• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Benim göbek deliğim dısarıda yani çıkık kızım da bana çekmiş onunki de dısarıda içine gömülü delige sahip degiliz abiminki de benimki gibi bence genetik :)

Arkadaşlar, yarın uçağa binecem, sakinleştirici almadan binemiyorum. Martta deneme yapacam.sizce çok etkilermi ilaç?

Arkadaşlar bugün doktora gittim reglinin 14.günü yum 20 mm solda dr bugün ve yarın ilişki olsun 20 mm den sonra çatlama bekliyoruz normalde dedi ilişki olsun diyor çünkü sperm hemen ulaşmıyor yuma dedi. sünen akıntım var kasıkda göğüslerde ağrı oluyor gece çatlarmı sizce...

arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var niye cevap vermiyosunuz :( deneme olsunmu bugün birde benim ph düşük ölçüyorum o kadar karbonatlı su içmeme rağmen önemlimi ph nın yüksek olması??

canım benim nasılsın ben 14 haftalıkken gittim doktor kıza benziyo ama emin değilim dedi sonra 17 haftalıkken gittiğim doktorda pek emin degğildi dahada gitmedim ne ayrıntılıya nede başka doktora gecen rahatsızlanınca gittim acile erkeğe benzetti perşembede kontrolum vardı birde devlet hastanesine gideyim dedim baktı göremiyorum dedi hiç bir tahminde bulunmadı ısrar etmeme rağmen göremediğim şeyin neyini tahmin edeyim dedi bende durum böyle doğumda öğrenecem artık bu gidişle
Ya buda işte başka bir sınav umarım erkektir bende bunun için uğraşıyorum ama daha hamile bile kalamadım ....sen yöntem denemişmiydşn canım

arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var niye cevap vermiyosunuz :KK43: deneme olsunmu bugün birde benim ph düşük ölçüyorum o kadar karbonatlı su içmeme rağmen önemlimi ph nın yüksek olması??

Hazalcım test yapsaydın evde.14 mm ken bakalim nasıl sonuç verecek.
Bana kalırsa yapma derim.doktor çatlar der çatlamaz 1 gün sonra çatlar.onlar tahminen söýlüyor sanırım.
Kısmetten öteye gidilmez test pozitif olsun öyle yap bence.

Arkadaşlar bugün doktora gittim reglinin 14.günü yum 20 mm solda dr bugün ve yarın ilişki olsun 20 mm den sonra çatlama bekliyoruz normalde dedi ilişki olsun diyor çünkü sperm hemen ulaşmıyor yuma dedi. sünen akıntım var kasıkda göğüslerde ağrı oluyor gece çatlarmı sizce...
Hazal dr banada hep garanti omsun diye öncesinde mutlaka ilişki derdi...çünkü dr zihniyeti hamilelik...onemli olan bu der hep.bende cesaret edip diyemem erkek istiyorum...test varsa teste göre yap bence...yani çatlayabilirde çatlamazda mm ye göre tahmin etmiştir...ama amacın hamilelikse dene tabi kaçırma.

Bana kalırsa yapma derim.doktor çatlar der çatlamaz 1 gün sonra çatlar.onlar tahminen söýlüyor sanırım.

Hazal dr banada hep garanti omsun diye öncesinde mutlaka ilişki derdi...çünkü dr zihniyeti hamilelik...onemli olan bu der hep.bende cesaret edip diyemem erkek istiyorum...test varsa teste göre yap bence...yani çatlayabilirde çatlamazda mm ye göre tahmin etmiştir...ama amacın hamilelikse dene tabi kaçırma.
test gitgide koyulaşıyor dün çok silikdi bugün koyu ağrım akıntım çoğaldı sabaha çatlar gibi geliyor geçen ay 14.gece çatladı kaç mm de çatlıyor kızlar tam 25 26 yı buluyormu ben yumu sadece 1 gün hissediyorum akıntım çok oluyor rahim ağzında yanma hissediyorum 15.gün geceye kadar sürüyor acaba tam yum zamanımmı oluyor bilmiyorum...

14 mm derken anlmadım izmircim ben 10 .günden bu yana yapıyorum daha bugün koyulaştı t çigisi

Hazal ph demişsin bence pek önemli değil ben bugün kalsın deneme yapma derim çünkü silikleşince daha emin olsun bugün koyuysa eğer yarın silikleşir hem ağrın da varmış yarına çatlar ama sen yinede kendi içinden geleni yap kendini daha iyi bilirsin canım kendini izle

Kizlar simdi yaptim testleri ikisi farkli marka...

Eklentiler

• 20150207_235616.jpg
    20150207_235616.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 104
Hazal teste göre yum daha çatlamamış yarın pazar eşin evdemi sabah namazına kalktığında test yap pik olmuşsasa yada silikleşmişse deneme yap. Benim bazen yum 22,23 ml çatladığı olurdu seninki erken bence

14 mm derken anlmadım izmircim ben 10 .günden bu yana yapıyorum daha bugün koyulaştı t çigisi

20 mm yanlis yazmışım.benim kusuruma bakmayın artık sıkı diyete başladım da:)
T ç kadar koyu olduktan sonra yani o gece deneme uygun diyor çoğu kişi.benim akrabam var söylemişimdir.o öyle yapmış.
Sen teste devam et canım.gülen yüzlü de alacaktın bu ay.Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah.

Hazal ph demişsin bence pek önemli değil ben bugün kalsın deneme yapma derim çünkü silikleşince daha emin olsun bugün koyuysa eğer yarın silikleşir hem ağrın da varmış yarına çatlar ama sen yinede kendi içinden geleni yap kendini daha iyi bilirsin canım kendini izle

Hazal teste göre yum daha çatlamamış yarın pazar eşin evdemi sabah namazına kalktığında test yap pik olmuşsasa yada silikleşmişse deneme yap. Benim bazen yum 22,23 ml çatladığı olurdu seninki erken bence
sabah namazından sonra düşünüyorum bakıcam artık kızlar test koyulaştı daha bugün yeni sabah 10 gibi yaptım koyu gördüm ondan önce silikdi test yapmaktan elimde çok testimde kalmadı.sabah bakalım test ne durumda olacak Ya Rabbim yardım et...

20 mm yanlis yazmışım.benim kusuruma bakmayın artık sıkı diyete başladım da:)
T ç kadar koyu olduktan sonra yani o gece deneme uygun diyor çoğu kişi.benim akrabam var söylemişimdir.o öyle yapmış.
Sen teste devam et canım.gülen yüzlü de alacaktın bu ay.Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah.
gülen yüzü almadım canım memelekete gittim yogunluktan nete girmedim alamadım gülen yüzü nasip artık. t c kadar koyu değil henüz yükledim fotoları gördünmü??

Canım senin belirtikkerine göre çatladığına işaret, kasıklarda ağrı olduysa çatladı demektir, çatladıkdan sonra akıntın sulanır ve sünmez canım... geç kaldın gibi ...

Canım senin belirtikkerine göre çatladığına işaret, kasıklarda ağrı olduysa çatladı demektir, çatladıkdan sonra akıntın sulanır ve sünmez canım... geç kaldın gibi ...
Canım spermler in de yuma 5,6 saat süren yolculuk ları var, onu da düşün canım. kaç kızın vardı tatlım...

sabah 8.30 da deneme oldu geçmi kaldım gerçekten hala test pozitifdi tam silk değildi hanzade ne diyosun ...2 kızım var gerçekten geçmi kaldım...
geç kal cnm..en fazla tutmaz önümüzdeki ay denersin erken olmasında...
bide bu işler hep nasip inanki elden gelen bişey yok..sen tevekkül et..ALLAHA sığın..
inşallah hayırlı salih bi oğlun olur cnm..

Back