyoner pozisyonda oldu.yumurtlama gunu yapmadik, reglim bittikten sonra ovulasyon gunune kadar sik sik birliktelik oldu ovulasyon sonrasinda da korunmadim.Birde meryem suresini okuyup Hayirli bir kiz evlat istedim bize nasip oldu sukurler olsun

bence kullan dedigim gibi dr benm pkolu olmayan hamilelik düşünen arkadaşıma verdi infolici hamşileligi kolaylaştırır diye bir kızı oldu ben 19gün gittim adettede gidecem yumurta geliştirici ilaç verecek bence sende tedaviyle iste hemen olsun
beğenmedim bu doktoru adetin 3.günü testlerimi yaptırayım başka doktora gidicem pko lu olmayan arkadaşın günde kaç kez içti sabah akşam birer tanemi sorarmısın

Her iliski oncesinde vajinal dus yaptim, enjeksiyon ignesiyle (igne kismini cikardim tabi) esime sicak dus aldirdim ve misyoner pozisyonda oldu.yumurtlama gunu yapmadik, reglim bittikten sonra ovulasyon gunune kadar sik sik birliktelik oldu ovulasyon sonrasinda da korunmadim.Birde meryem suresini okuyup Hayirli bir kiz evlat istedim bize nasip oldu sukurler olsun

kaç ay denedin peki hemen oldumu sirkeli duşun ölçüleri aklındamı birde benm tedaviyle olacak acaba sadece yumurtlama günü sirkeli duşmu yapsam acaba

E="serenay11, post: 39748495, member: 661109"]canım sen bana bakmıstın ya
kasım da ıkı defa yumurtluyordum. ben otomatık hesaplayıcıya sordum bana ekim 31 de yumurtladıgımda kız dedı, kasımda kinde erkek dedi.
kafam karıstı :S[/QUOTE]
Canım senin tarihlere baktım ekim yok kasım var o yüzden ekim kız demiş. Ozaman tek deneme yapacaksın kasımda sadece
Canık

canım cemrecım nasılsın nerelerdesın sen.oglun kac yasına gırdı.özledım vallahı yaaa.bebekmı dusunuyosun yıne.hayırlısı olsun canım

Dortimmmm oglum 15 aylık oldu cokkk tatlı resmen küçük adam.
Ilkinde yaşayamadıgım Herseyi doyasıya yaşıyorum.
Ilk oglum cok hareketli ve zor bi bebekti 7 yaşına girecek hala öyle.
Ama ikinci daha farklı ztn ikisi de birbirine benzemiyor ilki Sarışın tam Behlül
Ikinci koyu Kumral bronz tenli kahve gözlü bişey:))
Maşallah araları iyi. Büyük cok düşkün ama kucuk biraz abiyi kıskanıyor :))

Dorti kız cocuk sevdamı içimden atamadım.
Bi Yöntem fln araştırmıyorum ama. Sadece buralardayım;)
Senden naber

ben 6 ay önce dr gittigimde 3 dr yok dedi en son radyolojşye gittim kendim isteyerek ulturasonda baktırdım o evet var ama küçükler önemsiz dedi dün yine bir tavsi,ye üzeriene tüp bebek uzamnaına gittim o ciddi pko sun dedi şok oldum beklemiyordum bende kilo var çok kilo alıp veremiyorum tüğylenme saç dökülmesi sivilcelenme var bu arada adetlerimde maşallah düzenli sadece ara kanamalarım olkuyor dr pkodan dedi kendim buldum hastalıgımı diyebilirim keşke yazın duydugumda korunmasaydım diyorum şimdi yumurta geliştiri ilaç verdi yumurta ytakibi yapacak birde infolic folik asit verdi
adet görüyosun yumurta gelişmiyormu bende gelişiyor ilk çocuk tedaviylemi olduda ilaç veriyor.bende kilo yok sadece tüylenme vardı sivilcede d.kontrolü bırkınca başladı ilacı bırakalı 4 ay olacak 1 aydır yüzüm sivilce hep ondan önce hiç yoktu ama tüylenme oldum olası var endokrin buldu benim kistleride...

suyu ben kesinlikle içemiyorum günde bir kaç bardak su içebiliyorum,suyu görünce bile midem bulanıyor....
Özellikle gebelikte su çok önemli. Kabız olursan daha fena. Gebelikte tansiyon yaşayanlar ve iler ki haftalarda enfeksiyon geçirenler hep bol su içerek atlattıklarını söylüyor. Bebiş için de bir iki bardak fazladan için canım ne olacak.
Benimde hiç iştahım yok. Ama ağzıma koyduğum her lokma çok lezzetli geliyor. Bazen su içmeyi unutuyorum. Sonra içince sanki üç gündür susuz muşum da , çölde su bulmuşum gibi geliyor.

Back