- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.961
sen pkolouydun sen geç kalmamışsındır anca çatlamıştır korkmasabah 8.30 da deneme oldu geçmi kaldım gerçekten hala test pozitifdi tam silk değildi hanzade ne diyosun ...2 kızım var gerçekten geçmi kaldım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen pkolouydun sen geç kalmamışsındır anca çatlamıştır korkmasabah 8.30 da deneme oldu geçmi kaldım gerçekten hala test pozitifdi tam silk değildi hanzade ne diyosun ...2 kızım var gerçekten geçmi kaldım...
Bence geç kalmadın yumurta çatladıktan sonra 24 saat kalıyo ağrın bittiğinde çatlıo 24 saat daha kalıyosabah 8.30 da deneme oldu geçmi kaldım gerçekten hala test pozitifdi tam silk değildi hanzade ne diyosun ...2 kızım var gerçekten geçmi kaldım...
peki erkenmi oldu poi sence??Bence geç kalmadın yumurta çatladıktan sonra 24 saat kalıyo ağrın bittiğinde çatlıo 24 saat daha kalıyo
kac defa okunuyormus acaba hergunmu okunacakİNNE RABBİ KARİYBÜN MÜCİYBUN. (hud61) İNNE RABBİ LATİFÜN LİMA YEŞA. (yusuf 100) İNNE RABBİ LESEMİU'D-DUA. (ibrahim39) İNNE RABBİ LEĞANİYYÜN KERİM.(neml30) İNNE RABBİ RAHIYMÜN VEDÜD.....(hud90)
Kaynak: http://www.estanbul.com/dilegi-kabul-olanlarin-paylasim-alani-39941-422.html bu duayı bir arkadaş söyledi onun dilegi kabul olmuş sizlede paylaşmak istedim
Bana sorarsan tam vakti pozitiften 36 saat sonra deniyo yani yumurta çatladıktan sonra senin ağrın bitmiş yum çatlamış çizgin hafif silikleşmiş ondan sonra olmuş erkek için uygun vakitte şunu unutma herşey tam olsada % 25 ihtimal hamilelik.bak ben geçen ay 24 saat önce son oldu hem kız istiyorum geç kaldım dedim ona rağmen tutmadı bu ay tam 72 saat önce oldu ümidim yine yok.6 ay oldu olmuyo.herşey nasip ya bu ara o kadar çok kazayla hamile kaldım diyen hastam varki şaşarsın rabbim bizi mi sınıyo acaba diyorum bazen.millet tek kazada hamile kalıyo yahu.peki erkenmi oldu poi sence??
hakkaten millet tek denemede yada kazayla hamile kalıyor bende öyleyim hemen kalamıyorum.canını sıkma olur tam yuma denk gelmiyordur sende kız istediğin için önce deneme yapıyosun haliyle denk gelmiyordur elbet denk gelir dün doktor eşime ya x döller yumu yada y zamanı saati yok doğru değil dedi bu tür tezler önceki gittiğim doktorumda aynı şeyi söylemişti.duayı hiç bırakmayalım nasipde varsa olacak...evet öğleden bu yana sancım falan kalmadı çatladı büyük ihtimal 8.30 dan denemeden sonra uyuya kalmışım kalktım 10.30 gibi ayakta çok sancım oldu oturmak zorunda kaldım bu neyin göstergesidir acaba acaba yummu çatladı yoksa ilişki sonrası sancımmı oldu?????Bana sorarsan tam vakti pozitiften 36 saat sonra deniyo yani yumurta çatladıktan sonra senin ağrın bitmiş yum çatlamış çizgin hafif silikleşmiş ondan sonra olmuş erkek için uygun vakitte şunu unutma herşey tam olsada % 25 ihtimal hamilelik.bak ben geçen ay 24 saat önce son oldu hem kız istiyorum geç kaldım dedim ona rağmen tutmadı bu ay tam 72 saat önce oldu ümidim yine yok.6 ay oldu olmuyo.herşey nasip ya bu ara o kadar çok kazayla hamile kaldım diyen hastam varki şaşarsın rabbim bizi mi sınıyo acaba diyorum bazen.millet tek kazada hamile kalıyo yahu.
Gijnij sence zamanlamam iyimiydi sen sabah namazindan sonra dedin ben 8.30 da yaptim gecmi yoksa erkenmi oldu kafam karisik doktor 3 saatte yuma ulasiyor sperm diyor dogrumu ??Hazal teste göre yum daha çatlamamış yarın pazar eşin evdemi sabah namazına kalktığında test yap pik olmuşsasa yada silikleşmişse deneme yap. Benim bazen yum 22,23 ml çatladığı olurdu seninki erken bence
Bilemiyorum ama bundan sonra artık dua et benim 1 hafta önce çatladı yum ara ara sancılarım tutuyo ani sancılarda oluyo ama notlarıma baktım daha önceki aykarda da aynı sancılar olmuş bendehakkaten millet tek denemede yada kazayla hamile kalıyor bende öyleyim hemen kalamıyorum.canını sıkma olur tam yuma denk gelmiyordur sende kız istediğin için önce deneme yapıyosun haliyle denk gelmiyordur elbet denk gelir dün doktor eşime ya x döller yumu yada y zamanı saati yok doğru değil dedi bu tür tezler önceki gittiğim doktorumda aynı şeyi söylemişti.duayı hiç bırakmayalım nasipde varsa olacak...evet öğleden bu yana sancım falan kalmadı çatladı büyük ihtimal 8.30 dan denemeden sonra uyuya kalmışım kalktım 10.30 gibi ayakta çok sancım oldu oturmak zorunda kaldım bu neyin göstergesidir acaba acaba yummu çatladı yoksa ilişki sonrası sancımmı oldu?????
kac defa okunuyormus acaba hergunmu okunacak[/
namaz kılıyorsanız namazın arkasına sadece okuyabilirsiniz bana söyleyen arkadaş 1 ihlas 1 fatihayı 21 kez oku ardından duayı 1 kez oku niyet et uyu dedi
Canım sen doktormusun, hastam var deyince ben öyle anladım...Bana sorarsan tam vakti pozitiften 36 saat sonra deniyo yani yumurta çatladıktan sonra senin ağrın bitmiş yum çatlamış çizgin hafif silikleşmiş ondan sonra olmuş erkek için uygun vakitte şunu unutma herşey tam olsada % 25 ihtimal hamilelik.bak ben geçen ay 24 saat önce son oldu hem kız istiyorum geç kaldım dedim ona rağmen tutmadı bu ay tam 72 saat önce oldu ümidim yine yok.6 ay oldu olmuyo.herşey nasip ya bu ara o kadar çok kazayla hamile kaldım diyen hastam varki şaşarsın rabbim bizi mi sınıyo acaba diyorum bazen.millet tek kazada hamile kalıyo yahu.
yok gülüm hemşireyim :)Canım sen doktormusun, hastam var deyince ben öyle anladım...