ayni benim gibi olmussun cnm duydugumda sok olmustum kac gun ustumden atamadim benim kucuk kizim 9 yasinda kac senedir rahatim herkes bidaha olsun deyince heveslendik gaza geldik keske iki taneyle kalsaydim diye cok dusundum halada aklima gelir bazen yeterdi diyorum onlari iyi yetistirip kendime vakit ayirsaydim hayatimi yasasaydim ama is isten gecti artik bugun kontrolum vardi kalp atislarini dinledik esimde bende duygulandik icimiz kipir kipir oldu inan artik her doktora gidisimde onu ozleyerek gidiyorum saglikli olsunda cinsiyet aklima gelmiyor biz ailecek bebek ozlemisiz dort gozle bekliyoruz sende zamanla at kafandan kotu dusunceleri rabbim bize bunu uygun girmus saglikli olsunlar yarin ucude buyudumu allaaaah bize en buyuk arkadas destekker isallah :)
İnan hala aaa bu dami kiz laflarini duyuyorum ama hic umrumda deil gururla soyluyorum bir kizimdaha olacak diye cok dua ettim hakkimizda hayirli olani gonlumuze razi eyle diye gonlumuz razi bekliyoruz :) icini rahat tut ferah tut arkadasim cok istedik olmadi hayirlisi buymus...