• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canım sizin sayı ve kalite yani morfoloji çok güzel ama hızda sorun var eğer ilaç alırsa sayı dahada yükselecek ve hız dahada düşecek. Çünkü miktar çok oldukça hız yavaşlar. Ama şunu söyleyeyim ben ve iki arkadaşım daha var eşlerimizin hız yavaştı üçümüzünde oğlu oldu biri hiç takviye kullanmadı biride bir ay kullandı ilaç hemen hamile kaldı birtek biz uzun süre kullandık oda deneme yapamadığımız için. O yüzden takviye kullanmadanda oğlun olabilir bunu kafana takma
Çok sağol canım. Tereddüt içinde kaldık bizde. Sayı artınca hızın düşeceğini bilmiyordum. Eşim yapay takviyelere soğuk bakıyor. Keçiboynuzu özü yiyor sadece.martta deneme yapacaz kısmet olursa.

Canım sizin sayı ve kalite yani morfoloji çok güzel ama hızda sorun var eğer ilaç alırsa sayı dahada yükselecek ve hız dahada düşecek. Çünkü miktar çok oldukça hız yavaşlar. Ama şunu söyleyeyim ben ve iki arkadaşım daha var eşlerimizin hız yavaştı üçümüzünde oğlu oldu biri hiç takviye kullanmadı biride bir ay kullandı ilaç hemen hamile kaldı birtek biz uzun süre kullandık oda deneme yapamadığımız için. O yüzden takviye kullanmadanda oğlun olabilir bunu kafana takma
Çok sağol canım. Tereddüt içinde kaldık bizde. Sayı artınca hızın düşeceğini bilmiyordum. Eşim yapay takviyelere soğuk bakıyor. Keçiboynuzu özü yiyor sadece.martta deneme yapacaz kısmet olursa.

Can

m Tahlili urologdami yaptirdinz?dr banada demisti esin tahlil yaptrsin garanti olur demisti,nasl yapiliyo,ordami bosaliyo,bunu dr da nasil basaracak:)) of ya vazgeciyom diyom,burayi acinca hevesleniyorum diyo ya arkadaslar bende ayni oyle oluyorum galiba,bide esim cok istiyo,uc cocuk cok degil olacaksa olsun diyo,bakalm 3-5 ay sonra belki diyorum,ama arastrmalardanda kendimi alamiyorum nedense::KK43:(
İnternetten testi yapan hastaneleri araştırdık. Hastaneye gittik, doktora görünmeden labaratuara gidip söyledik, ayrı bi odaya alıyorlar. Eşim çok stres yaptığını söyledi.zor oluyormuşo_O

İnternetten testi yapan hastaneleri araştırdık. Hastaneye gittik, doktora görünmeden labaratuara gidip söyledik, ayrı bi odaya alıyorlar. Eşim çok stres yaptığını söyledi.zor oluyormuşo_O
Tesk. Ederim canm,ben 3-5 ay sonra (belki,ksmet)dusunuyorum ama sayi artnca hizin azaldigina sasirdim,e keciboynuzu caksir atu falan dusunuyodum esime bunlar sayisini arttirirsa hiz azalir ozaman ne olacak?bide yorumcudaki degerlendirmelerin icin tekrar tesk ederim,benden baskasinda onceki cocuklara denedinmi,tutma orani nasil?bugun omrumndr gidecekti,hani senin yorum tab erkek cikmsti ya,daha oncede dr kz demisti?bakalim ne cikacak

Ç
Tesk. Ederim canm,ben 3-5 ay sonra (belki,ksmet)dusunuyorum ama sayi artnca hizin azaldigina sasirdim,e keciboynuzu caksir atu falan dusunuyodum esime bunlar sayisini arttirirsa hiz azalir ozaman ne olacak?bide yorumcudaki degerlendirmelerin icin tekrar tesk ederim,benden baskasinda onceki cocuklara denedinmi,tutma orani nasil?bugun omrumndr gidecekti,hani senin yorum tab erkek cikmsti ya,daha oncede dr kz demisti?bakalim ne cikacak
çok kişide denediğimi söyleyemem.ama 7 8 kişiye sordm ve tuttu.hiçbişeyin garantisi yok tabiki.bakalım ömrüm e doktor ne diyecek, ben de çok merak ediyorum.:KK16:

Kızlar gidemedim doktora randevu sabahtı yağmur yağıyordu soğuktu kızımı çıkartmak istemedim uyuyordu kıyamadım yarın 15:45 randevu bakalım hayırlısı dua edin bana

Evet kızlar sayı yükseldikçe hız düşüyor. Bizim üroloji doktorumuzda demişti bunu. Birde biz incir ve zeytinyağı kullanmıştık bunuda deneme yapmadan üç dört ay önceden başlayın. Zeytinyağına iki tAne incir koyun sabah aç karına birini siz birinide eşiniz yesin sonra o yağın içine tekrar iki tAne atın yarın sabaha kadar tekrar aç karna tüketin. Bunu hergün yapacaksınız. Bunun çok faydası var ilaçlardansa bu doğal olanları yapmanız en iyisi biz 5 ay yaptık

Evet kızlar sayı yükseldikçe hız düşüyor. Bizim üroloji doktorumuzda demişti bunu. Birde biz incir ve zeytinyağı kullanmıştık bunuda deneme yapmadan üç dört ay önceden başlayın. Zeytinyağına iki tAne incir koyun sabah aç karına birini siz birinide eşiniz yesin sonra o yağın içine tekrar iki tAne atın yarın sabaha kadar tekrar aç karna tüketin. Bunu hergün yapacaksınız. Bunun çok faydası var ilaçlardansa bu doğal olanları yapmanız en iyisi biz 5 ay yaptık
Peki canım keciboynuzu ozu,evicap,cinko bunlar sayiyimi hizimi arttiriyo acaba?simdi erkegin takviyeleride kafayi karistrmaya basladi?sen nasilsin,hamilelik nasil gidiyo,doya doya oglusunun tadini cikart ins

Sabır canım açıkçası takviyelerle ilgili pek bilgim yok sadece biz evicap kullandığımızda dr bize o vitamin ve tek başına işe yaramaz demişti. Ama eskilerden takviye kullanan çok vardı. Ama keçiboynuzu özü çakrışır bunlar sayıyı yükseltiyor ve hızıda yükseltiyor.
Hamilelikte iyi gidiyor şimdilik çok şükür. Sanırım biz doğana kadarda emin olamıycaz cinsiyetini

Sabır canım açıkçası takviyelerle ilgili pek bilgim yok sadece biz evicap kullandığımızda dr bize o vitamin ve tek başına işe yaramaz demişti. Ama eskilerden takviye kullanan çok vardı. Ama keçiboynuzu özü çakrışır bunlar sayıyı yükseltiyor ve hızıda yükseltiyor.
Hamilelikte iyi gidiyor şimdilik çok şükür. Sanırım biz doğana kadarda emin olamıycaz cinsiyetini
Bişey daha soracam, ph kaç olmalı? Eşiminki 7,5 çıkmış.

C
Anm bu kuru inciri zeytin yagına koymadan yesek olmazmı,esim zeytin yagı kesinlikle yemez

hep yazacam unututyorum ben elazıgdayım burda nadir baba türbesi var harputta neyse buraya kim giderse oglu oluyormuş gidip dilek diliyorsunuz geçen arkadaşım dedi nerelerden geliyorlar bir bilesen çevre iller geldi bikaç arkadaşım gitti oldu dedi dilek dileyip isminide nadir koyuyorlarmış aklınızda bulunsun dedim arkadaşlar

Kizlar nasilsiniz ne var ne yok bebekten malum cok giremiyorum neler yapiyorsunuz ..defnem ve gijnij alistinizmi ogluşlarınıza kızlar sizin adınıza cok seviniyorum erkek isteyipte tutturamayan arkadaşlar coçuk en büyük zenginlik sağliklı olmaları en güzel da aman bi anbile düşünmeyin sakın evlat evlattır..eee biri anlatsın bana neler yapıyorsunuz..biziyiyiz sorarsanız ogluşumda iyi prensesimde iyi ..öpüyorum hepinizi

hep yazacam unututyorum ben elazıgdayım burda nadir baba türbesi var harputta neyse buraya kim giderse oglu oluyormuş gidip dilek diliyorsunuz geçen arkadaşım dedi nerelerden geliyorlar bir bilesen çevre iller geldi bikaç arkadaşım gitti oldu dedi dilek dileyip isminide nadir koyuyorlarmış aklınızda bulunsun dedim arkadaşlar
bende elazığa yakınım ya gitsemmi acaba

sevgili anneler bir kaç uyarı olsun diye yazıyorum alkali besinlerle ilgili;
salatalık, ıspanak, maydanoz, brokoli, lahana, turp, çörek otu, nane yüksek alkali gruptan. kuru ve taze soğan, marul, muz, zeytinyağı, keten tohumu yağı orta alkali gruptan.
amaaaaa kahve, hamurişleri, şekerli herşey, doğal meyve suları, mandıra ürünleri, maden suyu, mayalı herşey yüksek asidik gruptan bunlar kesinlikle tüketilmemeli.
bunları internette eğer asit&alkali yiyecekler listesi olarak yazarsanız karşınıza çıkar. mutlaka ve mutlaka bu tabloyu inceleyin daha detaylı okuyabilirsiniz.

üstelik cips sigara alkol gazlı içecekler rafine tuz paket meyve suları işlenmiş gıdalar asla tüketilmemeli diye belirtiliyor. bunu şundan dolayı yazdım bazen birbirimize önerilerde bulunuyoruz ya arada hatalı bilgiler olabiliyor
aradaki hataları ayıklamak için. yazan annelerin tabiki de emeklerine ellerine sağlık.

bir de alkali su içelim diye karbonatlı su yapıyoruz ya. midede problemlere neden olur diye de riskli buluyoruz. bunun için de eczanelerde ortalama 50 tl olan alkali su damlaları var. bardağına 2 damla döküyosun ve su alkali oluyor. buna da bakın derim. varsa imkanınız lezzetsiz karbonattan iyidir dostlar....

benim ilk mesajım burada. ama bu forumu okuya okuya yaşlandım vallahi. benim 2 yaşında minnoşum var bir de oğluşum olsun isterim. ama seneye çalışmalar olacak. şimdilik altyapı çalışmaları yapıyorum. hepinizi çok seviyorum Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. dualarım sizinle:))

Back