- 31 Aralık 2014
- 152
- 97
- 18
- 35
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.861
bacım erkeğin çok istekli olması kadını çok arzulaması ve ilişkiden çok zevk alması önemliymiş benim babanem bile bunu söyler o seni yenerse oğlan sen onu yenersen kız derHaklisin bacm hangi dali tutsak kiriliyo,gjnjm gibi olabilsem ah,onun gibi tevekkul edip nasibim diyip sakin olabilsem,cok istiyorum ya
Acaba doğrumu şimdi düşünüyorumda oğlumda yeni evliydim nerdeyse hergün oluyodu ilk ay hamile kaldım bi ebe ark var onun kızı var walla biz haftada bir anca yaptık dedi 8.ayda falan oldu onunBi komsum vardi iki kizindan sona iki oglu oldu ve iki gunde bir mutlaka iliski oluyo,kzlarimda kaynvaldemle beraber oturdugum icin haftada on gunde bir oluyo demisti,kzlarindan sonra lubnana calsmaya gitmis esi ve yedi yl orda kalmslar,ordaki kadnlar bana guluyodu sen nasl kadnsin kocana suslen,hergun onun gonlunu et diyolardi derdi ve iki ogluda boyle olmus
Bide benim esim cok ilac kullanir,sinuzit,boyun figi falan surekli bas agrisi ve agri kesiciler kullanr,buda sperm kalitesini etkiliyo galiba,Sabır canım aslında güzel bi konuya değindin bizde de haftada bi defa olur ve 1 kızım var benim acaba eşlerin çok istemesine mi bağlı çok istekli mi olmalılar cinselliğe
Bide arkadasim sık iliski derken onceden beri duzenli sık iliskimi acaba sadece o aymi sık iliski ,buda onemli,cunki erkegin spermi 72 gunde yenileniyomus,ibrahim saracoglu demisti,yani bir iki aylik iliski degil,3 aydan fazla duzenli bosalma olmali buna gorecanım bu teori bende ve bir çok kişide tutmadı :) sık ilişkiyle kızıma hamile kaldım ve çevremde tanıdığım kım varsa her gün ilişkiyle yada gün aşırı ama sık ilişki yaparak hep kız çocuk sahibi oldular kim bilir belki de kişiye göre değişir. tek ilişkiyle 10 gün perhiz yaparak yada haftada 1 ilişkiyle oğlu olan da çok oldu ne bileyim canım ya bir bilinmeyenli denklem bu :))
canım, benim eşimde cinselliğinden asla ödün vermez atlamaz yani çok düzenli cinsel hayatımız vardır açık açık yazdım kusura bakmayın bacılarBide arkadasim sık iliski derken onceden beri duzenli sık iliskimi acaba sadece o aymi sık iliski ,buda onemli,cunki erkegin spermi 72 gunde yenileniyomus,ibrahim saracoglu demisti,yani bir iki aylik iliski degil,3 aydan fazla duzenli bosalma olmali buna gore
Cemredeniz eğer nasibinde yine bir kız veya erkek çocuk varsa ne yaparsan yap o bir şekilde doğacak. O yüzden eğer durumun müsaitse yine dene. Biz ne yaparsak yapalım nasibimizdekini değiştiremiyoruz. Ölüm gibi doğacak olan cinsiyeti ne olursa olsun oda haktır
ay canım ne bileyim düşününce haklı gibisin çevremde oğlu ve kızı olanları düşündümde evet kocası azgın olan bir yakınımın 5 oğlu var sık ilişkiyle,diğer yakınımın kocası pek istekli değilmiş haftada bir gibiymiş 4 kızı var....biz de o konuda biraz üşengeciz ikimizde çalışıyoruz iki kızım var...olabilir bide yakın arkadaşımın eşi çok tatlı yer bizim yanımızda bile kadına azgındır hissedilir derecede ve sık ilişki 2 oğlu var...daha çoğaltabilirin örnekleri...Arkadaslar sizin cinsel iliski sıklıgni bilmiyorum ama cevremde arkadaslardan oglu olanlar 2-3 gunde iliski oldugunu soylerler,hele bi arkadasm var 3. oglu oldu,oda kz istiyodu hep,benim kocam cinsellige cok duskun adet bitimimi bile zor bekler,iki gun sabreedemez der,lohusayken spiral taktirdi kocam cok azgn dedi:))acaba cok bosalan erkeklerin spermlerindemi y cokoluyo,boyle bir yazi okumustum,sik iliski sperm kalitesini arttiriyo dye,soylemesi ayp biz haftada bir zor,ayri sehirlerde gorev yapinca?kzlari olan arkadaslar sizde sıklık nasildi gebelik öncesi?
ne menopozu canım neden oyle bısey dedıkı
ay canım ne bileyim düşününce haklı gibisin çevremde oğlu ve kızı olanları düşündümde evet kocası azgın olan bir yakınımın 5 oğlu var sık ilişkiyle,diğer yakınımın kocası pek istekli değilmiş haftada bir gibiymiş 4 kızı var....biz de o konuda biraz üşengeciz ikimizde çalışıyoruz iki kızım var...olabilir bide yakın arkadaşımın eşi çok tatlı yer bizim yanımızda bile kadına azgındır hissedilir derecede ve sık ilişki 2 oğlu var...daha çoğaltabilirin örnekleri...
Slm
Bende bu topiğin eski müdavimlerindenim canım..
Iki oğlum var. Bende kızı bulamadım.
Ve bende senin gibi düşünüyorum ..
Bnm eşiminde Erkeğe yatkın Oldugunu yani.
3. Çocuğu deneyip denememekte kararsızım
Kızım Olmasını cokkkkkk istemiştim ..
Ama ya o da erkek olursa. Psikolojim bunu kaldırır mı... Millet ne der.
Cok büyük karamsarlık içindeyim
Yaşımda 35 denemezsem ya sonrandan pişman olursam ....
Arkadaşlar normalde13+5 olmam gerekirken ultrasonda 14+3 göründü bu haftadada yanılma olmaz heralde doktor kıza benzetti bence kız dedi üç kızı olanlar beni daha iyi anlar çok kötüyüm çok umutluydum eşime söyleyemedim annem bile bilmiyor sürpriz yaparım diyordum olmadı allah sizlere nasip eder inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?