• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar hala sancım oluyor akıntı akşam vardı sonra ıslaklıkda hisettim bende akıntı hep var bilmiyorum sabah 5 gibi uykunun içinde kasıkda şiddetli ağrı yine hisettim vc de ıslaklıkda gördüm sabah vakti girdi sabah namazını kıldık eşim kereat vakti girdi 2 rekat namazı kılamayız dedi test yine pozitifti bende git yat 7 gibi kaldırırım dedim sonra 7.30 eşim kalktı sert bir kahve içti yarım saat sonra namaz kılıp dua ettik deneme oldu...şuan sağ göğsümde ağrım var sancıda var yazarken hissediyorum ben pkouluyum ama dün doktor çok etkili değil kistler küçükler adet oluyosun sonuçta diyor yani pko nun yuma çok etkisi varmı bilmiyorum bende...hayırlısı nasibimde ne var ise o olacak Rabbim sığınıyor tevekkül ediyorum...

İNNE RABBİ KARİYBÜN MÜCİYBUN. (hud61) İNNE RABBİ LATİFÜN LİMA YEŞA. (yusuf 100) İNNE RABBİ LESEMİU'D-DUA. (ibrahim39) İNNE RABBİ LEĞANİYYÜN KERİM.(neml30) İNNE RABBİ RAHIYMÜN VEDÜD.....(hud90)

Kaynak: http://www.estanbul.com/dilegi-kabul-olanlarin-paylasim-alani-39941-422.html bu duayı bir arkadaş söyledi onun dilegi kabul olmuş sizlede paylaşmak istedim

ateşimde böyleydi
36.2.5.gün
36.3 6.gün
36.0 7.gün
35.8 8.gün
36.0 9.gün
36.1 10.gün
36..4 11.gün
36.1. 12.gün
36.0 13.gün
36.2 14.gün
36.4.15.gün sabah 6 idi ölçtüğümde. diğer günlerde sabah saatleriydi hep.nasıl ölçerken yatakda ateşimin olduğunuda farkettim yorganın altında sıcaklık vucudumda yanma sancıda vardı o sırada

peki erkenmi oldu poi sence??
Bana sorarsan tam vakti pozitiften 36 saat sonra deniyo yani yumurta çatladıktan sonra senin ağrın bitmiş yum çatlamış çizgin hafif silikleşmiş ondan sonra olmuş erkek için uygun vakitte şunu unutma herşey tam olsada % 25 ihtimal hamilelik.bak ben geçen ay 24 saat önce son oldu hem kız istiyorum geç kaldım dedim ona rağmen tutmadı bu ay tam 72 saat önce oldu ümidim yine yok.6 ay oldu olmuyo.herşey nasip ya bu ara o kadar çok kazayla hamile kaldım diyen hastam varki şaşarsın rabbim bizi mi sınıyo acaba diyorum bazen.millet tek kazada hamile kalıyo yahu.

Bana sorarsan tam vakti pozitiften 36 saat sonra deniyo yani yumurta çatladıktan sonra senin ağrın bitmiş yum çatlamış çizgin hafif silikleşmiş ondan sonra olmuş erkek için uygun vakitte şunu unutma herşey tam olsada % 25 ihtimal hamilelik.bak ben geçen ay 24 saat önce son oldu hem kız istiyorum geç kaldım dedim ona rağmen tutmadı bu ay tam 72 saat önce oldu ümidim yine yok.6 ay oldu olmuyo.herşey nasip ya bu ara o kadar çok kazayla hamile kaldım diyen hastam varki şaşarsın rabbim bizi mi sınıyo acaba diyorum bazen.millet tek kazada hamile kalıyo yahu.
hakkaten millet tek denemede yada kazayla hamile kalıyor bende öyleyim hemen kalamıyorum.canını sıkma olur tam yuma denk gelmiyordur sende kız istediğin için önce deneme yapıyosun haliyle denk gelmiyordur elbet denk gelir dün doktor eşime ya x döller yumu yada y zamanı saati yok doğru değil dedi bu tür tezler önceki gittiğim doktorumda aynı şeyi söylemişti.duayı hiç bırakmayalım nasipde varsa olacak...evet öğleden bu yana sancım falan kalmadı çatladı büyük ihtimal 8.30 dan denemeden sonra uyuya kalmışım kalktım 10.30 gibi ayakta çok sancım oldu oturmak zorunda kaldım bu neyin göstergesidir acaba acaba yummu çatladı yoksa ilişki sonrası sancımmı oldu?????

Hazal teste göre yum daha çatlamamış yarın pazar eşin evdemi sabah namazına kalktığında test yap pik olmuşsasa yada silikleşmişse deneme yap. Benim bazen yum 22,23 ml çatladığı olurdu seninki erken bence
Gijnij sence zamanlamam iyimiydi sen sabah namazindan sonra dedin ben 8.30 da yaptim gecmi yoksa erkenmi oldu kafam karisik doktor 3 saatte yuma ulasiyor sperm diyor dogrumu ??

hakkaten millet tek denemede yada kazayla hamile kalıyor bende öyleyim hemen kalamıyorum.canını sıkma olur tam yuma denk gelmiyordur sende kız istediğin için önce deneme yapıyosun haliyle denk gelmiyordur elbet denk gelir dün doktor eşime ya x döller yumu yada y zamanı saati yok doğru değil dedi bu tür tezler önceki gittiğim doktorumda aynı şeyi söylemişti.duayı hiç bırakmayalım nasipde varsa olacak...evet öğleden bu yana sancım falan kalmadı çatladı büyük ihtimal 8.30 dan denemeden sonra uyuya kalmışım kalktım 10.30 gibi ayakta çok sancım oldu oturmak zorunda kaldım bu neyin göstergesidir acaba acaba yummu çatladı yoksa ilişki sonrası sancımmı oldu?????
Bilemiyorum ama bundan sonra artık dua et benim 1 hafta önce çatladı yum ara ara sancılarım tutuyo ani sancılarda oluyo ama notlarıma baktım daha önceki aykarda da aynı sancılar olmuş bende

Kizlar burda sperm yumurtaya 1 saatte ulasiyor yaziyor.3 4 5 saatte gibi zamanda ulasir diyorlar doktorda 3 saat gibi dedi yanilmiyorsam belli bir sure gectikten sonra dedigini iyi hatirliyorumda....

Canım sen doktormusun, hastam var deyince ben öyle anladım...

Back