- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.441
selam canlar nasılsınız.. özledim sizleri mide bulantılarım çok fena yatıyorum dün akşam serum taktılar hiç birşey yiyemiyorum dualarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok Sağol gjnj bana çok yardımcı oluyorsun. Allah oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Goheart ph erkekte okadar olur zaten gayet normal
Canımsın 41 gün suya okuduğun âyetleri süre zarfında adet olduysan bırakıp 7 gün sonra devammı ettin.... Geçmiştekiyazışmalardan hatırladığım karıyla erkek bebeğe niyetlendiğibde astli içeceakler tüketilmesi yasak olduğunu biliyoruz biri ne en az asitli içecekler sakın tüketme kola vs gibi soda gbi oda dikkat etmişti geçmişte çok da kızları vardı ve sonrasında oğlu olmuştu,,, bu olay benim hep aklıma takılmış tır...Hep soda içememişimdir... Eşimde vermedim... Canım senin çocuk sayın ve gebeliğinin cinsiyeti belli oldumu sevgilerimleKızlar beni eskiler daha iyi tanır inşallah bu yazım herkese faydalı olur öncelikle herşeyin başının namaz ve dua olduğunu düşünüyorum. Öncelikle dinimize göre pazartesi, perşembe ve cumartesi günler erkek için uygun günlermiş. bizim denemeler bu gecelerde oldu. her hafta özellikle perşembe geceleri teheccüt namazına kalktım.
Denemelerimiz 3 günde bir oldu. tam yumurtanın çatladığı gün yoğun akıntının olduğu gün buradaki arkadaşlara yum çatladı galiba bir deneme daha olsun mu dedim arkadaşlar olsun dedi ve oldu yani yum çatlama zamanı 3 günde toplam 2 deneme oldu.
Ben ovulasyon testi kullanmadım çünkü hamile kaldığım aydan bir önceki ay beni çok yanılttı.
Denemelerden sonra yatıp uyudum allah afettsin ama o günler yıkanmadan uyudum uyanınca yıkanıp abdestimi aldım.
Deneme olacak ay her gün yatsı namazından sonra yusuf süresini okudum. ( 41 güne tamamlanırsa daha iyi olur)
41 gün boyunca bir sürahi suya kıyame süresinin 36,37,38,39 ve 40. okudum ve her akşam bir yudum içtim allahım bana hz.hamza gibi hz yusuf gibi salih bir erkek evlat nasip et dedim.
İlişkiden önce 10 kere ''ya mutekebbir'' diyin.
Deneme yapıp yapıp benim gibi bir türlü hamile kalamıyorsanız 4 cuma üst üstte 1000 kere ''ya evvel'' diyin.
Denemelerden önce mutlaka abdestli olun eşinizde sizde.
Deneme sonrası sağa yatmak erkek bebeği getirmez!! o ay hangi taraftan yumurtladıysanız o tarafa yatmalısınız ben soldan yumurtladım o ay denemelerden sonra hep sola doğru yattım.
Derin ilişki olması çok önemli yani penis vajinanın içine olabildiğince girsin ve boşalma olduktan sonra eşiniz hemen geri çekilmesin 3 dakika kadar o şekilde bekleyin.
Deneme sonrası vaktiniz varsa ayaklarınızı duvara doğru dikin vakit yoksa hangi taraftan yumurtladıysanız o tarafa doğru yatıp ayaklarınızı karnınıza çekin ( cenin pozisyonu)
İlaç olarak ben folik asit, eşim solgarın çinko vitaminini ve gnc marka l-argenin kullandı bu ürün ayrıca tüp bebek tedavisi gören erkeklerin sprem sayısını arttırmaya yarıyormuş.
Hamile kaldığımı öğrendikten sonra devlet hastanesindeki doktor bir takım testler istedi sonucu aldığımda doktor phımın 7nin üzerinde olduğunu çok yüksek çıktığını söyledi. şaşırmadım çünkü uzun zamandır ph ı yüksek su içiyordum. Acıkcası karbonatlı suyu içmeyi çok denedim ama malesef gitmedi bende araştırdım ve ph ı en yüksek suyun saka marka su olduğunu öğrendim. Saka marka su tükettim.
Her sabah limonlu yeşilçay içtim. Ben marka olarak liptonun poşetlisini içtim.
Kızılayın ve uludağın mavi şisindeki maden sularından tükettik.
ailecek muz çok sevdiğimiz bir meyve günde bir adet bana ve eşime mutlaka yedirdim.
Aklıma geldikçe buraya düzenleme yolluyla ekleme yapacağım. Sormak istedikleriniz varsa seve seve cevaplamak isterim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Dua ederken duanın kabulunden süpheniz olmasın kızlar şeytanın verdiği vesveselere kulak asmayın gönülden yılmadan bıkmadan duaya ve denemelere devam edin. Rabbim nasip etmeyeceği şeyin duasını ettirmezmiş unutmayın :)
Alkali sudan bendede var, ph ını ölçtüm suyun, 9,5 gibi. Ama aynıyı gösteriyormu bilmmiyorum.bnm ph sürekli değişiyor.Alkali yapan damladan arkadaşim almış ama pek faydası yok diyor.ph ını ölçtü mü bilmiyorum.geçenlerde diyet yaptım.her öğün bol limonlu yeşil salata yedim.yeşil çay ve 3 litre su içtim.sürekli akıntım olurdu eskiden ama çok şukür şimdi yok.demekki gercekten beslenmeyle alakalı.biraz dikkat edince oluyor inşallah.Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Canım sizin sayı ve kalite yani morfoloji çok güzel ama hızda sorun var eğer ilaç alırsa sayı dahada yükselecek ve hız dahada düşecek. Çünkü miktar çok oldukça hız yavaşlar. Ama şunu söyleyeyim ben ve iki arkadaşım daha var eşlerimizin hız yavaştı üçümüzünde oğlu oldu biri hiç takviye kullanmadı biride bir ay kullandı ilaç hemen hamile kaldı birtek biz uzun süre kullandık oda deneme yapamadığımız için. O yüzden takviye kullanmadanda oğlun olabilir bunu kafana takma
Evet bir kızım var, gittigidiyordan aldım, 3 yada 5 lira. Ph ölçer diye yaz çıkıyor, sarı kağıtlar.Canm goa.senin meslegin nedir?bir kizinmi var arkadasim?ph yi turnusol kagidiylami ölcuyosun?nerden aldin?ben bulamadimda
Saraçoğlunun bi videosu var, keçiboynuzunun ikisine de iyi geldiğini söylüyor.gijnij merhaba,
bu bilgiyi nereden ogrendın? dr mu dedi?
bende cunku eşim için takviye alacağımoyuzden sasırdım acıkcası :S
Alkali yapan damladan arkadaşim almış ama pek faydası yok diyor.ph ını ölçtü mü bilmiyorum.geçenlerde diyet yaptım.her öğün bol limonlu yeşil salata yedim.yeşil çay ve 3 litre su içtim.sürekli akıntım olurdu eskiden ama çok şukür şimdi yok.demekki gercekten beslenmeyle alakalı.biraz dikkat edince oluyor inşallah.Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.
Benimde cocuk yapacagmdan degilde henuz,can sıkntısından arastrip duruyorum heralde,bide sizleri merak ediyorum,sizlerle sevinip uzuluyorum dua ediyorum,hepinizden Allah razi olsun,ins,herkes gönlundekine kavusurda mutlu olur[/QUOT]
Evet canım öğretmenim.Calisiyomusun canm?
Naslsin izmir?sen ogretmenmisin?