Süper Anneler - 2011

Sabır canım aslında güzel bi konuya değindin bizde de haftada bi defa olur ve 1 kızım var benim acaba eşlerin çok istemesine mi bağlı çok istekli mi olmalılar cinselliğe

Haklisin bacm hangi dali tutsak kiriliyo,gjnjm gibi olabilsem ah,onun gibi tevekkul edip nasibim diyip sakin olabilsem,cok istiyorum ya
bacım erkeğin çok istekli olması kadını çok arzulaması ve ilişkiden çok zevk alması önemliymiş benim babanem bile bunu söyler o seni yenerse oğlan sen onu yenersen kız der

Acaba doğrumu şimdi düşünüyorumda oğlumda yeni evliydim nerdeyse hergün oluyodu ilk ay hamile kaldım bi ebe ark var onun kızı var walla biz haftada bir anca yaptık dedi 8.ayda falan oldu onun

Cemredeniz eğer nasibinde yine bir kız veya erkek çocuk varsa ne yaparsan yap o bir şekilde doğacak. O yüzden eğer durumun müsaitse yine dene. Biz ne yaparsak yapalım nasibimizdekini değiştiremiyoruz. Ölüm gibi doğacak olan cinsiyeti ne olursa olsun oda haktır

Sabır canım aslında güzel bi konuya değindin bizde de haftada bi defa olur ve 1 kızım var benim acaba eşlerin çok istemesine mi bağlı çok istekli mi olmalılar cinselliğe
Bide benim esim cok ilac kullanir,sinuzit,boyun figi falan surekli bas agrisi ve agri kesiciler kullanr,buda sperm kalitesini etkiliyo galiba,
Teyzemin kocasida cok azginmis ve teyzem bes erkek cocu arka arkaya dogurdu,babam isi geregi sehir disina cok gider bir iki ay sehir disinda calisir bir hafta gelirdi,yani iki ayda bir hafta,duzgun iliskileri yoktu yani annemle ve dort kiziz arkaarkaya,bide sure uzadikca kari koca arasinda soguklukmu oluyo acaba oldubittiyemi geliyoki

Bide arkadasim sık iliski derken onceden beri duzenli sık iliskimi acaba sadece o aymi sık iliski ,buda onemli,cunki erkegin spermi 72 gunde yenileniyomus,ibrahim saracoglu demisti,yani bir iki aylik iliski degil,3 aydan fazla duzenli bosalma olmali buna gore

canım, benim eşimde cinselliğinden asla ödün vermez atlamaz yani çok düzenli cinsel hayatımız vardır açık açık yazdım kusura bakmayın bacılar ıkı günde bir düzenli ilişki ister ve çok isteklidir görev gibi görmez asla.. bilemiyorum artık ama sonuç kız :) bu gebeliğimde önce ki ay tedavı görmüştüm rahimde yara vardı onu yakmıştı drum 1 ay zor bekledi. sonra da 5 gün perhizle tek ilişki ile hamiş kaldım bakalım sonuç ne olucak kısmet

Bence hepsi fasa fiso.....
Sık ilişkiyi kız niyeti ile yaparsın oğlun olur
Oğlun olsun diye tam çat gununde tek ilişki Yaparsın Kızın olur.
Hersey muamma.
Allah ım hepinize ve alnıma yazılı ise bana gönlümden gecen evladı versin

İşte bende bundan korkuyorum ..
Yaşayıp göreceğiz AMA o kdr cok istiyorum ki bir kızım Olmasını. Iki oğlum oldu hala mağazada kız bebek kıyafeti bakıyorum Gözlerim doluyor içim acıyor ...

Senin cocugun var mi canım? Kıbrıs'a gittiğinden bahsetmişsin. Tutmadı mi nedir.

Kızlar akıntı takibimi son 3 aydır yapıyorum,hep 4 gün devam edip biterdi.Bu ay 11 gündür hala aynı akıntı devam ediyor ov testi yapıyorum 11 gündür Yine aynı sonuç çıkıyor!! Bi yerde okumuştum bazen kadınlar bir ayda iki kez yumurtluyor diye ilaç falan kullanmadım neden böyle oldu bilmiyorum yada yumurta bir türlü çatlamıyor olabilirmi sizce nedir????

ay canım ne bileyim düşününce haklı gibisin çevremde oğlu ve kızı olanları düşündümde evet kocası azgın olan bir yakınımın 5 oğlu var sık ilişkiyle,diğer yakınımın kocası pek istekli değilmiş haftada bir gibiymiş 4 kızı var....biz de o konuda biraz üşengeciz ikimizde çalışıyoruz iki kızım var...olabilir bide yakın arkadaşımın eşi çok tatlı yer bizim yanımızda bile kadına azgındır hissedilir derecede ve sık ilişki 2 oğlu var...daha çoğaltabilirin örnekleri...

ne menopozu canım neden oyle bısey dedıkı

canım gecen ay bhcg 8,59 çıkmıştı.günüm 1 hafta geçmişti sonra şiddetli bir şekilde regl oldum.hastane geçirdik o günü sonra doktoruma gittik 3.günü hormon testlerim yapıldı hepsinde sorun çıktı.erken menapoz belirtileri dendi.kontrol için gittik 12.günde tekrar yapıldı tahliller normal çıktı ama doğru olanı reglinin 3.günü yaptırmak bu ay tekrarlayacağız.
o gün yumurtamı 24 mm olduğunuda söyledi doktor.bugünlerde ilişki olsun demişti.
bizde denedik.yarın regl olmam lazım çünkü 23 ocakta çatladı yumurtam ovu testimden biliyorum.zaten regl belirtilerimin hepsi var..tabi içimde yine ayrı bir umutta ....

Bende kızım da sık ilişki ile hamile kaldım.hemde reglimin bitiminden 2-3 sonra.çünkü yumurtlama günümden hemen sonra yani sat 21 şubattı ben 8 martta hamile olduğumu öğrenmiştim 48 çıkmıştı bhcg.

bende de canım çok örnekler var. en basitinden işyerinden arkadaşlarım 2 si de sık ilişkiyle erkeğe hamileler.ablam ise eşinin işinden dolayı 2 haftada bir ancak görüşürlerdi kızları var.

oğullarına ilişkin nasıldı.sık ilişki mi ? yada yum.takibi filan yapmışmıydın?

canım benim dur bakalım daha net değil sadece benzetmiş.
Dua edelim canım.Rabbim büyük.Rahmetiyle hayırlısıyla bir erkek evlat nasip eder bizlere de inşallah.

Cemredeniz hani derlerya korkunun ecele faydası yok. Korkunun doğacak olanada faydası yok. Çok istiyorsun duandan asla vaz geçme. Belkide nasibinde vardır bilemeyiz. Benimde üç Kızım var canım üçüncü kızdan sonra kıbrısa gidelim işimizi garantiye alalım dedik. Ama buna bile cesaret edebilmem 9 yılımı aldı. İki defa gittik canım. Hani normal olarakta tüp bebekte bir çok sorun çıkarya bu yöntem çok daha zor bir yöntem ve istediğimiz cinsiyette bebek sadece 1 tane oldu oda tutunamadı ozaman anladımki nasibimizde varsa zaten her şekilde olacak boşu boşuna okadar strese girdim bedenim dünya kadar ilaç aldı. Birşey nasip olmadımı olmuyor. Yada dedim belkide nasibimizde bir tane daha kız bebek vardır ondan olmadı. Ama ne yazıkki hayat varsayımlarla geçmiyordu. Sonrasıda iki defa yum takibi yaptım hamile kaldım ikiside düşük oldu sondakini hatta genetiğe bile yolladık cinsiyeti kız çıktı işte ozaman anladımki asıl bana Allah okadar çok ders verdiki. Herşeyden vaz geçtim bir daha kızda olacaksa baş göz üstüne en azından evimizde bebek olur kızlarım çok istiyordu o niyetle temel attık. Şimdi 14 haftalık oldu memleketteyim dönüşte dr gidicem bakalım Rabbim bize neyi nasip etmiş. Ama en üzüldüğüm nokta bunları keşke okadar acı çekmeden önce anlasaydım. Ama yaşanacaklarda yaşanacakmış. O yüzden sanada tavsiyem boşuna yıpratma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…