- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.501
hayırlı olsun canm rabbim gönlündekini versin...Bende hamileyim. Dua edin bana kizlar .Inşallah bu sefer hayırlı sağlıkli bi oğlum olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canm rabbim gönlündekini versin...Bende hamileyim. Dua edin bana kizlar .Inşallah bu sefer hayırlı sağlıkli bi oğlum olur.
hayırlı olsun inşallah gönlündeki bebeği kucagına alırsın neler yaptın canım sen yöntem yada eşine takviye verdinmi???Bende hamileyim. Dua edin bana kizlar .Inşallah bu sefer hayırlı sağlıkli bi oğlum olur.
İşte ne yazıkki öyle olmuyor. Yüzde bile olsa artmıyor. Eskilerden teravette yazmıştı kızlar. Olmadı bir Dr sorun o sizi daha iyi bilgilendirir.Sayı arttıkça hız düşüyordur bencede. Ama sonuçta hız yüzde ile belirtiliyor, sayı ne kadar artarsa yÜzde oranı da okadar artmzmı? Yanlış mı düşünüyprum?
hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBende hamileyim. Dua edin bana kizlar .Inşallah bu sefer hayırlı sağlıkli bi oğlum olur.
ben bu bilgilerin tam tersi oldugunu biliyorum kız ve erkek bilgileri karışmış gibi soda ve kahve erkek bebek için burda kız deniliyor bilen arkadaşlar yazarmısınız
Haklısın, teravetinkileri okudum. Normal değerlere sahip erkeklere takviye verince sayı daha da artıyor hareket edecek yer kalmıyor demişler peki şurda deneme yapmamıza 20 gün kalmış, biz napacaz ileri hızlı sayısı artsın diye?? Keçi boynuZu da sayı arttırıyor.Ertelesekmi acabaİşte ne yazıkki öyle olmuyor. Yüzde bile olsa artmıyor. Eskilerden teravette yazmıştı kızlar. Olmadı bir Dr sorun o sizi daha iyi bilgilendirir.
Hayırlı olsun sağlıklı olsun insallahKizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çok sevindim.Kizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
Kizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
cok mutlu olumKizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
Ay ne güzeel allah tamamına erdirsin canım sen kaç haftalıksınKizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
Allah razı olsun. Keçiboynuzu alıyor zaten. Yarın da incire başlarız. Allah bilir gerisini.Goaeart canım keçiboynuzu ve incir dedimya onları yap mutlaka onlar hızı daha çok arttırıyor sayı okadar çabuk çoğalmaz. Denemede yap sakın erteleme
hayırlı olsun. maşallah o zamanBende hamileyim. Dua edin bana kizlar .Inşallah bu sefer hayırlı sağlıkli bi oğlum olur.
Sağlıklı sıhhatli canım ya çok sevindimKizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
Kizlar suan doktordan ciktim bir oglum olucak insaAllah ben hala inanamiyorum
Hayırlı olsun sağlıklı olsun insallah
Baya da olmus hafta ilk kız mı demışlerdı yoksa öğrenemısyıdın canım ben okuyamadım gecmısı
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Çok sevindim.
ÇOK ŞÜKÜR RABBİM'E, İŞTE DUANIN GÜCÜ BUDUR!.
Ayy, ne kadar sevindim anlatamam. Muhammed'in hayırlı uğurlu olsun canım.
Çatladım canım ay inanamıyorum canım ya yemin ederim çok sevindim. Ama hatırlarsan sana özelde yazmıştım anneminde öyle olmuştu önce kız demişti Dr ona kardeşimde ama annem tevekkül etti ve sonra erkek olduğunu öğrenmişti diye. Canım çok sevindim inan hayırla al kucağına inşallah
cok mutlu olum
Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin :)
Ay ne güzeel allah tamamına erdirsin canım sen kaç haftalıksın
Sağlıklı sıhhatli canım ya çok sevindim
Çok sevindim catladım.hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah.o kız diyen doktor mu dedi.
hepinizde ALLAH RAZI OLSUN RABBİM SİZİNDE GÖNLÜNÜZDEKİNİ NASİP ETSİN İNŞAALLAHçatladım, hayırlı olsun allah kısmetini verdi. senin adına çok mutluoldum