- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.341
Aradım şimdi boş randevu yok gitsem arada almazlarmı acabaÖmrüm canım 15 haftalıkken dr kız demişti yanlış hatırlamıyorsam başka bildiğin iyi bir Doktor varsa oraya git canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradım şimdi boş randevu yok gitsem arada almazlarmı acabaÖmrüm canım 15 haftalıkken dr kız demişti yanlış hatırlamıyorsam başka bildiğin iyi bir Doktor varsa oraya git canım
Siklus, son adet tarihi, anne doğum tarihi,saati ve hamilelik planlanan ay canımGoagh bana bak birde bakalım ne çıkacak ne yazmam lazım?
Evet cnm görmemişim.Canım sana zahmet banada bakar misin.16.08.1983 gece 4 te doğmuşum.siklus 27 .SAT 24 ocak mayis haziran temmuz o aylarda gebelik planlı yorum bakarsan sevinirim
Msj gözden kaçmıştır diye bidaha yazayım dedimm
Bence ilgisi yok. Benim kzım da önden gidiyordu. Hatta doktor sat tarihni değiştirdi.Canim senin bebek ondenmi gidiyo,onden gidiyosa genelde erkek oluyomus,oyle demislerdi bana,erkegin kemik yapisi daha iri ya
Tutuyor sanırım canım.Siklus 30 gün doğum tarihim 03.02.1983 doğum saatin bilmiyorum son adet tarihim 26 ekim 2014 gebelikte ekim ve kasıma bak benim yum 11 kasımda ol
Canm benm kz hep geriden gitti,kardesimin ilk 10-12 hafta geriden sonra onden gitmisti,dr ona erkeklerim kemik yapisi iri oldugu icin onden gitmesi normal demistide o yuzden dedimBence ilgisi yok. Benim kzım da önden gidiyordu. Hatta doktor sat tarihni değiştirdi.
Tahmini bir saat yazmışım tam denk gelmişGoegheart ismin zor yazamıyorum. Bu takvim bende tuttu sanırım zaten ilişkide 10 kasımda olmuştu yumda 11 kasımda bu arada anneme sordum gece 11 de doğmuşum
benim de oğlum hep önden giderdi. kendi adıma katılıyorum ama doğruluk payı nedir bilemiyorumCanim senin bebek ondenmi gidiyo,onden gidiyosa genelde erkek oluyomus,oyle demislerdi bana,erkegin kemik yapisi daha iri ya
Başta benimkide iki gün geriydi sonra bir hafta ileri attı bir ayda neyse ben randevulu gidiyim eniyisi haklısın aceleye gelmesin eve yakın bi hastane var bi doktor varmış iyi dediler ona gidiyim pazartesiÖmrüm canım benimki hep geriydi üç gün beş gün filan daha yeni günümüze göre olduk. Hastaneyi bilmediğim için arada alırlarmı bilmiyorum ama geniş zamanda gitki iyice baksın aceleye gelmesin
Evet canım önden gidiyor inş öyledirCanim senin bebek ondenmi gidiyo,onden gidiyosa genelde erkek oluyomus,oyle demislerdi bana,erkegin kemik yapisi daha iri ya