- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.381
ismim hatice nolur sorarmısın çok merak ettim
erkek dedi ama bildigim kadarıyla sneşn bebegin kızdı dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ismim hatice nolur sorarmısın çok merak ettim
Kızlar size bir şey sorucam benim düzenim tamamen değişti 1 yıldır doğum kontrol içiyorum reglide ilk gün akıntı karışık kahverengi lekeler görüyorum ozaman reglinin ilk günümü sayacam yani 1.günmü yoksa kırmızıları görüncemi 1.gün diycem lütfen yardım edin aydınlatın beni çünkü yum takibinde önemli biliyosunuz...
Kızlar yeni bi folik asite başlafım yum geliştirici güçlendiriciymiş çok araştırdım kullananlar ilk 3 ay içinde hamile kalmış okuduklarımda % 90gördüm pkolular kullanıyomuş ama normalde de veriliyomuş adı ınofolic.
çok teşekkürler canım inşallah salih erkek evatlar nasip etsin hepimize...
çok teşekkürler canım.....cümlemizin gönlündeki güzellikleri hayırla nasip etsin...
canım çok sağol evet bihayli sıkıntılı bir süreç geçirdim spiral kürtajı daha sonra rahim duvarı kalınlaşmıştı rahim kazındı....ilaç tedavisi gördüm...çok şükür Rabbim nasip etti... dr. yapacaksan bu yıl yap seneye bırakma dedi tedavi oldum...sağlıklı salih erkek evlatları versin....
ama çok dikkat etmesem anlıycak gibide değil lekenlenme çok hafif evet canım pko var bende de ama pko varken böyle değildi doğum kontrola başlayınca düzensizlik başladı aralıkta kestim ilacı bu ayda yum gününde denem oldu ama hamile kalamadım demekki diyorum ilacın etkisi var hala hoş henüz tam adet olmadığım için bir küçükde olsa ümidiim var...artık dr kontrolü yapar yum takibine giderim günlerimi tam bilmediğim için...şuanda bende bu durumdayım adetim ilk 2 gün lekelerle başladı bende pkoluyum sonra kanama oldu bu yüzxden yumurtlamayı hesap edemşiyorum kimileri lekeyi ilk gördügün gün sayacaksın diyor kimileride kanamanın başlladıgı gün diyorlar
bende bu ay pozitifi geç gördüm ama birdende test pozitif oluverdi ağrın varmış zaten bekle canım dikkat et testte su içme 2 saat gibi önce zamanada öyle ben memleketteydim takipde zorlandım bu sefer...Bugün 11. Gün. Benim siklus 25. Yani bugün yumurtlama olmalı. Hafif sancımda var ama test hala negatif.
Sagol bacm Allah razi olsunsabir canım bence kendını sakin bırak.
sende kendimi gördum birden.. bende eylul 2013 de hamıle kaldım. cat anını buldum ve ılıskı oldu. ilk bebegımızdı benım ıcın cınsıyet muhım degıldı ama eşim sulalenın tek erkek cocugu olunca kendı kendıme bı baskı yarattım sanırım. bız 11 ay boyunca denedık ama olmadı kontroller vs derken eşimde varikosel cıktı, ameliyat oldu. ameliyattan sonra ilk deneme de tattaa hamileydim. cat gunu oldugu ıcın erkek olma ıhtimali yuksekti. 12. hafta da kız gibi dedi dr. sonra nub grubundn da kızımız olacagını teyit ettik, kendımı cok kaptırmısım sanırm bi dumur oldum. ama suan ıyıkı kızım yavrum olmus bızı secmıs dıyorum ustune tıtrıyorum yavrumun. eşimin ailesi de bişey demedi. bizler kendi içimmizde buyutuyoruz. yavrularımız saglıklı ya bu en degerli hediye bize cok sukur.
sunu demeye getirecegım. her ne kadar cat anını bulsan, orgazmda olsan iş erkekte bitiyor. bizim spermler henuz daha yenı ıyılesmeye baslamıstı dusun ilk denemede tuttu. erkegın mutlaka takviye alması gerekiyor. kadının da ph ının ıyı olması gerekiyor. bız Allah ızın verırse ekim kasım gibi baslıycaz calısmalara yine, mizik kızım ozamana 16 aylık oluyor.
yapacaklarımı sıralamak istiyorum.
gijgij in eşinin kullandıgı takviyeyi dr kontrolunde kullandıracagım eşime. maca kapsuldu sanırım.
bitkiselmiş zaten. bu iyi bişey
cinko ve evikap kullandıracagım. aynı zamanda birde proxeed plus..
yine eşim hergun bir turkkahvesi.. kilo verse iyi olacak biraz.
et yedireceğim bol bol, ve limonlu soda..
aynı zaman da da kecıboynuzu kuru. birde caksır otunu duymustum ama bunların hepsını ıcerse artık bılmıyorum ikiz bile dogurtturur bana :))) birazını eleriz muhtemelen.
benım yapacagım seyler de, bende bi diyete girsem iyi olacak.
bol bol lımonlu su yesıl cay
alkalı olmam ıcın bi damla varmıs ondan alacagım
bol su
incir yiyebilirim yumurtamın kaliteli olması için
ve ovulasyon testi ile cat zamanı.. yada 2-3 saat öncesi..
cok uzun yazmısım sabir, kusuruma bakma.
ama niyeyse yazmak ıstedım.
geri kalanda Rabbımın bileceği iş. O OL demeden olmayacagını hepimiz kabul ediyoruz zaten
kızım olursa da basımın tacıdır. bi anne için cinsiyetin onemi yok. bunu anladım..
ama erkek olursa da ne ala.. saglıklı olsunlar da..
sevgiler :)
Canm hayrli olsun,ins istedigini hayrlisiyla kucagna alrsin.sen neler yapmistn ovu testi kullanmistn sanrim,test siliklesincemi iliski olduydu yoksa t ve c ikiside koyuykenmi?yada koyulastktan kac saat sonra?baska takviyeler esine falan kullanmismiydin?cokmu sordm canim:)canım gittim,çok şükür kese oluşmuş...inşallah haftaya tekrar gidecem kalp atışı için....bu aralar çok yoğunum annem umreye gitti bugün bu nedenle yoğundum tabi bide okul........izmir öğretmenim sen ne yaptın rahatsızlığın da iyileşme var mı.?
Canım bende artık niyetim e koydum İnşanlah 3 kızımın üzerine sağlıklı hayırlı bir oğlum olur inşallah... Bende artık mayıs haziran gibi deneme düşünüyorum...
Canm pazartesi,persembe cumartesi gunleri demissin,benim iki kzmdada persembeyi cumaya baglayan gece hamile kaldm,mubarek gece diye hani,sen gunduzumu gecesinimi kasdediyosun,yani pazari pazartesiye baglayan gecemi mesela?
şuanda bende bu durumdayım adetim ilk 2 gün lekelerle başladı bende pkoluyum sonra kanama oldu bu yüzxden yumurtlamayı hesap edemşiyorum kimileri lekeyi ilk gördügün gün sayacaksın diyor kimileride kanamanın başlladıgı gün diyorlar
Pazartesi tekrar gidicem bakalım kesinleşir inş eşinin dediği çıkarerkek dedi ama bildigim kadarıyla sneşn bebegin kızdı dimi
Cnm hayırlı olsun rabbim gönlündekini verir inşcanım lekelenmede olsa o gün birinci gün sayılır bende bunu araştırdım ve lekelenmenin olduğu günü 1.gün saydım...
hayır. Normalde bugün yumurtlama Olmalı.ama akıntı dışında belirti yok. Test de negatif.
İnşallah canım pkolular sabah akşam 2şer poşet içiyomuş ben sabah akşam 1 başladım bugün adetin 4.günü dün buldum bu ilacı bugün başladım hayırlısıylaPoi ben duymuştum o ilacı kullanıpta hamile kalanı çok duydum inşallah sanada faydası olur
Zaten adaçayından geçen ay erken yumurtladım canım ya.artık pek hesaplar önemli değil benim için hamile kalayım yeter 8 ay oldu korkmaya başladım hesapları yarı bıraktım sayılır zaten bu ayda olmazsa hiç hesap yapmıcam sadece dua ☺infolic erken yumurtlamaya sebep oluyor bunu iyi hesapla araştır cnm
uzayan akıntıyı gördüğümde ben yum çatlamamıştı doktora gittiğimde ben 20 m di doktora gitme şansın varsa bi görün canım kaç çocuk var erkek çocuk istiyosun değilmi...Dün ve önceki gün uzayan akıntım vardı. Dün akşamüstü hafif sancıda vardı ama test hep negatifti. Bugün sabah test pikti. İkiside aynı koyulukta. Ne akıntı var ne de sancı. Gelecek ay deneme yapacam.neye göre yapacam,arada kaldım
Pazartesi tekrar gidicem bakalım kesinleşir inş eşinin dediği çıkar