• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 96
  • image.jpg
    image.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 99
  • image.jpg
    image.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 73
  • image.jpg
    image.jpg
    129,5 KB · Görüntüleme: 90
Amiiinnn inş ama bu son bidaha çocukmu çokzor eşimde istemez zaten belki bi mucize olur diye hala umudum var ama aslında psikolojim çok kötü nekadar iyi görünmeye çalışsamda olmuyor yaş gençte eşim benden 11yaş büyük bidaha çocuk istemez bende cesaret edemem zaten hayırlısı napalım
İnşaAllah mucizen seni bulur canım.

[QUOTE="riseboz,aslında kendimiz çok istiyoruz erkek evladı. Biz dünyadan gidince koruyup kollasın kız kardeşlerini istiyoruz, milletin ağzı kapansın, her meyvenin tadına bakayım, her renge küs kalmayalım istiyoruz. Bir arkadaşa bebek görmeye gitmiştik bir oğlu vardı bir çok üniversite mezunu arkadaş keşke ikinci kız olsaymış demiş, bir ben abi kardeş destek olurlar, maddi manevi rahat olur deyince kadının morali kendine gelmişti. Yani millet aile her şeyi söyler, söylüyoruz da.. Çok takmamak lazım.
Sagol bacm tavsiyelerin icin,insan bazen yanlizliktan bunaliyo,icini dokecek dertlesecek kimse bulamiyo,islerde ust uste gelince boyle luzumsuzluklar oluyo iste,neyse hakkini helal et,kimse kimsenin halini bilemez,bakalm biraz daha zaman gecsin,belki hersey yoluna girer,tsk
Estağfurullah, sen hakkını helal et. Sabırla duayla her şey yoluna girer inşaAllah.

Topla. Siklus u soruyor. İki adet arası süre. Bi türlü soramadım tam olarak:KK16:
Mesela benimki 25 gün sürüyor. Sat 10 şubat. Şubatta yumurtlama günü ve ertesi kız görünüyor.o_O
Banana bakarmisiniz zahmet olmazsa.
Dogum tarihi 16.06.87
Sat: 31.01.2015
25 gün siklusum
Saat 05.20 de dogmusum
Marta benle deneme yapmak istiyorum

Son düzenleme:
Back