- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.921
Teşekkür ederim canım cvbın için kız için bende bu yöntemi düşünmüştüm de 6 ay oldu daha gebelik yok bakalım artıkÜç gun üst üste oldu.
Test yapmadım.
Iki gun sonra kasığım ağrısı aynı yumurtlama dönemimde oldugu gibi. Her ay aynı Ağrı ve akıntı ile hissederdim çünkü.
Ama belki de erken Çatladı erken oldu. Bilemiyorum.
Hersey Allah ın takdiri.
Oğluma baktım şimdi yuvarlak azcık oval gibi ama yani göbek deliğinin içi açık kız mı şimdi yani ☺ kendiminkine baktım benimde yuvarlak benden sonra kız kardeşim oldu benim baya açık.bende oğlum doğunca bunun arkası kız çok kıza benziyo demişlerdi hatta şaka yapmıyorum sarışın beyaz tenli ve mavi gözlü oğlum 3 yaşına kadar saçı uzundu lüle lüleydi hep kız sanarlardı hiç erkek diyeni görmedim oğluma ☺ bişi daha duymuştum onada baktım ensesindeki saçlar v şeklindeyse arkası kız düzse erkek demişlerdi benim oğlumun v şeklinde.inşallah yazdığını doğru anlamışımdırArkadaslar bugun bir teyzeye misafirlige gittik,teyze bana ucuncu cocugu dusunuyomusun dedi,bende ksmet dedm,benim kucuk kiz bir yasnda,hemen bebegi aldi ayakta gobegini acti bakti,hayrdr neoluyo boyle dedm,benim Rahmetli annem cok bilgiliydi,ilk cocugumdan sonrasinin cinsiytlerini boyle bildi ve kimsede yanlmadi dedi,ucuncu erkek olcak teyzem demisti dersin dedi,nasl oluyo banada ogret bakim dedim,buyuk kzm yedi yasinda,onu cagrdi ve gobegini ac bakim kzm dedi,buyuk kizimin gobeginin etrafi yusyuvarlak,kucuk kizminki ise gobegin etrafindaki yuvarlak cikinti varya bu yuvarlak kisimn alt tarafi yukariya dogru ve gobek deliginin yarisina kadar geliyogobek deligi icte kaliyo yani,ayakta dururken bakti,anlabildimmi bilmoyom ama sizde bakin bakim cocuklarinizn gobegine boyle birsey varmi??
Canim esim kucuk bi ameliyat gecirdi ya uc hafta olcak,narkoz,agri kesiciler falan kullandi,buda muhtemelen y leri etkiledi dye dusunuyom cunki iki ay ilac kullanmayn deniliyo ya',sperm 72 gunde olusuyomus ibrahim saracoglu demisti,uc ay erteledim bende,hem esim baska sehirde gorev yapiyo,sadece hafta sonu geliyo ve cogunluk yum gunlerime denk gelmiyo,mesela bugun abdest aldim yum gunu 9-10 subat gbi ve hafta ici,bundan sonrakide tutmuyo,askeri per olunca kafasina gore izinde alamiyo,zor denk getrcez galiba ,denk gelrse bakalim onumuzdeki aylaraCanim. Sen naptın varmı. Bişeyler ben beklemedeyim
Ben durup durup göbüşüne bakıyorum demin yatarken bakmıştım şimdi kaldırdım ayakta baktım evet yuvarlak açık ☺ kendi göbüşümde bildi kendi enseme bakamadım walla ☺Poicim bende baktm,buyuk kzmn ensesi v seklinde kucuk kzmnki duz,kz bu yontemleri birakip bunlara guvenerek icimizi ferah tutsak belki rahatlamadan dolayi istedigimize kavusurmuyuzki,hani pozitif dusun pozitif olsun derler ya,negatif dusunursek olumsuzluklari ustumuze cekermisiz ya
Kiz ben anlamdim ama benim kizin gobek deligi cikik simdi uyudu.sabah resmini cekip atmayi dusunuyom..Bacilar kimse yokmu,herkes aksam sefasinda galiba,gobuslere baktinizmi.
Kiz ben evin en kucugu oldugum icin benden sonra gelen yok yani bakamadimByokurup durup göbüşüne bakıyorum demin yatarken bakmıştım şimdi kaldırdım ayakta baktım evet yuvarlak açık ☺ kendi göbüşümde bildi kendi enseme bakamadım walla ☺
Bence arada düşükler kürtajlar olursada tutmaz sonuçta onlarınki bilinmiyoKiz ben evin en kucugu oldugum icin benden sonra gelen yok yani bakamadim
Esimde tek cocuk boyle kaldim laaa
canım benim nasılsın ben 14 haftalıkken gittim doktor kıza benziyo ama emin değilim dedi sonra 17 haftalıkken gittiğim doktorda pek emin degğildi dahada gitmedim ne ayrıntılıya nede başka doktora gecen rahatsızlanınca gittim acile erkeğe benzetti perşembede kontrolum vardı birde devlet hastanesine gideyim dedim baktı göremiyorum dedi hiç bir tahminde bulunmadı ısrar etmeme rağmen göremediğim şeyin neyini tahmin edeyim dedi bende durum böyle doğumda öğrenecem artık bu gidişleçatladım ayrıntılı usg çektirmedinmi..
şimdiye kadar illaki belli olurdu...
ama neyse geç olsunda güç olmasın
ben de geçen ay gittim görünedi..canım benim nasılsın ben 14 haftalıkken gittim doktor kıza benziyo ama emin değilim dedi sonra 17 haftalıkken gittiğim doktorda pek emin degğildi dahada gitmedim ne ayrıntılıya nede başka doktora gecen rahatsızlanınca gittim acile erkeğe benzetti perşembede kontrolum vardı birde devlet hastanesine gideyim dedim baktı göremiyorum dedi hiç bir tahminde bulunmadı ısrar etmeme rağmen göremediğim şeyin neyini tahmin edeyim dedi bende durum böyle doğumda öğrenecem artık bu gidişle
Gijnij arada düşüklrr falan olabilir bilemeyiz ki annenin ☺benimkinin yok 2 kızız zaten düşük kürtaj falan yokBenden hemen sonra erkek olmuş ama benim göbek deliği yuvarlak kız kardeşimden sonrada erkek olmuş onunda yuvarlak. Benim ortanca kızın yuvarlak değil ama ondan sonra yine kız bu teori bizdede tutmadı :)
Buyuk kzimda gobek deliginin etrafindaki cikinti yuvarlak,yani ustune gelmiyo deligi kapatmiyo yani,oy aciklaya bildim ins,poi cimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?