- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.021
Çok teşekkürler...hiç birşey olmaz. daha cenin bile yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler...hiç birşey olmaz. daha cenin bile yok
Vücuttan atılması uzun sürüyormuş. Hamilelik düşünüyorsanız dr.a danışın vs yazıyor kutuda. Korktum bende. Çok sağolun cvplarnz içinHangi yönden kötü etkileyceğini düşünüyosun canım benim bi komşum vardı antidepresan kullanırmış ozmanlar sürekli oğlu olmuş hamileyken bebek sakat olacak diye çok korkmuş ama çocuk çok zekiydi diğer çocuklarından hatta okul 1.siydi...
Hazalcm bu fitil neden kz icin?biokadin fitili sordum burdaki eczanelerde yok,ph yi mi dusuruyo bu fitil bacm?o dediğin fitili alıp geri vermiştim ben geçen ay burda sibel arkadaş o kız bebek için dedi bana biokadin önerdi 2 defa kullandım 14 tane var içinde ama kullanmadım istmedim nedense iltihap varmı sende kullanmak istiyosun yada başka sorun bence bunlara gerek yok gibi geldi bana...bende geçen yıl şubatta dr a gittiğimde çatlamış demişti ondan önce gece sancım olmuştu akıntıyı takip etmemiştim o zamanlar düşünmediğim için bebek senin 14.günmü çatladı ??
KIZLAR yardmnza ihtiyacım var.......Dün akşam kan geldiği için acile gittim çok kan olmadııgı ıcın geri gönderdiler.
sabah kontrole gittim bebekte birşey yoktu ilaç yazdı doktor eve geldim ...Doktor dinlen dedi bir hafta yataktan kalkma dedi ......Demin yataktan kalktım yemek yemeğe gittim tekrar karnıma agrı gırdı sonra kan gelmeye başladı..... Napıcam bilmiyorum inş bebek düşmez ...Bunları yaşayan varmı lutfen biri beni bilgilendirsin =(
sagol canım verdgn morel içn demin tekrar oldu tuvalete gtmeye korkar oldum :S inşallah yavrum beni bırakmaz 10haftalgm alışmışken çok üzülürüm :S bgun kontrle gttm kalp atsını dınledık doktor iyi gelişmiş bebek dedi 27mm çıktı inşkanama artmaz dıye dua edıyorum..........sagol canm herşey için Allah seni çocugundan ayırmasın....Canım buranın eskilerindenim.
O zamanlar Oğluma hamile iken 12. Haftamda şiddetli bir kanama yaşadım. Sokak Ambulans kan gölü olmuştu ! 1 gece hastanem de dogumhanede yattım. Ertesi gun cok sıkıldığım için cıktım. Evde de kanamam devam
Etti. Evet cok korkmuştum ama bebeğim bana tutundu.
Kanamam giderek azaldı ama tam bitmesi 1 Ay'ı bılmuştu son zamanlar lekeler geliyordu.
Dr Una güven. Ama onlar bile ne OLDUĞUNU tam olarak bilemez. Endişe korku bunlar şuan için seni dahada kötü yapar.
Dr un verdiği hapı kullan. İğnede verir belki.
Sakın korkma... Hiç bişey olmaz Allah ın izni ile.
Benim kanamamın sebebini Dr lar bulamamıştı.
Cok fazla idi. Benim bebeğim tutundu ise inşallah seninkisi de annesini bırakmayacaktır
Hep yat ve guzel seyler duşun canım.
Kızlar, daha öncede sordum. Yardımcı olan olmadı. Uçağa binmek için antidepresan içtim. Gelecek ay da deneme yapmayı düşünüyorum. Sizce kötü etkiler mi?![]()
sagol canım verdgn morel içn demin tekrar oldu tuvalete gtmeye korkar oldum :S inşallah yavrum beni bırakmaz 10haftalgm alışmışken çok üzülürüm :S bgun kontrle gttm kalp atsını dınledık doktor iyi gelişmiş bebek dedi 27mm çıktı inşkanama artmaz dıye dua edıyorum..........sagol canm herşey için Allah seni çocugundan ayırmasın....
Sagol canm benm cok sagol üzülüp sıkntı yapıyordum.... ayaga kalktgm an karnma agrı girip kan geliyo artk hç kalkmyrm ilacıda kullandm şmdi progstanı inş iyi olurum. Yavrularmz şmddn bukdr korktyo ilerde yandk:) Bebegne kavuştgna çok ama çok sewndm Allag kmsnn başna vermsn çok zor bi durummuş. Sanada allah razı olsun sayende rahat bir uyku uyuycam sagol arkadaşım..Aminnnnnn canım onlara can fedaaa...
Sakın korkma yat ve dinlen ilacını içince o etki edecektir zaten. Kanama 9 ay boyunca bile gelebilir bu cocugun sağlığını etkilemez.
Tabi inşallah bir an evvel geçecek seninki.
Öncelikle moralini yuksek tut. Dua et Rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.
Bnm kanamamı görseydin herkes Çarşıda Başımıza toplanmıştı ambulanstaki Görevli kızlar Bebeğin düşeceğinden emindi. Acıyarak bakıyordu bana ikiside. Hiç durmadan akıyordu elbisem baştan başa kan olmuştu. Beni düşün bak bnm bebeğim Yanımda.
Sakin ol...
ph yı düşürdüğü için demişti sibel sanki karbonatlı su iç ingiliz karbonatı içtim 2 ay ben...Hazalcm bu fitil neden kz icin?biokadin fitili sordum burdaki eczanelerde yok,ph yi mi dusuruyo bu fitil bacm?
Aminnnnnn canım onlara can fedaaa...
Sakın korkma yat ve dinlen ilacını içince o etki edecektir zaten. Kanama 9 ay boyunca bile gelebilir bu cocugun sağlığını etkilemez.
Tabi inşallah bir an evvel geçecek seninki.
Öncelikle moralini yuksek tut. Dua et Rabbim kucağına almayı nasip etsin yavrunu.
Bnm kanamamı görseydin herkes Çarşıda Başımıza toplanmıştı ambulanstaki Görevli kızlar Bebeğin düşeceğinden emindi. Acıyarak bakıyordu bana ikiside. Hiç durmadan akıyordu elbisem baştan başa kan olmuştu. Beni düşün bak bnm bebeğim Yanımda.
Sakin ol...
cemre sen kız bebek için neler yapmıştın oglunda sirkeli su yaptınmı
Hazalcm bu fitil neden kz icin?biokadin fitili sordum burdaki eczanelerde yok,ph yi mi dusuruyo bu fitil bacm?
gynuflour diyordu burda arkadaş ph yı düşürüyormuş deneyini yaptığını söylüyordu bu işlerden anlayan arkadaşıyla beraber ...kız bebek için olan fitilin ismi nedir
bende 2 kızımda ilişki derin olmamıştı sık oluyordu hamile kalmak istiyordum 2 sindede adet biter bitmez denemelere başlamıştık ...kız bebek içn araştırma yapan arkadaşlar benim iki kızmda adetinimi12-13 günü ilişki olmuştu bide derin olmamıştı...ben çok rahattım yani bebeğim olsun kız erkek farketmez diyordum..
bende geçen sene vagiflora kullandım o tedavi edici değil sadece vajina florası düzenleyici ph:3,8-4,5 arası yapıyor yazıyodu bunada baktım aynı yazıyo ama bu bi hastalık için tedavi edici mantar akıntı vb.benim kullandığım sadece düzenleyiciydi acaba yine alıp kullansammıgynuflour diyordu burda arkadaş ph yı düşürüyormuş deneyini yaptığını söylüyordu bu işlerden anlayan arkadaşıyla beraber ...
Biokadin fitilin ph 8 uzeri canim kiz bebek icin degilHazalcm bu fitil neden kz icin?biokadin fitili sordum burdaki eczanelerde yok,ph yi mi dusuruyo bu fitil bacm?
Benim canim isim degistirdim :)arkadaşlar sibelderin hamilemi girmiyor artık ??