- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.461
Ömrüm den habr yokmu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben muhendisim canm,ama ogretmen olmayi cok isterdim,cok guzel bir mesleginiz var goa.ninda,oda ogretmenms,benim is biraz erkek isi,bir bayan icin zorÇok şükür sabır.iyi olmaya çalışıyorum.evet öğretmenim.sen ne iş yapıyordun?
Slm kızlar başka bir doktora gittim bu defa oda kız dedi bütün takvimleri çöpe atın
Canımsınnn 24 yaşındasın ve 3 çocuğun var.nasıl olur ya...
canım buymuş demekki hakkında hayırlısı olan nasibinde varsa olur bir gün inş hayırlı evlat olsun...Slm kızlar başka bir doktora gittim bu defa oda kız dedi bütün takvimleri çöpe atın
canım geçmiş olsun 2 aylık olunca geçer inş ben öyle oluyordum. sana bir şey sorucam biokadini regli olurkende kullanabilrmiyim bugün 4.gün gece yatarken alınıyor galiba ben 4 gündür unutuytorum yum gününde deneme yine yapıcam inşallah kaçıncı güne kadar kullanayım...??selam canlar nasılsınız.. özledim sizleri mide bulantılarım çok fena yatıyorum dün akşam serum taktılar hiç birşey yiyemiyorum dualarınızı bekliyorum
kızlar ph mı ben ogün ölçtüm 6 anca ama eşimin yüksek birde benim yaşadığım şehirde çeşme sularımızı baya temizlediler arıtılıyor buz gibi sular erikli sudan yüksek çeşme suyunu ph sı sakayı henüz denemedim onunda testini yapıcam....bugün akrabamın kızına oturmaya gittim bir kızı var 2.ye hamile 21 haftalık oğlu olacak reglinin bittiği gün hamile kalmış hiç yöntem denemeden sadece dua okumuş...
aynen canım bu işler nasip kısmette biz yinede kendimizce bir şeyler yapıyoruz hatta tanıdığım bir bayanında 2 kızdan sonra oğlu oldu yeni doğum yaptı onun arkadaşına sordum neler yaptı diye cetvel tutmuş diyor cetvelden kasıt galiba yum hesaplama belkide üstün körü hesapla çok uğraşmadan nasipde varmış oğlu oldu darısı bana ve tüm isteyenlere gönlümüzdeki cinsiyete kavuşmak dileğiyle...ben artık yöntemlere inanmıyorum. 2 arkadaşım çatlatma günlerini bire bir bilerek hamile kaldılar geçen hafta öğrendim ikisinin de kızı olacak. doktor kontrolünde çatladığı gün ilişki olmuştu
Canımsın bilmiyorum kaç tane kızın var amma, benim 3 tane var kız çocuğu nun inan fazlası olmaz küçükken çok gelir insana, şimdi şimdi yardımlarını fayda larını gördükçe içim içime sığmıyor çok mutlu oluyorum. örneğin dün misafir im vardı evi güzel bir şekilde evi temizlediler çay pasta servisimi onlar yaptı. Meyve ikramları her şey kusursuzdu Misafirlerim tam kalacakken kalkmayın lütfen kahve ikram edeceğim sizlere deyip herkezi tekrar oturttu. Misafirlerimm çok mutlu oldu ne güzel çocuk lar yetiştirmişsin deyip beni onore ettiler .ben de artık çok umutlandım zor günler geride kaldı dedim mutlu oldum hele küçüğüm biz onunla nefes alıyoruz eşim ona bakarken kendinden geçiyor biz onun üzerine sanki dünya yı kurduk o bize gençlik aşılıyor 17 yaşındaki kızım çıldırasıya seviyor 13 yaşındaki biraz kıskanıyor ama bütün işlerini o yapıyor diyebilirim örneğin giydirme tuvalet ihtiyacı gibi, rabbim onları bana hediye etmiş iyikide varlar. ha ben şimdi 4 yü düşünüyorum kız olursa üzüleceğim belkide ama nefis yaparak.... vereni düşünürsek beni yaratan benim içinde en güzelini vereceğine ve tevekkül edeceğim e inanıyorum. Rabbim Evladını sağlık lı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...Slm kızlar başka bir doktora gittim bu defa oda kız dedi bütün takvimleri çöpe atın
Ben muhendisim canm,ama ogretmen olmayi cok isterdim,cok guzel bir mesleginiz var goa.ninda,oda ogretmenms,benim is biraz erkek isi,bir bayan icin zor
evet canım dr söyledi zate mantıkta öyle sayı çoğaldıkça hız düşer. seninle birlikte ortak tandığımız biri var adını şimdi burada vermeyeyim hamile kalamıyırdu birtülrü eşine sper testi yapmış 213 milyon sperm çıkmış ama hız 5 olduğu için hamile kalamıyrmuş. doktor okadar takviye kullanmışkı sayı artmış hız düşmüş ondan hamile kalamıyorsun demiş.gijnij merhaba,
bu bilgiyi nereden ogrendın? dr mu dedi?
bende cunku eşim için takviye alacağımoyuzden sasırdım acıkcası :S
ben takvimleri yöntemleri çöpe atalı çok olduç inan seni okadar iyi anlıyrumki ne desem boş bundan sonra RABİM gönlüüne razı eylesin inşallah. inaşallah çevrendeki herkesinde ağzı bağlanır tek kelime edemezler.Slm kızlar başka bir doktora gittim bu defa oda kız dedi bütün takvimleri çöpe atın
canım aslında kireçli su alkalı olur demekki szin sular çok kireçli :) tv de hiç görmedinmi çamaşır makinası kalgon reklamlarında suyun ph ölçüyor ve renk en yüksek çıkıyor ozaman sizin sular çok kreçli diyor. birde eskilerdende bu konu konuşulmuştu bilmem nerenin suyu çok kireçli genelde bebekleri erkek oluyor diye eski sayfaları okursan görürsünKızlar şimdi sakayla çeşme suyunun ph sını ölçtüm çeşme suyu 9 saka su 8 anca yok bile okadar eriklide düşük şaşırdım ama bizim sularda kireç yok denecek kadar az...