- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.301
şubat nedir canım.. denedikteKendi doğum saatini silmeyi unutmuşum. Bir buçuk saat farkediyor. Yenisini yollayayım. Ama adet döngüsü önemli, bir gün herşeyi değiştiriyor. Tutuyormu bilmiyoruz tabi.bizimki merak işte
Kız ben bundan bişey anlamadımFoto gönderiyorum
25 gun dye yazmistim canm,6 gun suruyo oda,tsk
Fotoları gönderiyorum30 ocakti son adet tarihi,23 subatta olucam24-25 gun degisiyo yani
Kalp olan gün ov. günü. Yanında mavi işaret olanlar erkek, pembe olanlar kız. Sanırım baby choice un bir versiyonu bu.Kız ben bundan bişey anlamadım
şubat nedir canım.. denedikte
Doğum t 18.07.1981 saat 12.00 sat 18.02.2015 ort 31 gün de bir bakarmısın cnm yaKalp olan gün ov. günü. Yanında mavi işaret olanlar erkek, pembe olanlar kız. Sanırım baby choice un bir versiyonu bu.
canım banada bak bu yorumcumu ne bunu merak ediyodum 8 şubatta deneme oldu başka ne gerekiyor??Kalp olan gün ov. günü. Yanında mavi işaret olanlar erkek, pembe olanlar kız. Sanırım baby choice un bir versiyonu bu.
İnşaAllah mucizen seni bulur canım.Amiiinnn inş ama bu son bidaha çocukmu çokzor eşimde istemez zaten belki bi mucize olur diye hala umudum var ama aslında psikolojim çok kötü nekadar iyi görünmeye çalışsamda olmuyor yaş gençte eşim benden 11yaş büyük bidaha çocuk istemez bende cesaret edemem zaten hayırlısı napalım
Estağfurullah, sen hakkını helal et. Sabırla duayla her şey yoluna girer inşaAllah.[QUOTE="riseboz,aslında kendimiz çok istiyoruz erkek evladı. Biz dünyadan gidince koruyup kollasın kız kardeşlerini istiyoruz, milletin ağzı kapansın, her meyvenin tadına bakayım, her renge küs kalmayalım istiyoruz. Bir arkadaşa bebek görmeye gitmiştik bir oğlu vardı bir çok üniversite mezunu arkadaş keşke ikinci kız olsaymış demiş, bir ben abi kardeş destek olurlar, maddi manevi rahat olur deyince kadının morali kendine gelmişti. Yani millet aile her şeyi söyler, söylüyoruz da.. Çok takmamak lazım.
Sagol bacm tavsiyelerin icin,insan bazen yanlizliktan bunaliyo,icini dokecek dertlesecek kimse bulamiyo,islerde ust uste gelince boyle luzumsuzluklar oluyo iste,neyse hakkini helal et,kimse kimsenin halini bilemez,bakalm biraz daha zaman gecsin,belki hersey yoluna girer,tsk
Doğum t 18.07.1981 saat 12.00 sat 18.02.2015 ort 31 gün de bir bakarmısın cnm ya
Senin d. Tarihin, doğum saatin, son adet tarihi, adet döngü süresicanım banada bak bu yorumcumu ne bunu merak ediyodum 8 şubatta deneme oldu başka ne gerekiyor??
25.09.1983 doğum saatim sabah 8 yada 9 diyor annem kesin değil son adet tarihim 25.01.2015 en son 27 gün sürdü değişiyorSenin d. Tarihin, doğum saatin, son adet tarihi, adet döngü süresi
Cnm kusura bakma uğraştırdım seni ama bn anlamadım bebeğin doğacağı güne göremi cinsiyet gösteriyorKalp olan gün ov. günü. Yanında mavi işaret olanlar erkek, pembe olanlar kız. Sanırım baby choice un bir versiyonu bu.
Şubat ve mart25.09.1983 doğum saatim sabah 8 yada 9 diyor annem kesin değil son adet tarihim 25.01.2015 en son 27 gün sürdü değişiyor
Hayır cnm, doğacağı günü öylesine vermiş. Verdiği günlerde ilişki olursa o cinsiyet olacağını söylüyor.Cnm kusura bakma uğraştırdım seni ama bn anlamadım bebeğin doğacağı güne göremi cinsiyet gösteriyor
Banana bakarmisiniz zahmet olmazsa.Topla. Siklus u soruyor. İki adet arası süre. Bi türlü soramadım tam olarak
Mesela benimki 25 gün sürüyor. Sat 10 şubat. Şubatta yumurtlama günü ve ertesi kız görünüyor.
görünmüyor pek ne diyor şimdi burda ben erkek bebiş istiyorumŞubat ve mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?