Süper Anneler - 2011

Kızlar dün döndüm ama dr gitmedim daha tahlillerim var onları yapıp sonra gidicem önce Evi halletmem lazım grip olmuşum başımın ağrısından ara ara yapıyorum dr gitmem birkaç günü bulur birde çıkan tahlil sonuçlarına göre gidicem. Bende çok merak ediyorum birde şimdi 15 haftalık oldu 16 olsun garanti olsun diyorum bakalım Mevlam neylernneylerse güzel eyler

Hazal deneme yapan sendin sanırım zamanlaman iyi bence poininde dediği gibi bundan sonrası tevekkül ve dua et çokça. Artık yok şöyle oldu yada olmadı deme Rabbim sen eksiklerimi tamamla de

Bnmde iki oğlum var.
Özellikle uygulayacağın inandığın bir Yöntem var mı?
Bende şuan düşünmüyorum.
Ama istemeden de duramıyorum.
Iki oğlu olan arkadasım yuZeysel ilişki ile kızına sahip oldu.
Bana yap deyip duruyor. Ama hiç cesaretim yok.

Gijnij tahlillerîm var demişsîn canım ne tahlilleri bunlar bide işlere gelince çok yorma kendini bebişe iyi bak Allah sağlık can kuvvet versin

Gjnj bacm naslsin?bu gun doktora gittim akinti ve yanma vardi vaj iltihabimi var dye,dr gynoflour dye bi fitil verdi,arkadaslar bazi filillerin ph yukseltme degerlerine bakiyolardi,bu fitil etkilimidir?bide bacm benm adetim 27-28 gunde bir oluyodu,bikac aydr 24-25 gune dustu,gecen kaza denemesi olmustu?14. Gun olmstuya tutmamsti hatrliyosan,sonra 6 ocakta ve 30 ocakta adet oldm,24-25 gunde yani.bugun 11. gun,bu iltihabi sorarken bide yumrta varmi dye baktrm dedim,dr ultrasonla bakti ve yum falan yok ddi,muhtemelen catlams dedi,17-22 mm arasi catlar ve burda 17 mm oldugunda gorunur,yum catladktan 14 gun sonra adet kanamasi gelr dedi,saglikli bir insanda sperm 7 gun ble canli kalabilir dedi,buna gore ben 10. gun yum catliyo,dn sag kasigm cok agriyodu ve bacagmi ble oynatamadim bisure,ve sabah sivi aknti vardi vada gece catladi ozqman,bde planli ve saglikli bir gebelik dusunuyosan esnde sperm tahlili yaptrsin garanti olur dedi,

Ca
canım yüzeysel dediğin ne yani orgazm olmadan mı

yüzeysel derken tam açıklarmısın ben 6 aydır deniyorum hamile kalamadım

Yok canım bıldıgım bısey okuyorum ama aklıma yatan olursa deneyecegım

Suan ıstememe nedenım buyuk ve kucuk ard arda ilkokula gıdecek

Okuma yazma ders çalısma zor işler bıde kucagımda küçük çocuk

Yazarken bıle yoruldum o yuzden onlar bıraz buyusun ıstıyorum

Esımıde zor ıkna ettım

Hem maddı hem manevı zor gelecek gıbı suan

Ben kucuk oğluma kazara kaldım ınan

Olacak oldu mu oluyor o yöntem pek etkılı degıl gıbı

Hersey kaderrrrr kısmet.
Allah a dua ediyorum ben hep. Verirse o verir
Ama insan araştırmadan da edemiyor.
Burda month vardı o mesela kendiliğinden kıza hamile kaldı. Gerçi o her ay deniyordu.

Inşallah Rabbim bizlerede kız evlat nasip eder.
Ben Minicik elbiseler gördüğümde bile fena oluyorum içim acıyor. Mağazalara gitmek istemiyorum...

Hazal deneme yapan sendin sanırım zamanlaman iyi bence poininde dediği gibi bundan sonrası tevekkül ve dua et çokça. Artık yok şöyle oldu yada olmadı deme Rabbim sen eksiklerimi tamamla de
Haklısın canım biz ne kadar uğraşsakda elden yinede bir şey gelmiyor.Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah seninde oğlusun yola çıkmışdır bir an önce kucağına almak nasip olsun.müjdeli haberle bi kaç güne buraya gelirsin umarım.Sağol canım desteğin ve yardımın için...

Cemredeniz senin 2.hamileliğinin ilk günlerini hatırlıyorum o ara bende burdaydım sonra yazmayı bıraktım hamileliği ertlediğim için şimdi tekrar burdayım sende geldin 2. büyüdü de 3.bebeğimi düşünüyosun nerden nereye değilmi zaman insanı nerelere götürüyor gösteriyor. Allah gönlündekini hayırlısıyla versin. sen beni hatılrladınmı??

kızlar 2 saat önce akıntıyla karışık kremsi açık kahverengi bir akıntım geldi bıraz uzandım uyanınca gittim kızımı aldım kreşten eve geldim baktım aynı şekilde birazdaha gelmiş akıntım korkuyorum

Arkadaslar dün sag kasigimda asiri sancim vardi,hatta sag ayagmi ble biara oynatamadm,bugun sabah yum kivamnda uzayan akntim geldi,oylen ikide dr gittim doktor yum yok catlams dedi,ve aksam 5 de kilodumu islatan sivi geldi,yani ben ilk kez kendimi bukadar dinledim,daha once o sivinin yum catladiginda geldigini zannediyodm,ama sivi yum catladiktan enaz 5 saat sonra geliyomus demekki

Akıntı kahverengiyse korkma ancak pembe kırmızıysa riskli işte ondan kork

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…