• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

canım geçmiş olsun 2 aylık olunca geçer inş ben öyle oluyordum. sana bir şey sorucam biokadini regli olurkende kullanabilrmiyim bugün 4.gün gece yatarken alınıyor galiba ben 4 gündür unutuytorum yum gününde deneme yine yapıcam inşallah kaçıncı güne kadar kullanayım...??
hazalcım msjını şimdi gördüm canım naptın?

sibel nasıl gidiyor hamilelik çok dikkat et kendine lütfen. bulantılar benimde başta çok vardı dünyadan soğumuştum neredeyse üçüncü aydan sonra azaldı şimdi hiç kalmadı canım seninde öyle olur inşallah
canım sorma ya serum takılıyor bana düzenli olarak kaç gündür mahfoldum bir an önce geçmesini diliyorum canım bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmezdim kızımda bu kadar değildim dr 14 haftadan sonra bıçak gibi kesilicek diyo ama bana hiç geçmicekmiş gibi geliyo şuan bilemiyorum canım yaa:KK43:

Arkadaşlar ya insanlar neden bu kadar tuğaf dün kv ve görümcem umreden geldi bugün ziyarete gittik görümcem le aramızda bir hafta var hamile büyük görümcemde hamile o bizden önde bebeği erkek küçüğü umreye giderken üç aylıktı cinsiyetini salı gidicem doktora dedi bana daha bugün telefonda kv gittim eltilerim bana söyledi meğer medinede doktora gitmiş bebeği erkekmiş benden saklıyolar bu nasıl bir zihniyet yarabbi nazar değer diye heralde çok üzüldüm :KK43:
Erkek ocakta ne olcak sanki soylarımı sürücek anlamıyom ben bunları ya.hiç kafana takma arkadaşım sağlıklı sıhhatliolsun yeter boşverrr

B
canım sorma ya serum takılıyor bana düzenli olarak kaç gündür mahfoldum bir an önce geçmesini diliyorum canım bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmezdim kızımda bu kadar değildim dr 14 haftadan sonra bıçak gibi kesilicek diyo ama bana hiç geçmicekmiş gibi geliyo şuan bilemiyorum canım yaa:KK43:[/QUOTE
Geçmiş olsun. Benim de kızımda 12 hafta bitmişti bulantılar. İnşallah geçer seninki de.

canım sorma ya serum takılıyor bana düzenli olarak kaç gündür mahfoldum bir an önce geçmesini diliyorum canım bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmezdim kızımda bu kadar değildim dr 14 haftadan sonra bıçak gibi kesilicek diyo ama bana hiç geçmicekmiş gibi geliyo şuan bilemiyorum canım yaa:KK43:
Geçmiş olsun. Benim kızımda 12. Haftada bitmişti bulantılar. İnşallah seninki de geçer.

Kızlar. Adetten sonra ilişkiyle erkek doğurma işine ne diyosunuz. Son 2 gün de 3 kişiden aynı şeyi duydum. Adetten hemen sonra ilişki ve sonuç erkek. Sizin de etrafınızda var mı?

Kızlar benim bugün yine kanamam oldu bu sefer kırmızı ve kahverengi şöyle anlatayım adetin 7.10.12.günü ilişki oldu 11ve13.günü kanama 11.12.günü ovu testi pozitif bugün yani 13.günü negatif ben kız için uğraştım didindim aylardır olmadı yani bu ay yum çatladığı an yada hemen sonrası ilişki oldu hakkımızda hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda tabi olursa ☺inofolic mi yaptı anlamadım o yüzden günde 1e düşürdüm ilacı 15 gün donra anlarız artık tuttumu diye ama tutarsa erkek olma ihtimali yüksek olcak yumdan 2 gün önce ve yum günü ilşki olmuş olcak

Kızlar. Adetten sonra ilişkiyle erkek doğurma işine ne diyosunuz. Son 2 gün de 3 kişiden aynı şeyi duydum. Adetten hemen sonra ilişki ve sonuç erkek. Sizin de etrafınızda var mı?
canım sen bilirsin ama ben kızıma adetten hemen sonra sık ilişki ile hamile kalmıştım ama gijnij oğlanı buldu bu topikte birkaç kişi daha var ama benim çevremde kızı olan daha fazla iyi düşün kararını ver canım nasibinde varsa bir erkek evlat nasılsa gelir seni bulur karar senin

Kızlar benim bugün yine kanamam oldu bu sefer kırmızı ve kahverengi şöyle anlatayım adetin 7.10.12.günü ilişki oldu 11ve13.günü kanama 11.12.günü ovu testi pozitif bugün yani 13.günü negatif ben kız için uğraştım didindim aylardır olmadı yani bu ay yum çatladığı an yada hemen sonrası ilişki oldu hakkımızda hayırlısı sağlıklı sıhhatli olsunda tabi olursa ☺inofolic mi yaptı anlamadım o yüzden günde 1e düşürdüm ilacı 15 gün donra anlarız artık tuttumu diye ama tutarsa erkek olma ihtimali yüksek olcak yumdan 2 gün önce ve yum günü ilşki olmuş olcak
hayırlısı olsun canım inşallah kızın yola çıkmıştır:KK68:

Gecmiş olsun sibel.biter inşallah birkac haftaya.ben de çok yaşadım.bir arkadaş limonata içerdi evde yapip.o gecirirdi biraz.

canım ya sana ve bütün kızlara da soruyorum bu bulantıların cinsiyetle alakası var mı?birde senın bulantılar kaçıncı haftada başladı...

Arkadaşlar ya insanlar neden bu kadar tuğaf dün kv ve görümcem umreden geldi bugün ziyarete gittik görümcem le aramızda bir hafta var hamile büyük görümcemde hamile o bizden önde bebeği erkek küçüğü umreye giderken üç aylıktı cinsiyetini salı gidicem doktora dedi bana daha bugün telefonda kv gittim eltilerim bana söyledi meğer medinede doktora gitmiş bebeği erkekmiş benden saklıyolar bu nasıl bir zihniyet yarabbi nazar değer diye heralde çok üzüldüm :KK43:
Canım belki uzulursun diyedir

Bulantı çoksa erkek olabilir.
Ama kızda cokkkkk olunca bi anda kesiliyor yada hiç bulantı olmayabiliyor.
Ama erkek bebekte genelde oluyor ya.
Offf bilmiyorum yada bnm iki oğlumda oyle oldu diye bana oyle geliyor. ://

Back