• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Beni hep unutuyon haa. Haziran annesi olacağım. Senin gibi bir çiçeğim var bir de böcüğüm olacak nasipse. Sizin topik daha hareketli, arada neler alınıyor, ne indirimde kim ne yakalamış bakıyorum.
Sorma valla, bu gün çenem düştü, halbuki vakit sıkıntım var. Bir türlü konsantre olamıyorum asıl işime. Sonraki cevabı iki parçalı yazdım çok olmasın diye..
ALLAH analı babalı etsin cnm.
bizim topik çok hareketli ama bende tık yok..ilk bebekler hep heycanlı oluyo ama ben ikinciye hamileyim..
eee yaş olmuş 34 artık heyecan meyecan yok...
ebeklerimiz ALLAHA emanet olsunlarda

Canım sana zahmet banada bakar misin.16.08.1983 gece 4 te doğmuşum.siklus 27 .SAT 24 ocak mayis haziran temmuz o aylarda gebelik planlı yorum bakarsan sevinirim

kızlar nasılsınız...ben adet olmadım bu ay yarın kısmetse dr.uma gidecem...bana dua edin ne olur..salih bir erkek evladı...hepimize inş.(kız İsteyenlere de tabi kız)

Hadi hayırlısı canım.test yapsaydın keşke.ama kesin öğrenmen daha güzel.inşallah sağlıklı hayırlı yakışıklı bir paşan olur.

Kızlar, uzayan akıntı her zaman yumurtlama belirtisimidr? Benim uzayan akıntım var ama testte negatif çıktı, neden olabilir:KK43:

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    125 KB · Görüntüleme: 71
  • image.jpg
    image.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 53
  • image.jpg
    image.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 54
  • image.jpg
    image.jpg
    119,9 KB · Görüntüleme: 69
Ömrüm tekrar ne zaman doktora gideceksin. Bak burada Bahar06 vardı doktor onada kız demişti sonraki hafta başka dr gitmiş erkek demiş oğlunu kaç ay oldu aldı kucağına

Ömrüm tekrar ne zaman doktora gideceksin. Bak burada Bahar06 vardı doktor onada kız demişti sonraki hafta başka dr gitmiş erkek demiş oğlunu kaç ay oldu aldı kucağına
Kaç haftalıkken kız dedi biliyormusun ya nebiliyim umutlanmakta istemiyorum ama net konuştu çünkü haftaya ctesi muayenem başka doktoramı gitsem bilmiyorum eşimde hala umutlu eşimin ailesinin bağlı olduğu bi dergah var oranın şeyhi rüyasında eşime olcak demiş nebilim mübarek bizat yani doktor kız demeden önce görmüştü rüyayı kısmet nebilim

Ömrüm canım 15 haftalıkken dr kız demişti yanlış hatırlamıyorsam başka bildiğin iyi bir Doktor varsa oraya git canım

Canım sana zahmet banada bakar misin.16.08.1983 gece 4 te doğmuşum.siklus 27 .SAT 24 ocak mayis haziran temmuz o aylarda gebelik planlı yorum bakarsan sevinirim
Msj gözden kaçmıştır diye bidaha yazayım dedimm

Back