- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.981
Ben istiyorum canımBurda kimler kız istiyor ..?
Ben istiyorum canım
Tabı bıraz zamanı var o yuzden ara ara gırıp okuyup cıkıyorum
İki oğlum var yanlıs hatırlamıyorsam senınde öyleydı
Rabbımm hepımızın gonlundekını versın ınsallah
Gijnij tahlillerîm var demişsîn canım ne tahlilleri bunlar bide işlere gelince çok yorma kendini bebişe iyi bak Allah sağlık can kuvvet versinKızlar dün döndüm ama dr gitmedim daha tahlillerim var onları yapıp sonra gidicem önce Evi halletmem lazım grip olmuşum başımın ağrısından ara ara yapıyorum dr gitmem birkaç günü bulur birde çıkan tahlil sonuçlarına göre gidicem. Bende çok merak ediyorum birde şimdi 15 haftalık oldu 16 olsun garanti olsun diyorum bakalım Mevlam neylernneylerse güzel eyler
canım yüzeysel dediğin ne yani orgazm olmadan mıBnmde iki oğlum var.
Özellikle uygulayacağın inandığın bir Yöntem var mı?
Bende şuan düşünmüyorum.
Ama istemeden de duramıyorum.
Iki oğlu olan arkadasım yuZeysel ilişki ile kızına sahip oldu.
Bana yap deyip duruyor. Ama hiç cesaretim yok.
Ca
canım yüzeysel dediğin ne yani orgazm olmadan mı
bende varım :)Burda kimler kız istiyor ..?
yüzeysel derken tam açıklarmısın ben 6 aydır deniyorum hamile kalamadımBnmde iki oğlum var.
Bende şuan düşünmüyorum.
Yok canım bıldıgım bısey okuyorum ama aklıma yatan olursa deneyecegımBnmde iki oğlum var.
Bende şuan düşünmüyorum.
Haklısın canım biz ne kadar uğraşsakda elden yinede bir şey gelmiyor.Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah seninde oğlusun yola çıkmışdır bir an önce kucağına almak nasip olsun.müjdeli haberle bi kaç güne buraya gelirsin umarım.Sağol canım desteğin ve yardımın için...Hazal deneme yapan sendin sanırım zamanlaman iyi bence poininde dediği gibi bundan sonrası tevekkül ve dua et çokça. Artık yok şöyle oldu yada olmadı deme Rabbim sen eksiklerimi tamamla de
Cemredeniz senin 2.hamileliğinin ilk günlerini hatırlıyorum o ara bende burdaydım sonra yazmayı bıraktım hamileliği ertlediğim için şimdi tekrar burdayım sende geldin 2. büyüdü de 3.bebeğimi düşünüyosun nerden nereye değilmi zaman insanı nerelere götürüyor gösteriyor. Allah gönlündekini hayırlısıyla versin. sen beni hatılrladınmı??Hersey kaderrrrr kısmet.
Allah a dua ediyorum ben hep. Verirse o verir
Ama insan araştırmadan da edemiyor.
Burda month vardı o mesela kendiliğinden kıza hamile kaldı. Gerçi o her ay deniyordu.
Inşallah Rabbim bizlerede kız evlat nasip eder.
Ben Minicik elbiseler gördüğümde bile fena oluyorum içim acıyor. Mağazalara gitmek istemiyorum...
Akıntı kahverengiyse korkma ancak pembe kırmızıysa riskli işte ondan korkkızlar 2 saat önce akıntıyla karışık kremsi açık kahverengi bir akıntım geldi bıraz uzandım uyanınca gittim kızımı aldım kreşten eve geldim baktım aynı şekilde birazdaha gelmiş akıntım korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?