• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Rabbim herşein en iyisini rabim bilir ama işte bizlerde kulları olarak rabbimden istiyoruz rabbim gönümüzdekileri veririr hayırlısıyla yumdan kaç gün önce olursa kız olma ihtimali yüksek olur bide daha önceki sayfalarda meryem suresini okuyan arkadaşlarda var hayırlısıyla bende okucam rabbimdem tüm gönlümle hayırlı sağlıklı bi kız bebiş istiyorum rabim ol derse olur mevlam herkesin duasını kobul etsin amin

Sibel bulantıların cinsiyet ile hiç alakası yok. Benim ilk iki Kızımda hamile olduğumu bilmezdim ama son Kızımda dünyam yıkıldı resmen. Buda son kızımın biraz daha hafif hali. O yüzden cinsiyet ile alakası olduğunu sanmıyorum

kızlar nasılsınız bugun doktora gittim elim deyip bir yazamadım doktora iki kızım var demedim hiç birsey demedim hani söylerken etkilenmesin diye neyse cocuğunuz cok aşağıda dedi görmeye calıştı göremedim dedi kıza benzettim diye hiç bir cümle kullanmadı ama birdahaki ay dedi sabır artık ne yapayım

Cemredeniz hani derlerya korkunun ecele faydası yok. Korkunun doğacak olanada faydası yok. Çok istiyorsun duandan asla vaz geçme. Belkide nasibinde vardır bilemeyiz. Benimde üç Kızım var canım üçüncü kızdan sonra kıbrısa gidelim işimizi garantiye alalım dedik. Ama buna bile cesaret edebilmem 9 yılımı aldı. İki defa gittik canım. Hani normal olarakta tüp bebekte bir çok sorun çıkarya bu yöntem çok daha zor bir yöntem ve istediğimiz cinsiyette bebek sadece 1 tane oldu oda tutunamadı ozaman anladımki nasibimizde varsa zaten her şekilde olacak boşu boşuna okadar strese girdim bedenim dünya kadar ilaç aldı. Birşey nasip olmadımı olmuyor. Yada dedim belkide nasibimizde bir tane daha kız bebek vardır ondan olmadı. Ama ne yazıkki hayat varsayımlarla geçmiyordu. Sonrasıda iki defa yum takibi yaptım hamile kaldım ikiside düşük oldu sondakini hatta genetiğe bile yolladık cinsiyeti kız çıktı işte ozaman anladımki asıl bana Allah okadar çok ders verdiki. Herşeyden vaz geçtim bir daha kızda olacaksa baş göz üstüne en azından evimizde bebek olur kızlarım çok istiyordu o niyetle temel attık. Şimdi 14 haftalık oldu memleketteyim dönüşte dr gidicem bakalım Rabbim bize neyi nasip etmiş. Ama en üzüldüğüm nokta bunları keşke okadar acı çekmeden önce anlasaydım. Ama yaşanacaklarda yaşanacakmış. O yüzden sanada tavsiyem boşuna yıpratma kendini.

Ah ahhhh arkadasım onca şeye rağmen işte seninde gönlün yeni kabullenmiş olacağa biz kul olarak asla etki edemeyeceğimizi.
Inşallah Allah sağlıklı gönlüne göre bir evlat verir.
Ben 4 cocuk yapamazdım. Hele ki iki haylaz erkek Evladım varken.
Kızların büyük herhalde. Yardımcı olurlar Beraberce buyutursunuz kazandibini :)
Benim oyle bir artım da yok. 7 yaşındaki zor diğeri bana yapışık.
Belkide kızım olsaydı hiç ikinciyi doğurmazdım ben .. O derece yani.
Bnm oğullarımın yardım edeceğini bilsemmmmm

Duam hep dilimde ve gönlümde. Asla inmiyor o...
Böyle geçecek ömrüm herhalde ..
Allah sağlıklı nasip etsin inşallah.

Çatladım sen detaylıya girmedinmi girsen orada belli olur canım. İnşallah gönlündekidir canım inşallh. Yanılan çok kişi var sende onlardan biri olabilirsin

Cemredeniz en küçüğüm 10. Büyük Kızım 15 yaşında her şekilde yardımcı olurlar. O yönden tuzum kuru. Hani nasılda olsa gönül istiyor hangisi yoks. İnşallah seninde benimde bizim gibi isteyen herkesinde gönlündeki nasibimizde vardır. Rabbim büyük dilerse yoktan var eder. O yüzden inancını ve duayı asla bırakma ve umutsuzda olma umutsuz olmak zaten büyük günahlardandır

Ilk Oğluma adetimin Bittiği günün ertesi gunu kaldım. Yum mum bilmiyordum

Ikinciye kız diye ovu ye iki gun kalaya kdr 3 kez ilişki ile kaldım.
Onda da derin ilişki olmuştu.
canım 3 kez derken günde 3 kez mi 3 gün üst üste mi bide ovu testimi kullandın 2 gün önce olduğunu biliyorsun.kız için aynı taktiği uyguluyorumda bilelim :)

kızlar nasılsınız bugun doktora gittim elim deyip bir yazamadım doktora iki kızım var demedim hiç birsey demedim hani söylerken etkilenmesin diye neyse cocuğunuz cok aşağıda dedi görmeye calıştı göremedim dedi kıza benzettim diye hiç bir cümle kullanmadı ama birdahaki ay dedi sabır artık ne yapayım
sağlıklı sıhhatli olsunda önce o sonra erkek bebiş için duaya devam :)

çatladım ayrıntılı usg çektirmedinmi..
şimdiye kadar illaki belli olurdu...
ama neyse geç olsunda güç olmasın:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Arkadaslar bugun bir teyzeye misafirlige gittik,teyze bana ucuncu cocugu dusunuyomusun dedi,bende ksmet dedm,benim kucuk kiz bir yasnda,hemen bebegi aldi ayakta gobegini acti bakti,hayrdr neoluyo boyle dedm,benim Rahmetli annem cok bilgiliydi,ilk cocugumdan sonrasinin cinsiytlerini boyle bildi ve kimsede yanlmadi dedi,ucuncu erkek olcak teyzem demisti dersin dedi,nasl oluyo banada ogret bakim dedim,buyuk kzm yedi yasinda,onu cagrdi ve gobegini ac bakim kzm dedi,buyuk kizimin gobeginin etrafi yusyuvarlak,kucuk kizminki ise gobegin etrafindaki yuvarlak cikinti varya bu yuvarlak kisimn alt tarafi yukariya dogru ve gobek deliginin yarisina kadar geliyogobek deligi icte kaliyo yani,ayakta dururken bakti,anlabildimmi bilmoyom ama sizde bakin bakim cocuklarinizn gobegine boyle birsey varmi??

Arkadaslar bugun bir teyzeye misafirlige gittik,teyze bana ucuncu cocugu dusunuyomusun dedi,bende ksmet dedm,benim kucuk kiz bir yasnda,hemen bebegi aldi ayakta gobegini acti bakti,hayrdr neoluyo boyle dedm,benim Rahmetli annem cok bilgiliydi,ilk cocugumdan sonrasinin cinsiytlerini boyle bildi ve kimsede yanlmadi dedi,ucuncu erkek olcak teyzem demisti dersin dedi,nasl oluyo banada ogret bakim dedim,buyuk kzm yedi yasinda,onu cagrdi ve gobegini ac bakim kzm dedi,buyuk kizimin gobeginin etrafi yusyuvarlak,kucuk kizminki ise gobegin etrafindaki yuvarlak cikinti varya bu yuvarlak kisimn alt tarafi yukariya dogru ve gobek deliginin yarisina kadar geliyogobek deligi icte kaliyo yani,ayakta dururken bakti,anlabildimmi bilmoyom ama sizde bakin bakim cocuklarinizn gobegine boyle birsey varmi??

Bu teyzelerde ne çok bilgi var maşallah.ben de test ettim hemen:) büyük kızımın çıkıntısız.küçük kızımın çıkıntılı yani delik içerde kalıyor.ama ben göbek düşmesi sırasında oluyor diye düşünüyorum.doğru da olabilir.herkes baksa da bu teze inansak ya da inanmasak:)) senin 3.de belli olur inşallah.

canım 3 kez derken günde 3 kez mi 3 gün üst üste mi bide ovu testimi kullandın 2 gün önce olduğunu biliyorsun.kız için aynı taktiği uyguluyorumda bilelim :)

Üç gun üst üste oldu.
Test yapmadım.
Iki gun sonra kasığım ağrısı aynı yumurtlama dönemimde oldugu gibi. Her ay aynı Ağrı ve akıntı ile hissederdim çünkü.
Ama belki de erken Çatladı erken oldu. Bilemiyorum.
Hersey Allah ın takdiri.

Benn dediklerinden hiç bişey anlamadım :/
Malum kafa yogunn bu aralar.
Çıkıntı olursa erkek mi oluyormuş ardı. Ay
Biraz daha Detaylı anlatır mısın canım.

Arkadaşlar merhaba. Ben forumu sürekli takip ediyorum ama birkaç kere yazdım sadece. Bu aralar tatildeyim diye ilk sayfadan okumaya başladım. İlk 500 de ne yazikki herşeyi yapıp tutturamayanlar çoğunlukta. Ama ümidi kesmemek lazım tabi. Bende martta deneme yapmayı düşünüyorum. Memlekete dönünce diyete başlycam.

İyi akşamlar kızlar ben daha beklemedeyim adet olmam lazımdı ama olmadım hamile olabilirim yani ama hiç bir belirli yok gecen ay 9unda olmuştum kan testi için yarın versem olurmu 26gunde bir oluyorum

Canim. Sen naptın varmı. Bişeyler ben beklemedeyim

Arkadaşlar merhaba. Ben forumu sürekli takip ediyorum ama birkaç kere yazdım sadece. Bu aralar tatildeyim diye ilk sayfadan okumaya başladım. İlk 500 de ne yazikki herşeyi yapıp tutturamayanlar çoğunlukta. Ama ümidi kesmemek lazım tabi. Bende martta deneme yapmayı düşünüyorum. Memlekete dönünce diyete başlycam.
İnşallah gonlundekine kavuşursun bende yeni deniyenlerdenim daha tutmadı...

Back