• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

cooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü

hadi baklim inşallah gönlündekidir

Çatladım bacım sağol teşekkür ederim. İnşallah dr yanılmıştır ve bebeğin hayırlı sağlıklı bir erkek evlattır inşallah. İnan çok sevinirim. Haber ver bizede mutlaka

Poi canım teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte sağlıklı nice yıllar geçiriz burası daim olur. Sende en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın inşallah

Xspres sağol canım teşekkür ederim. Ben yöntemlere inancımı kaybedeli bir yıl oldu. Eskiden annelerimiz yöntemmi denemişler acaba? Yöntemde sadece nasibinde olanda tutuyor yine

Canm benim anlamadigim yumurtan 24. saatte catlams,34. saatte kz olmus,simdi iki saat fark var ,catladiginda erkek olmuyomuydu da ilkin kz oldu?peki su arkadaslarin bahsettigi 0+12 olayina ne diyosun,son 12 saatte kz olma ihtimali artiyomusya,.bide zonox un dedigi gibi kadn ne yaparsa yapsin erkegin spermindeki y lere bagli galiba,bak omrum yum takibi ovulasyon testi falan kullandi.yum catladignda iliski oldu,ovu testinde siliklesince iliski oldu diyo, ben anlamadm bu isten
Kızimda ne zaman catladi bilmiyoruz canim geç de olabilir.son 12saat olayını bilmiyordum açıkçası buradan öğrendim bilsem eve gelince hemen yapardım esimle.Hayirlisi artik bakalım tuttmu acaba daha hamilemiyum bilmiyorum

Xspres sağol canım teşekkür ederim. Ben yöntemleiste,binancımı kaybedeli bir yıl oldu. Eskiden annelerimiz yöntemmi denemişler acaba? Yöntemde sadece nasibinde olanda tutuyor yine
Gjnjm bacim kalp doktorumla gorustum,tekrar hamileligin cok riskli olacagini soyluyor,ama nefis iste,bir oglum olmasini cok istiyorum,gecen gun esim annesine bizim oglumuz olmazsa kzlarimi yigenlerime veririm onlarda bizim sayilir diyor.Artik umidi yok galiba:KK61:Cunki erkek bebek diyetinde sodyum potasyum agrlikli beslenme var ve ben kalp ilaci ve diuritik ilac kullandigm icin tuzsuz yemem gerektigi icin diyeti uygulayamiyorum ve kalp doktorumda diuritik ilaclar potasyumu vucuttan atiyo dedi:KK61:Esim bunuda duyunca artk umidi kesti,bide risk artiyo yas ve rahatsizlik ilerleynce,ne yapaym bacim soyle acaba kibrisami gitsem senin daha once yaptign gibi:KK61:Dogum gunun kutlu olsun ins sen istedigine kavusursun da evlatlarinla mutlu huzurlu saglikli uzun omurler gecirirsin,Allaha emanet ol bacm,iyi haberini sabirla bekliyorum

cooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü
Canım benim belki mevlam seni denedi sabrini isyan edip etmedini karnındaki inşallah erkektir öyle olmasını herkes ten çok isterim dualarimiz seninle

Arkadaşlar beni yanlış anlamayın sizin yaptıklarınızı hepsini yapmış biri olarak şu kadarını söyleyeceğim birtane Sperm gitmiyor ki Milyonlarca Sperm gidiyor hangisinin yumurtayı dolleyecegine mevlam izin veriyor bir hadisde okumuştum gebelik 40 günlük olunca bir melek yanına gider onun kızmı erkekmi olduğunu söyler kaderini alnina yazarmis onun için kendinizi baştan yere uzmeyin hersey nasip kısmet yaptığınız şeyler sadece gönlünüzü rahatlatır gerisi mevlam ın takdiri herkesin gönlünde ki nin nasibin de olmasi dileğiyle iyi günler

Bacm ins.istedigin olur,Rabbim hakkinda hayrlisi neyse onu versin ins.persembe gunumu kesinlesecek?sen hangi yontemleri denemistin,ovulasyon testi falan denemismiydin?omrumu ogrenince ovu testidemi ise yaramiyo dye dusunmeye basladm bacm,sende denemismiydin,iliski sikligin neydi yum zamani,of bide diyet olayi,benim ondan kizim oluyo galiba cunki ben kalp den dolayi tuzlu yiyemiyom,potasyumda diuritik ilaclardan dolayi vucuttan atiliyomus, e bilmiyom neolcak benim halim

Sabır bacım ben yöntemlere hiç inanmıyorum bacımgeçen yıl diet yaptım üç çeşit ovulasyon testi kullandım doktor takibi yaptım ona rağmen hAmile kaldım düşük yaptım ama o bebek kızdı. Rabbim bana iyi bir ders verdi ne yaparsan yap benim dediğim olur dedi ve öylede oldu. Eğer nasibimizde bir erkek evlat varsa yöntemde o şekil işe yarıyor. Yöntem deneyerek istediğine kavuşanlar yöntemle oldu diyor yöntem denedikleri halde istedikleri olmayanlarda ozaman nasip diyor. O yüzden benden sana tavsiye hiç ama hiç kafaya takma. Eğer nasibinde kız olsun erkek olsun yeniden bir çocuk varsa her şekilde gelecek seni bulacaktır

Sabır bacım ben yöntemlere hiç inanmıyorum bacımgeçen yıl diet yaptım üç çeşit ovulasyon testi kullandım doktor takibi yaptım ona rağmen hAmile kaldım düşük yaptım ama o bebek kızdı. Rabbim bana iyi bir ders verdi ne yaparsan yap benim dediğim olur dedi ve öylede oldu. Eğer nasibimizde bir erkek evlat varsa yöntemde o şekil işe yarıyor. Yöntem deneyerek istediğine kavuşanlar yöntemle oldu diyor yöntem denedikleri halde istedikleri olmayanlarda ozaman nasip diyor. O yüzden benden sana tavsiye hiç ama hiç kafaya takma. Eğer nasibinde kız olsun erkek olsun yeniden bir çocuk varsa her şekilde gelecek seni bulacaktır
Cok pozitif bir insansin,seninde bu konusmalarin olmasa tikanip kalcaz herhalde bacim,Allah razi olsun

Bide bacim kadin ne yaparsa yapsin erkekte bitiyo yinede is galiba,erkegin spermindeki y lerin sayisi ve kaliteside cok onemli heralde,baksanya sulalesinde erkek cocugu cok olan erkeklerin y leri genetik olarak cok oluyo,hani herseye genetik diyolar ya buda genlerle alakali sanirim,zonoxdiye bi arkadas yazmisti ya,yengesimiydi 4 kizi vardida,esini doktora goturmustu y leri yokmus adamin

Sabır evet kuranı kerimde bile var cinsiyetin kadın ile hiç alakası yok. Birde erkek neye yatkınsa o oluyor. Birde yazmıştım bizim komşu Amca vardı 4 evlilik yapmıştı bu dört hanımdan 23 kızı olmuştu hiç erkek yok. Bu 23 tane kızda bunlar hiçmi çat anına denk gelmemiştir. Bak mesela benim iki defa kıbrısa gittim oradaki embriyoları ve cinsiyetinden emin olduğum düşük ve yaşayan çocuklarımı sayarsak bizimde 13 tane kız bebeğimiz olmuş sadece 1 erkek bebek olmuş. Bu gösteriyorki benim eşim kıza yatkın. Buna rağmen tevekkül ettim nasibimde ne varsa ona razı geldim Rabbim dilerse yüz kız spermden bir tane erkekle bile döller yumu. Ondan diyorum çok ster yapm. Madem bu konuda nasibimizin önüne geçemiyoruz boşuna hayatı kendimize zindan etmeyelim. Bu bebek konusunu okadarkkalbimizde zikr edeceğimize Allahı zikir etsek belki kurtuluşa ereceğiz

Sabır evet kuranı kerimde bile var cinsiyetin kadın ile hiç alakası yok. Birde erkek neye yatkınsa o oluyor. Birde yazmıştım bizim komşu Amca vardı 4 evlilik yapmıştı bu dört hanımdan 23 kızı olmuştu hiç erkek yok. Bu 23 tane kızda bunlar hiçmi çat anına denk gelmemiştir. Bak mesela benim iki defa kıbrısa gittim oradaki embriyoları ve cinsiyetinden emin olduğum düşük ve yaşayan çocuklarımı sayarsak bizimde 13 tane kız bebeğimiz olmuş sadece 1 erkek bebek olmuş. Bu gösteriyorki benim eşim kıza yatkın. Buna rağmen tevekkül ettim nasibimde ne varsa ona razı geldim Rabbim dilerse yüz kız spermden bir tane erkekle bile döller yumu. Ondan diyorum çok ster yapm. Madem bu konuda nasibimizin önüne geçemiyoruz boşuna hayatı kendimize zindan etmeyelim. Bu bebek konusunu okadarkkalbimizde zikr edeceğimize Allahı zikir etsek belki kurtuluşa ereceğiz
Kz seni tanimadan cok sevdim ya,Allah herseyi guzel gonlune gore versin,senin gibi insanlara cok ihtiyacm var,bide gorev yaptigm ilcede hic muhabbet edece insan bile yok,annemlerde esim tarafida hatta esimde ayri sehirlerde,insan birazda yanlizliktan bunalima giriyo galiba,karamsarliga dusuyo,dertlesecek birilerini ariyo bulamayncada icine atip senaryolar kuruyo,eske buralara yakn olsaydn yakani hic brakmazdm:KK15:

Arkadaşlar beni yanlış anlamayın sizin yaptıklarınızı hepsini yapmış biri olarak şu kadarını söyleyeceğim birtane Sperm gitmiyor ki Milyonlarca Sperm gidiyor hangisinin yumurtayı dolleyecegine mevlam izin veriyor bir hadisde okumuştum gebelik 40 günlük olunca bir melek yanına gider onun kızmı erkekmi olduğunu söyler kaderini alnina yazarmis onun için kendinizi baştan yere uzmeyin hersey nasip kısmet yaptığınız şeyler sadece gönlünüzü rahatlatır gerisi mevlam ın takdiri herkesin gönlünde ki nin nasibin de olmasi dileğiyle iyi günler
Haklisin canım allah gönlümüze gore versin

Sabır bacım dediğin
Gibi çok yalnız kalınca insan hepten kurgular kuruyor kafasında. İstanbula gelirsen beklerim bana bacım. Rabbim inşallah gönlündekini versin. Sen Allaha sığın ondan dile ondan iste mutlaka sana hayırlı kapılar açacaktır

Selam mimoza benim iki oğlum var bend rabbimden bi kız dilliyor ve hayırlısıyla istkyorum lütfen banada bakarmısın 28 günde bir adet oluyorum benim 14 10 1983 eşimin 29 10 1975 teşekür ederim

nasılsınız arkadaşlar ben geldim. bugun aşırı kasık ağrısı nedenıyle dr gıttım nıhayet keseyı gorduk:nazar: bebeğim 5 haftalık şu anda herşey normal çok şükür. 10 gün sonra gidicem kalp atışlarını dinlemek için hakkımızda hayırlısı...
gijnij bacım doğum günün kutlu olsun inşallah bir doğum günü süprizi olur sana paşan karnındadır:anneadayı:. kana baktıracak arkadaşlar ben ilişkiden sonra 10. gün baktırdım 36 çıkmıştı değerim ama idrarda çıkmamıştı. ömrüm bacım bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım sizlere ve vatana millete hayırlı bir kızın olur inşallah öpüyorum sizleri :KK15:

Back