- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.281
Ne bileyim herkesi kendi ailem gibi zannediyorum herhalde. Tabi çeşit çeşit insan var, anne ve kayınvalide konusunda hassasım biraz. Çocuk yetiştirmek hiç kolay değil ve ben hiç kimsenin de yüzde yüz kötü olacağına inanmıyorum. En kötü insanın bile bir merhamet damarı ve çeşitli iyiliklerinin olabileceğini düşünüyorum. Senin yaşadıklarını sen daha iyi bilirsin.Canm risebozum,ilk iki tavsiyen guzel ama kaynvaldeme gelince,esime sikayet eden ben degilm esim yokken hcsesini ckarmayan kv oglu geldimi dizinin dibine oturur okumaya baslar ogluna bu bir,kv surekli cocuga bakmaya gelmiyo benm zaten ucretli gelip giden yardmcim var,kv sadece kısı gecirmek icin 3-4 ay gelir gider bu iki,ustelik on yillk evliyim,bana yasattklarini ben bilirim,bir cöp dahi vermeyip siz sevdiniz siz evlendiniz paran var pulun var al esyani kur evini diyipte ksin rahat etmek icin guya cocuga bakacakmis,cocuklarla ilgilenecekmis,benm kurdugum eve gelip dahada en ufak sseyde ogluna yetistirmesine katlanmakta mumkun degil buda üç,Rabbim biliyor bacm,ben onu Rabbime haval ettim,kimin kime ne yaptigini Rabbim biliyor,okadar yaptklarina ragmen daha emekli olmak icin iki uc yl once benim maasimi kullandi,hatta kalp hastasi oldumu bile bile ucuncuyu dogurayimda oglan olsun dye bana muska yaptirtmismis,,ben sadece sabrettim,sabrediyorum,esim ve cocuklarim icinde sabretmek zorundaym,daha neler neler ama buranin konusunu degistrmeyeyim,bacm,buranin amaci baska,ama herseye ragmen birde oglum olsun isterim ama kendim ve kzlarim icin,beni anlamasada esim icin,
Kız kardeşimde kayınvalidesinden çok şikâyetçiydi, üç evli oğlu annesine çok ama çok aşırı düşkündü. Gelinler kayınvalideyi sevmiyordu bir türlü. Kadın yeni ev aldı ve yeni eşyalar daha içine yeni geçmişti ki, aniden kalp kriziyle vefat etti. Kadın gidince gelinlerin düşündüğü olmadı, bir tanesi 20 yıl ve iki çocuktan sonra boşandı, kız kardeşim halen aynı şikayetleri söyleyip duruyor, kocası hiç değişmedi. Kocasının ilgisizliği annesi değilmiş, onu anlayıp ona göre strateji geliştirdi. Her şeye kendi koşturuyor üç çocukla. Kendi istediği için de ceremesine bir şekilde katlanıyor.