- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #61.001
Burda kimler kız istiyor ..?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24 nn de yumurtası çatlamış biri olarak doktora pek güvenme derim bana da bugün akşam en geç yarın çatlar dedi dedikten 3 gün sonra çatladıArkadaşlar bugün doktora gittim reglinin 14.günü yum 20 mm solda dr bugün ve yarın ilişki olsun 20 mm den sonra çatlama bekliyoruz normalde dedi ilişki olsun diyor çünkü sperm hemen ulaşmıyor yuma dedi. sünen akıntım var kasıkda göğüslerde ağrı oluyor gece çatlarmı sizce...
canım nerden anladın tam sıvının 5 saat sonra geldiğini...Arkadaslar dün sag kasigimda asiri sancim vardi,hatta sag ayagmi ble biara oynatamadm,bugun sabah yum kivamnda uzayan akntim geldi,oylen ikide dr gittim doktor yum yok catlams dedi,ve aksam 5 de kilodumu islatan sivi geldi,yani ben ilk kez kendimi bukadar dinledim,daha once o sivinin yum catladiginda geldigini zannediyodm,ama sivi yum catladiktan enaz 5 saat sonra geliyomus demekki
Cemredeniz senin 2.hamileliğinin ilk günlerini hatırlıyorum o ara bende burdaydım sonra yazmayı bıraktım hamileliği ertlediğim için şimdi tekrar burdayım sende geldin 2. büyüdü de 3.bebeğimi düşünüyosun nerden nereye değilmi zaman insanı nerelere götürüyor gösteriyor. Allah gönlündekini hayırlısıyla versin. sen beni hatılrladınmı??
evet ama geçen ayda 14.gece sabaha karşı çatlamıştı bu ayda öyle oldu dr 14. gün 11.30 da baktı bugün olsun dedi ben ertesi gün sabah 8.30 deneme yaptım.sancı oluyor çatlarken bende akıntımda çogalıyor 15.gün öğleden sonra pek bi belirtim kalmamıştı bakalım artık ne olacak...24 nn de yumurtası çatlamış biri olarak doktora pek güvenme derim bana da bugün akşam en geç yarın çatlar dedi dedikten 3 gün sonra çatladı
2 kızım var bende erkek bebek istiyorum :) çok yazmıyordum ben doğru yoğundum kızım küçükdü o zamanlar açık öğretim sınavları derken girmeye zamanım çok olmuyordu..Evet canım sen cok yazmıyordun ama sanırm.
Valla hazalcım 3. Düşünüyorum ama sadece bir düşünce.
Senin kac cocugun var ? Erkek bebek mi istiyordun sen canım
KIZLAR yardmnza ihtiyacım var.... ...Dün akşam kan geldiği için acile gittim çok kan olmadııgı ıcın geri gönderdiler.
sabah kontrole gittim bebekte birşey yoktu ilaç yazdı doktor eve geldim ...Doktor dinlen dedi bir hafta yataktan kalkma dedi ......Demin yataktan kalktım yemek yemeğe gittim tekrar karnıma agrı gırdı sonra kan gelmeye başladı..... Napıcam bilmiyorum inş bebek düşmez ...Bunları yaşayan varmı lutfen biri beni bilgilendirsin =(
Cnm seni cok iyi anliyorum insan cok korkuyor bende ayni seyi yasadim kanamanin rengi nasil kipkirmizi olmadigi muddetce cok korkma demisti doktor bana ,bide yattikca icinde birikip kalkinca gelebiliyor isallah bisey olmaz progestan kullaniyormusun gecmesse doktora git ignesini felan yapsinlar dikkat etKIZLAR yardmnza ihtiyacım var.... ...Dün akşam kan geldiği için acile gittim çok kan olmadııgı ıcın geri gönderdiler.
sabah kontrole gittim bebekte birşey yoktu ilaç yazdı doktor eve geldim ...Doktor dinlen dedi bir hafta yataktan kalkma dedi ......Demin yataktan kalktım yemek yemeğe gittim tekrar karnıma agrı gırdı sonra kan gelmeye başladı..... Napıcam bilmiyorum inş bebek düşmez ...Bunları yaşayan varmı lutfen biri beni bilgilendirsin =(
doktorlar çok kan gelmedıgı surece az gelmesi normal dedı ama içim de kotu bı hıs war ayaga kalknca oluyor uzannca olmuyo dunden berı2. defa oldu bu :S ılaç verdı progeston eşm dha gelmedı gelınce ilacmıda getrcek :Sinş bşyy olmazyerinde olsam doktorumu arardım. kan gelmesi iyi değil.. çok üzgünüm pek iyi saymazlar. ama yine de yanıltıcı olmak istemem
kanamanın rengikırmızı :S ama çok aşırı degıl damla damla geldi şimdi bakıorum yok ayaga kalknca oluyo .SCnm seni cok iyi anliyorum insan cok korkuyor bende ayni seyi yasadim kanamanin rengi nasil kipkirmizi olmadigi muddetce cok korkma demisti doktor bana ,bide yattikca icinde birikip kalkinca gelebiliyor isallah bisey olmaz progestan kullaniyormusun gecmesse doktora git ignesini felan yapsinlar dikkat et
Canm sabah 8 gibi yumurta akiyla karisik sunen bol sivi geldi galiba ozaman catladi,ikide doktora gittigmde catlas dedi ve aksam 5 te ic camasirimi idraririmi kacrms gbi sivi geldi,yani doktr catlamis dedinden 3 saat sonra sivi olduna gore en az 3 saat yani,e tam doktrdayken catlamadina gore bir iki saatte ekle en az5 saat ediyo,ben daha once camasirimi islatan sivinin catlama aninda oldunu zannediyodm ama catladktan 3-5 saat sonra oluyoms,bunu ogrenms oldum,yada bende oyle siznki farkli,bide bacm gynuflour fitil nasl sence ph icin kullanmalimiym?canım nerden anladın tam sıvının 5 saat sdra geldiğini...
o dediğin fitili alıp geri vermiştim ben geçen ay burda sibel arkadaş o kız bebek için dedi bana biokadin önerdi 2 defa kullandım 14 tane var içinde ama kullanmadım istmedim nedense iltihap varmı sende kullanmak istiyosun yada başka sorun bence bunlara gerek yok gibi geldi bana...bende geçen yıl şubatta dr a gittiğimde çatlamış demişti ondan önce gece sancım olmuştu akıntıyı takip etmemiştim o zamanlar düşünmediğim için bebek senin 14.günmü çatladı ??Canm sabah 8 gibi yumurta akiyla karisik sunen bol sivi geldi galiba ozaman catladi,ikide doktora gittigmde catlas dedi ve aksam 5 te ic camasirimi idraririmi kacrms gbi sivi geldi,yani doktr catlamis dedinden 3 saat sonra sivi olduna gore en az 3 saat yani,e tam doktrdayken catlamadina gore bir iki saatte ekle en az5 saat ediyo,ben daha once camasirimi islatan sivinin catlama aninda oldunu zannediyodm ama catladktan 3-5 saat sonra oluyoms,bunu ogrenms oldum,yada bende oyle siznki farkli,bide bacm gynuflour fitil nasl sence ph icin kullanmalimiym?
hiç birşey olmaz. daha cenin bile yokKızlar, daha öncede sordum. Yardımcı olan olmadı. Uçağa binmek için antidepresan içtim. Gelecek ay da deneme yapmayı düşünüyorum. Sizce kötü etkiler mi?
Hangi yönden kötü etkileyceğini düşünüyosun canım benim bi komşum vardı antidepresan kullanırmış ozmanlar sürekli oğlu olmuş hamileyken bebek sakat olacak diye çok korkmuş ama çocuk çok zekiydi diğer çocuklarından hatta okul 1.siydi...Kızlar, daha öncede sordum. Yardımcı olan olmadı. Uçağa binmek için antidepresan içtim. Gelecek ay da deneme yapmayı düşünüyorum. Sizce kötü etkiler mi?
Tatlm ben daha once 27-28 gunde bir oluyodm yum muhtemelen 14. Gun catliyodu,cunki doktor catladktan 14 gun sonra adet kanamasi gelir dedi ve ben kzlarima 12 gunki iliskiyle hamile kalmstim,sonra adetimin arasi kisaldi 24-25 gune dustu simdi.ben 30 ocakta adet oldum ve bugun 11. gunum,yani dktrun dedine gore 14 gunsonra adet olurmusum catladktan sonra,normalde boyleymis ya bende bi gideym dedim catlam dedi 10. gunu 11 e baglayan gece yada 11 sabah catladi yanio dediğin fitili alıp geri vermiştim ben geçen ay burda sibel arkadaş o kız bebek için dedi bana biokadin önerdi 2 defa kullandım 14 tane var içindadetim kullanmadım istmedim nedense iltihap varmı sende kullanmak istiyosun yada başka sorun bence bunlara gerek yok gibi geldi bana...bende geçen yıl şubatta dr a gittiğimde çatlamış demişti ondan önce gece sancım olmuştu akıntıyı takip etmemiştim o zamanlar düşünmediğim için bebek senin 14.günmü çatladı ??
Dedim ya bacm bende boyle sizde baska olabilir diye,bide sana ozel mesaj atmstm okudunmu canm?Sabır oherkeste çatlama belirtileri farklıdır kimisi'nin akıntı çatladıktan sonrada gelebilir. Birde adetin 23 güne düştüyse çat 10 yada 11. Gün olması normal. Birde sana tavsiyem ateşte ölç her ay dahada emin olursun çat gününden