• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Sibel canım sağol teşekkür ederim. Seninde gönlündeki olur inşallah. Hayırlısı ile kucağına almak nasip olur inşallah

Gjnjm bacim kalp doktorumla gorustum,tekrar hamileligin cok riskli olacagini soyluyor,ama nefis iste,bir oglum olmasini cok istiyorum,gecen gun esim annesine bizim oglumuz olmazsa kzlarimi yigenlerime veririm onlarda bizim sayilir diyor.Artik umidi yok galiba:KK61:Cunki erkek bebek diyetinde sodyum potasyum agrlikli beslenme var ve ben kalp ilaci ve diuritik ilac kullandigm icin tuzsuz yemem gerektigi icin diyeti uygulayamiyorum ve kalp doktorumda diuritik ilaclar potasyumu vucuttan atiyo dedi:KK61:Esim bunuda duyunca artk umidi kesti,bide risk artiyo yas ve rahatsizlik ilerleynce,ne yapaym bacim soyle acaba kibrisami gitsem senin daha once yaptign gibi:KK61:Dogum gunun kutlu olsun ins sen istedigine kavusursun da evlatlarinla mutlu huzurlu saglikli uzun omurler gecirirsin,Allaha emanet ol bacm,iyi haberini sabirla bekliyorum

canım sen önce kendini düşünmelisin allah korusun sana birşey olsa erkek bebegin olmuş olmamış ne farkeder kızlarını düşün karar senin ama kendi canını riske atma

kızlar o dönemlerde diğer topik zamanlarında yani,kız isteyıpde tutan oldumu bu yöntemlerle yaa
hiç önumde sizin gibi bir örnek bıle yok:KK14:
bu topıkde illede kız dıyen bikaçkişiyiz galıba öylede olunca tek basıma çırpınıyormusum gibime gelıyor siz şanslısınız hepinizin isteği bir
aklınızda eskılerden varsa bi anlatsanız size zahmet :KK54:
Selam gelincik rabbim sana gönlündekini nasip etmiş benimde ikioglum bar bende rabimden bir kız evlat istiyorum canım sen yum takibi yaptımı çatlamadan ne kadar önce oldu bizede biraz bilgi verirsen çok sevinirim

kızlar bişey dicem az önce karbonat testini yaptım köpürmedi benimki öylece kaldı :KK53: sonra merak ettim yeğenime yaptım 15 yaşında kız onunki kabardı bira gibi taştı:KK70:komşum da bendeydi eğlencesine bide ben yapıcam dedi 45 yaşında kadın :)) onunki de köpürdü taştı sanırım asılsız bişey bu yenilen içilen şeylerle alakalı olduğunu düşünüyorum ne diyosunuz:-)

Gijnij özel olmazsa sormak istiyorum kıbrısa gidince orda bi sonuç neden almadın 100 de 100 diyolar neden seninki tutmadı canım ya senin bu bebeğin plansız mı oldu gün aşırı ilişkiyle mi tuttu canım çok merak ettim de

Sibel sanırım bencede asılsız tutanlarda zaten yüzde elli ihtimal olduğu için tutmuştur mevcut 16. Haftayı bekliycez :)

aynen canım beklemekten başka çare yok :) benim içime bir kızım daha olacakmış gibi doğuyor bakalım hakkımda hayırlısı olsun canım. ismimi değiştirdim bu arada eşimden veto geldi :)) hamilelik takvimi ticker nasıl yapılıyo bulamadım

Sinerjik canım kıbrıs meselesinin olmaması şöyle anlatayım sana orada spermler ayıklanmadan yapılıyor yani spermde sağlıklı sağlıksız kız erkek hepsi birlikte iken döllenme yapılıyor. Öylede olunca ihtimaller çok düşüyor ya döllenen yum özürlü çıkıyor ya kız çıkıyor yada hiç ilerlemiyor bazen erkek çıksa bile farklı fArklı özürleri çıkıyor. Mesela biz iki defa gittik sadece bir tane sağlıklı erkek çıktı oda tutunamadı yani sadece istediğin cinsiyetin çıkması ilede bitmiyor birde sonrası bunun tutması var ilerlemesi var. Kısaca bacım Rabbim bize öyle büyük bir mucize vermişki doğal yoldan hamile kalabilmek en büyük mucize bence. Bu bebekte gün aşırı deneme yaptık. İyikide kıbrısta olmadı yoksa hep içimde acaba diye bir şüphe kalacaktı çünkü orada donasyonda var

Sibel nasip inan herşey. Bende nasıl gebelik takvimi yapılıyor bilmiyorum öğrenirsen banada haber ver

Sabır evet kuranı kerimde bile var cinsiyetin kadın ile hiç alakası yok. Birde erkek neye yatkınsa o oluyor. Birde yazmıştım bizim komşu Amca vardı 4 evlilik yapmıştı bu dört hanımdan 23 kızı olmuştu hiç erkek yok. Bu 23 tane kızda bunlar hiçmi çat anına denk gelmemiştir. Bak mesela benim iki defa kıbrısa gittim oradaki embriyoları ve cinsiyetinden emin olduğum düşük ve yaşayan çocuklarımı sayarsak bizimde 13 tane kız bebeğimiz olmuş sadece 1 erkek bebek olmuş. Bu gösteriyorki benim eşim kıza yatkın. Buna rağmen tevekkül ettim nasibimde ne varsa ona razı geldim Rabbim dilerse yüz kız spermden bir tane erkekle bile döller yumu. Ondan diyorum çok ster yapm. Madem bu konuda nasibimizin önüne geçemiyoruz boşuna hayatı kendimize zindan etmeyelim. Bu bebek konusunu okadarkkalbimizde zikr edeceğimize Allahı zikir etsek belki kurtuluşa ereceğiz

Slm
Bende bu topiğin eski müdavimlerindenim canım..
Iki oğlum var. Bende kızı bulamadım.
Ve bende senin gibi düşünüyorum ..
Bnm eşiminde Erkeğe yatkın Oldugunu yani.
3. Çocuğu deneyip denememekte kararsızım
Kızım Olmasını cokkkkkk istemiştim ..
Ama ya o da erkek olursa. Psikolojim bunu kaldırır mı... Millet ne der.
Cok büyük karamsarlık içindeyim
Yaşımda 35 denemezsem ya sonrandan pişman olursam ....

Arkadaslar sizin cinsel iliski sıklıgni bilmiyorum ama cevremde arkadaslardan oglu olanlar 2-3 gunde iliski oldugunu soylerler,hele bi arkadasm var 3. oglu oldu,oda kz istiyodu hep,benim kocam cinsellige cok duskun adet bitimimi bile zor bekler,iki gun sabreedemez der,lohusayken spiral taktirdi kocam cok azgn dedi:))acaba cok bosalan erkeklerin spermlerindemi y cokoluyo,boyle bir yazi okumustum,sik iliski sperm kalitesini arttiriyo dye,soylemesi ayp biz haftada bir zor,ayri sehirlerde gorev yapinca?kzlari olan arkadaslar sizde sıklık nasildi gebelik öncesi?

Arkadaslar sizin cinsel iliski sıklıgni bilmiyorum ama cevremde arkadaslardan oglu olanlar 2-3 gunde iliski oldugunu soylerler,hele bi arkadasm var 3. oglu oldu,oda kz istiyodu hep,benim kocam cinsellige cok duskun adet bitimimi bile zor bekler,iki gun sabreedemez der,lohusayken spiral taktirdi kocam cok azgn dedi:))acaba cok bosalan erkeklerin spermlerindemi y cokoluyo,boyle bir yazi okumustum,sik iliski sperm kalitesini arttiriyo dye,soylemesi ayp biz haftada bir zor,ayri sehirlerde gorev yapinca?kzlari olan arkadaslar sizde sıklık nasildi gebelik öncesi?
canım bu teori bende ve bir çok kişide tutmadı :) sık ilişkiyle kızıma hamile kaldım ve çevremde tanıdığım kım varsa her gün ilişkiyle yada gün aşırı ama sık ilişki yaparak hep kız çocuk sahibi oldular kim bilir belki de kişiye göre değişir. tek ilişkiyle 10 gün perhiz yaparak yada haftada 1 ilişkiyle oğlu olan da çok oldu ne bileyim canım ya bir bilinmeyenli denklem bu :))

Bi komsum vardi iki kizindan sona iki oglu oldu ve iki gunde bir mutlaka iliski oluyo,kzlarimda kaynvaldemle beraber oturdugum icin haftada on gunde bir oluyo demisti,kzlarindan sonra lubnana calsmaya gitmis esi ve yedi yl orda kalmslar,ordaki kadnlar bana guluyodu sen nasl kadnsin kocana suslen,hergun onun gonlunu et diyolardi derdi ve iki ogluda boyle olmus

canım bu teori bende ve bir çok kişide tutmadı :) sık ilişkiyle kızıma hamile kaldım ve çevremde tanıdığım kım varsa her gün ilişkiyle yada gün aşırı ama sık ilişki yaparak hep kız çocuk sahibi oldular kim bilir belki de kişiye göre değişir. tek ilişkiyle 10 gün perhiz yaparak yada haftada 1 ilişkiyle oğlu olan da çok oldu ne bileyim canım ya bir bilinmeyenli denklem bu :))
Haklisin bacm hangi dali tutsak kiriliyo,gjnjm gibi olabilsem ah,onun gibi tevekkul edip nasibim diyip sakin olabilsem,cok istiyorum ya

cooook hastalandım ağır gribe yakalandım buunu size söyleyip söylememekte kararsızım cünkü eşime bile söyleyemedim ama biz hersdeyimizi paylaştık ihtimallerimizi bile acil doktora gittiğimde bebeğin sağlığına bakıldı hamd olsun iyiymiş doktora cinsiyetini sordum cok uygun pozisyonda değil ama erkeğe benziyo dedi inanamadım ama kız dediler dedim dediğim gibi tam emin değilim arkası dömük ama erkek gibi dedi biraz oynamasını bekleyelimmi dedim bebeğin sağlığı bizim için önemli dedi ve acil doktoru olduğu için pek üsteleyemedim perşembe kontrolum var o zaman netleşir ummudum var RABBİMDEN hiç bir zaman ümidimi kesmedim ama cokta inanamıyorum heralde kordon bağını gördü
Okurken tüylerim diken diken Oldu insallah öyledir. Allah gönlünüze Göre versin

Back