- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.881
İstediğin cinsiyette 1 Tane oldu derken nasıl anlamadım gijnij. Cinsiyeti nasıl sonradan mi öğreniliyor . Y kromozom u secilip dollendirilmiyor mu en başında . en de düşünmüyor değilim kibrisi o yüzden merak ettimCemredeniz hani derlerya korkunun ecele faydası yok. Korkunun doğacak olanada faydası yok. Çok istiyorsun duandan asla vaz geçme. Belkide nasibinde vardır bilemeyiz. Benimde üç Kızım var canım üçüncü kızdan sonra kıbrısa gidelim işimizi garantiye alalım dedik. Ama buna bile cesaret edebilmem 9 yılımı aldı. İki defa gittik canım. Hani normal olarakta tüp bebekte bir çok sorun çıkarya bu yöntem çok daha zor bir yöntem ve istediğimiz cinsiyette bebek sadece 1 tane oldu oda tutunamadı ozaman anladımki nasibimizde varsa zaten her şekilde olacak boşu boşuna okadar strese girdim bedenim dünya kadar ilaç aldı. Birşey nasip olmadımı olmuyor. Yada dedim belkide nasibimizde bir tane daha kız bebek vardır ondan olmadı. Ama ne yazıkki hayat varsayımlarla geçmiyordu. Sonrasıda iki defa yum takibi yaptım hamile kaldım ikiside düşük oldu sondakini hatta genetiğe bile yolladık cinsiyeti kız çıktı işte ozaman anladımki asıl bana Allah okadar çok ders verdiki. Herşeyden vaz geçtim bir daha kızda olacaksa baş göz üstüne en azından evimizde bebek olur kızlarım çok istiyordu o niyetle temel attık. Şimdi 14 haftalık oldu memleketteyim dönüşte dr gidicem bakalım Rabbim bize neyi nasip etmiş. Ama en üzüldüğüm nokta bunları keşke okadar acı çekmeden önce anlasaydım. Ama yaşanacaklarda yaşanacakmış. O yüzden sanada tavsiyem boşuna yıpratma kendini.