• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Tesk.TE="goahead, post: 39540515, member: 417458"]:KK52::KK52:

Evet ücretli canım. Gönderiyorum. Hayırlısı cnm. Kesin doğru diye bişey yok sonuçta.[/QUOTE]
Tesk. Ederim bacm

Canım sana zahmet banada bakar misin.16.08.1983 gece 4 te doğmuşum.siklus 27 .SAT 24 ocak mayis haziran temmuz o aylarda gebelik planlı yorum bakarsan sevinirim
Msj gözden kaçmıştır diye bidaha yazayım dedimm
Evet cnm görmemişim.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 61
  • image.jpg
    image.jpg
    123,6 KB · Görüntüleme: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 75
Ömrüm canım benimki hep geriydi üç gün beş gün filan daha yeni günümüze göre olduk. Hastaneyi bilmediğim için arada alırlarmı bilmiyorum ama geniş zamanda gitki iyice baksın aceleye gelmesin

Siklus 30 gün doğum tarihim 03.02.1983 doğum saatin bilmiyorum son adet tarihim 26 ekim 2014 gebelikte ekim ve kasıma bak benim yum 11 kasımda ol

Goegheart ismin zor yazamıyorum. Bu takvim bende tuttu sanırım zaten ilişkide 10 kasımda olmuştu yumda 11 kasımda bu arada anneme sordum gece 11 de doğmuşum

Ömrüm canım benimki hep geriydi üç gün beş gün filan daha yeni günümüze göre olduk. Hastaneyi bilmediğim için arada alırlarmı bilmiyorum ama geniş zamanda gitki iyice baksın aceleye gelmesin
Başta benimkide iki gün geriydi sonra bir hafta ileri attı bir ayda neyse ben randevulu gidiyim eniyisi haklısın aceleye gelmesin eve yakın bi hastane var bi doktor varmış iyi dediler ona gidiyim pazartesi

bugün 15.günüm hala yumurtam oluşmadı :( neyapacağımı bilmiyorum ya çok üzgünüm

Back