• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar kaynanam rüyada benim kolumda altın bilezik olduğunu görmüş 4tane büyük 2 si küçükmüş sizce kızlar bu ne demek yorumlarmısınız çok merak ettim de

kızlar benim iki oğlum var bende rabbim izin verirse bir kız istiyorum ben kırmızı eti çok seviyorum süt ve süt ürünleri ile aram pek iyi değildi bide adet döneminden sonra eşimi yanıma yaklaştırmazd8m 5yada 6gün sonra olurdu genelde yani yum gününde ben bu siteden çok şey öğrendim sayılır kız bebişi olanlar sizde bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Erkekbebek canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birebir aynı hiçbir farkı yok. Adet olacakmış gibi olursunuz ama hamile çıkarsınız :) birde rahim yumuşar ve ben çok duygusal olmuştum durup dururken saçma şeyler için ağlıyordum.

merhaba kızlar,

yazamadım sizlere...ben başka bir doktora daha gittim gecen hafta.
doktor muayene etti bikaç test istedi erken menopoz ile ilgili belirti olmadığını , reglimin 3. günü tekrar gidip hormon tahlillerime tekrar bakılmasını istedi.
gittiğimde reglimin 13.günüydü.yumurtalıklarıma baktı herşey çok güzel hatta 22 mm yumurtan bile var bikaç güne çatlar , bugünlerde gün aşırı ilişkiniz olsun dedi.
bizde cuma günü denedik. başka kısmet olmadı.
hiç umudum yok ama yinede Allah bilir.

sizler nasılsınız varmı güzel haberleri olan ..

cinsiyet öğrenen?
canım gözün aydın...bak gördün mü dr.hatası olmuş inan benim de içime böyle doğmuştu...bizde dün gece ve bugün akşam deneme yaptık artık kısmet bekliyoruz...

canım gözün aydın...bak gördün mü dr.hatası olmuş inan benim de içime böyle doğmuştu...bizde dün gece ve bugün akşam deneme yaptık artık kısmet bekliyoruz...

günaydın canım .

hayırlısı..tabi gelecek reglimin 3.günü tekrar yaptırmam lazım tahlilleri.tahlil değerlerim yüksekti biliyorsun.
hayırlısıyla yaptırayımda normal çıksın.teşekkür ederim.

reglimin diyorum ama inşallah olmam.
bu sabah sağ kasığımdaki çekilmeler ile uyandım.kasığım batıyor.ilişkinin üzerinden gecen 6.gün bugün biliyorum hiç bir teki belirti olmaz ama bizdeki umut işte....
Çünkü önümdeki süreç beni korkutuyor cidden.
Allah'ım hayırlısıyla hepimize nasip etsin.

kızlar benim iki oğlum var bende rabbim izin verirse bir kız istiyorum ben kırmızı eti çok seviyorum süt ve süt ürünleri ile aram pek iyi değildi bide adet döneminden sonra eşimi yanıma yaklaştırmazd8m 5yada 6gün sonra olurdu genelde yani yum gününde ben bu siteden çok şey öğrendim sayılır kız bebişi olanlar sizde bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

ben kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde reglimin 15. - 16. günü gibiydi.
yani reglimden hemen sonra hamile kalmışım.üstelik tedavi görüyordum.
soda kahve türü şeyleri hiç içmezdim sevmezdim. eşimde sevmezdi. et tüketiriz , süt ürünlerinide tüketiriz.
sanırım bir pazar sabahı olan ilişkimden hamile kalmıştım.
ay takvimine göre balık burcu yani kız , çin takviminde kız ... rus takviminde erkek çıkıyor.

hayırlısı olsun canım ama sanırım yumurtlama günlerinden 2 öncesi 2 sonrası gün olursa tutturabilirsin gibi geliyor.
bizde erkek tutturmak istiyoruz çok zor geliyor.sanki kızı tutturmak daha kolay gibi ? sanada bu zor geliyordur.
hepimiz için hayırlı evlat ne ise onlar gelsin göbişimize.

offf çenem düşmüş sabah sabah :)

Erkekbebek canım adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birebir aynı hiçbir farkı yok. Adet olacakmış gibi olursunuz ama hamile çıkarsınız :) birde rahim yumuşar ve ben çok duygusal olmuştum durup dururken saçma şeyler için ağlıyordum.

inşallah arkadaşım ya..bunu gerçekten o kadar çok istiyorum ki.hayatımda çok şey etkilenecek ama çok istiyorum Allah'ımın izniyle...Bakacak kimsem yok çünkü mecburen işten ayrılacağım.yaşım 35 bu bile korkutuyor beni.
ama çok istiyorum hayırlısıyla inşallah...

Kalbini ferah tut, inşallah her şey yolunda olacak. Başka doktora da görünmek lazım. Tek bir doktorla sınırlı kalma bence. Bir gelişme oldu mu şimdiye kadar.

evet riseboz bende merak ettim şimdi.Bi forumda erkek ihtimali var yazmışsın ama kesinleşmedi mi daha..
Neler yapmıştın bide anlatırmısın canım :) @riseboz

Riseboz bacım sen hala cinsiyeti öğrenmedinmi? Doğacak bebek neredeyse
İki doktorda benzetmişti canım, henüz kesin diyen olmadı. Bir kaç haftadır da ben gitmedim doktora. Sabrıma hayran kaldım şu an. 2-3 hafta önce gittiğim doktor 20. haftadan sonra 4B açarım demişti, önce bir ona gideyim diyorum, yoksa radyoloji uzmanına mı gitsem bilemedim. Belki yarın ya da Cuma günü giderim dayanamayıp. 2li 3lü 4lü test yaptırmadım, sadece bir kere bütün kan tahliliyle rutin kontrole gittim.
Dün eşim İstanbul'a gitmişti, ben de gidecektim alışveriş için sonra tembellikten vazgeçtim, işte sipariş üzerine heves edip kapı süsü, mevlit şekeri süsleri ve şekerin konulacağı sepet aldırdım mavi mavi. Rabbim dileyene nasip etsin. Özellikle şu sırada hamile olan sana ve omrum21'de nasip inşallah.
Şimdi de sağlıklı mı acaba, cinsiyeti değişir mi endişeleri yaşıyorum. Kızımda çeşitli sıkıntılar yaşadığım için daha sakin ve sabırlı olmaya çalışıyorum. Sadece alışveriş konusunda fırsatları değerlendiriyorum sadece.

evet riseboz bende merak ettim şimdi.Bi forumda erkek ihtimali var yazmışsın ama kesinleşmedi mi daha..
Neler yapmıştın bide anlatırmısın canım :) @riseboz
30 yaşında evlendim, 32 yaşında kızım oldu, iki sene çok zor bir bebeklik geçirdik. Hem her gün şükrettim hem de her gün şikayet. Ben Onu verene kurban olurum. Ben yaklaşık 3 yıldır ikinci bebeği ve erkek olmasını istiyorum. Şöyle özetleyeyim yaptıklarımı.
-2012 yılında karbonatlı duş ve ov. testiyle denemelerim oldu, tabi ov.testi her eczanede olmuyor ve olunca 4-5 tane olunca , belli aylarda denemeler oldu ama o yıl gebelik olmadı.
-2013 yılında bu sefere netten aldığım ov. testleriyle yine karbonatlı duş eşliğinde çeşitli aylarda denemelerim oldu. Ama ov. testinde çift çizgiden sonra silikleşmeyi bekleyince yine gebelik olmadı.
-2014 yılının Ocak ayında çift çizgiyi gördüğüm zaman ve ertesi gün deneme oldu, o ay gebelik oldu fakat ben 7 haftalıkken çok hastalandım, kulak zarım hasar gördü, bir kaç hafta sonra da bebeğimi kaybettim.
-Doktor kontrolüyle ve ov.testiyle bir ay sonra tekrar denemeye başladım., Hiçbir şey yapmayıp oluruna bıraktığım ayda olmadı. Bazı ayda önemli günde deneme olmadı, bazı ayda ya erken yumurt. oldu sanırım, yada yumu. kaliteli değildi ya da artık eşimden kaynaklandığını şüphelenip onu test için doktora yollayacaktım.
- Maden suyu içmeye gayret ettik, keçi boynuzu suyunu bir hafta da olsa eşime uyguladım. İncir havuç kürü yapmıştım düzenli olmasada, düzenli et yemeye çalıştım, o ay da gebelik olmadı.
- Gebe kaldığım ay başka doktora gitmiştim, o bana enfeksiyon olduğumu söyledi. Ve fitil yazdı. Düşükten sonra artık 7 ay oldu dediğim için adetten sonra kullanılmak üzere yumurta geliştirecek hap ve vitamin yazmıştı.
Doktora gittiğim gün Perşembe günü (adetin 14. günü), yumurta 15mm'di, "Pazartesi gününden önce çatlamaz deneme olsa da olmaz" dedi. Ctesi günkü denemeden gebelik oldu. O gün belli bir hazırlığım olmadı, fitili de de bir hafta sonra tekrar doktorla görüşüp ondan sonra kullandım.
Sonuç olarak takdir-i ilahi oldu. Kucağıma almadan emin olamayacağım sanırım bebeğimden. Sağlıklı sıhhatli gelsin de kuzum. Gebelikten sonra bol bol SEKINE duası ve NEBE süresi okudum.

Kayınbabam eşimi eleştirmek için" senin oğlun olmaz "demişti, hanımına çok düşkünmüş de o yüzden. Hâlbuki ki abim ve evli erkek kardeşlerimle kıyaslayınca dozajında yani ilgisi. Kendi akrabalarıyla kıyasla ilgisizde denilebilir. Görümcemde bütün gelinler kız doğuruyor demişti. Sonra kendisinin de kızı oldu. İnsanlar konuşuyor işte, çok takmamak lazım.
Rabbim nasip edecekse hiç bir kurala, yönteme,bedduaya, lafa bakmadan nasip edebiliyor. Çocuklarımız sağlıklı sıhhatli, Rabbim 'in razı olacağı kul olsun yeter ki.

30 yaşında evlendim, 32 yaşında kızım oldu, iki sene çok zor bir bebeklik geçirdik. Hem her gün şükrettim hem de her gün şikayet. Ben Onu verene kurban olurum. Ben yaklaşık 3 yıldır ikinci bebeği ve erkek olmasını istiyorum. Şöyle özetleyeyim yaptıklarımı.
-2012 yılında karbonatlı duş ve ov. testiyle denemelerim oldu, tabi ov.testi her eczanede olmuyor ve olunca 4-5 tane olunca , belli aylarda denemeler oldu ama o yıl gebelik olmadı.
-2013 yılında bu sefere netten aldığım ov. testleriyle yine karbonatlı duş eşliğinde çeşitli aylarda denemelerim oldu. Ama ov. testinde çift çizgiden sonra silikleşmeyi bekleyince yine gebelik olmadı.
-2014 yılının Ocak ayında çift çizgiyi gördüğüm zaman ve ertesi gün deneme oldu, o ay gebelik oldu fakat ben 7 haftalıkken çok hastalandım, kulak zarım hasar gördü, bir kaç hafta sonra da bebeğimi kaybettim.
-Doktor kontrolüyle ve ov.testiyle bir ay sonra tekrar denemeye başladım., Hiçbir şey yapmayıp oluruna bıraktığım ayda olmadı. Bazı ayda önemli günde deneme olmadı, bazı ayda ya erken yumurt. oldu sanırım, yada yumu. kaliteli değildi ya da artık eşimden kaynaklandığını şüphelenip onu test için doktora yollayacaktım.
- Maden suyu içmeye gayret ettik, keçi boynuzu suyunu bir hafta da olsa eşime uyguladım. İncir havuç kürü yapmıştım düzenli olmasada, düzenli et yemeye çalıştım, o ay da gebelik olmadı.
- Gebe kaldığım ay başka doktora gitmiştim, o bana enfeksiyon olduğumu söyledi. Ve fitil yazdı. Düşükten sonra artık 7 ay oldu dediğim için adetten sonra kullanılmak üzere yumurta geliştirecek hap ve vitamin yazmıştı.
Doktora gittiğim gün Perşembe günü (adetin 14. günü), yumurta 15mm'di, "Pazartesi gününden önce çatlamaz deneme olsa da olmaz" dedi. Ctesi günkü denemeden gebelik oldu. O gün belli bir hazırlığım olmadı, fitili de de bir hafta sonra tekrar doktorla görüşüp ondan sonra kullandım.
Sonuç olarak takdir-i ilahi oldu. Kucağıma almadan emin olamayacağım sanırım bebeğimden. Sağlıklı sıhhatli gelsin de kuzum. Gebelikten sonra bol bol SEKINE duası ve NEBE süresi okudum.

Çok sevindim sağlıkla , hayırlısıyla oğluşun geliyordur inşallah.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

Benim eşim hiç birşey yapmıyor yani ben bir kere dile getirdim böyle böyle şeyler yapılıyormuş diye istememişti.
Erkek takıntım yok diyor ama biliyorum ki içten içe çok istiyor aslında.
Ben ona hiçbirşey yaptıramıyorum.
Zaten artık bir evladım daha olsun inşallah derdine düştüm.

Olur inşallah.Sağlıklı , hayırlı , ee tabi rabbim isterse bide gönlümden geçen erkek evlat.

Kızlar nasılsınız dün kan testi yaptırdım burdaki bir ozel hastanede kan degerim 36.2 den 473 e cikmis dr ultrasonla bi bakalim dedi sag yumurtaligi goremiyorum dedi sag kasigim ve bacagim cok agriyor deyince dıs gebelik olabilir dedi. Cerrahpasanin aciline gidin 4 boyutlu ultrason var orda gorurler dedi. Ben zaten bayan panik koştur kostur gittik cerrahpasaya hemen muayne etti dr sag yumurttalik gayet iyi degerinde 5 gunde cok iyi artmis bosuna panik olma bekleyip gorucez dedi. Yarin tekrar gidicem.. cerrahpasa zaten en ince ayrintiyi bile atlamiyo bi sure ozel hastane yerine takiplerimi orda yaptiricam insallah degerim yukselmeye devam eder bacılarım.

Çok sevindim sağlıkla , hayırlısıyla oğluşun geliyordur inşallah.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin.

Benim eşim hiç birşey yapmıyor yani ben bir kere dile getirdim böyle böyle şeyler yapılıyormuş diye istememişti.
Erkek takıntım yok diyor ama biliyorum ki içten içe çok istiyor aslında.
Ben ona hiçbirşey yaptıramıyorum.
Zaten artık bir evladım daha olsun inşallah derdine düştüm.

Olur inşallah.Sağlıklı , hayırlı , ee tabi rabbim isterse bide gönlümden geçen erkek evlat.
İnşaAllah hamilesindir canım ve gönlündeki erkek evlat nasip olur.
Eşlerin sakin ve oluruna bırakması daha iyi. Yoksa O da istese kadının stresi sıkıntısı daha da artar. Benim eşimde benim abarttığımı ve kızından memnun olduğunu, hayırsız erkek evlat olacağına kızı tercih ettiğini söylüyor ama içten içe istediğini ve olursa sevineceğini (ve sevindiğini) biliyorum. Kızımda da böyle diyordu, 13. haftada doktora cinsiyeti sorduğumda anneler hisseder , ne hissediyorsun demişti doktor. Ben de hissetmiyorum ama kızım olmasını istiyorum demiştim. Doktor kıza benziyor deyince ben sevinçle eşimin yüzüne baktım, adam şok olmuştu, böyle kımıldamadan durdu bir kaç dk , hiç dile getirmedi ama ben içten içe erkek istediğini düşünmüştüm. Şimdi de benim abarttığımı söyleyince bende oğlum olduğunda babasının suratına çiş yaptıracağımı söylüyorum:KK45:.
Gebelik olmazda bir sonraki deneme yapacak olursan yada şu sıralar düşünenler ilk sayfalarda anlatmışlardı deaylı beslenmelerine dikkat etsinler.
Mesela iki güne bir et yemeği, et yemeği olmadığında protein ağırlıklı bakliyat yemekleri yapsın. Limonlu maden suları eşi ve kendisi içsin. Muz,.. işte başka diğer ağırlıklı proteinlerden yesin. Ben süt ürünlerinden yoğurt ve ayrandan vazgeçemedim ama süt ve peynir uzun süre yememiştim.
Vaj.duş olayının vesile olcağına çok inanıyordum ama bende ve bir çok kişide gebeliği zorlaştırdığını gördüm. Ya sabırla denenecek ya da Zeyno gibi 4 denemenin 2sinde duş yapılmalı. Yengemde vaj. duş vesilesiyle erkek evlat sahibi oldu ama O o kadar çok Yasin süresi okumuş ki gebeliğinde, sonra yeğenimin adını Yasin koydular.
Yine bir arkadaş da sirkeli vaj.duşla iki erkekden sonra kız evlar sahibi oldu ama O da çok Kur'an okuyup, dua eden biriydi.
Kısmetinde varsa nasip oluyor, bunlar vesile ve dua yerine geçiyor.
Anaaamm benimde iyice çenem düştü. Hadi herkesi öptüm:KK36:.

Riseboz canım bebeğin 11,12,13 haftalık foto varsa atsana nuba bakalım
Canım resim varda tel. kızım el koymuş durumda ve şarjdayken bile bırakmıyor kuzu telefonu. Nubla bende ilgilendim, ve resimlere çok baktım da ayağından pek anlaşılmıyor.

Kızlar nasılsınız dün kan testi yaptırdım burdaki bir ozel hastanede kan degerim 36.2 den 473 e cikmis dr ultrasonla bi bakalim dedi sag yumurtaligi goremiyorum dedi sag kasigim ve bacagim cok agriyor deyince dıs gebelik olabilir dedi. Cerrahpasanin aciline gidin 4 boyutlu ultrason var orda gorurler dedi. Ben zaten bayan panik koştur kostur gittik cerrahpasaya hemen muayne etti dr sag yumurttalik gayet iyi degerinde 5 gunde cok iyi artmis bosuna panik olma bekleyip gorucez dedi. Yarin tekrar gidicem.. cerrahpasa zaten en ince ayrintiyi bile atlamiyo bi sure ozel hastane yerine takiplerimi orda yaptiricam insallah degerim yukselmeye devam eder bacılarım.

inşallah yükselir canım...

İnşaAllah hamilesindir canım ve gönlündeki erkek evlat nasip olur.
Eşlerin sakin ve oluruna bırakması daha iyi. Yoksa O da istese kadının stresi sıkıntısı daha da artar. Benim eşimde benim abarttığımı ve kızından memnun olduğunu, hayırsız erkek evlat olacağına kızı tercih ettiğini söylüyor ama içten içe istediğini ve olursa sevineceğini (ve sevindiğini) biliyorum. Kızımda da böyle diyordu, 13. haftada doktora cinsiyeti sorduğumda anneler hisseder , ne hissediyorsun demişti doktor. Ben de hissetmiyorum ama kızım olmasını istiyorum demiştim. Doktor kıza benziyor deyince ben sevinçle eşimin yüzüne baktım, adam şok olmuştu, böyle kımıldamadan durdu bir kaç dk , hiç dile getirmedi ama ben içten içe erkek istediğini düşünmüştüm. Şimdi de benim abarttığımı söyleyince bende oğlum olduğunda babasının suratına çiş yaptıracağımı söylüyorum:KK45:.
Gebelik olmazda bir sonraki deneme yapacak olursan yada şu sıralar düşünenler ilk sayfalarda anlatmışlardı deaylı beslenmelerine dikkat etsinler.
Mesela iki güne bir et yemeği, et yemeği olmadığında protein ağırlıklı bakliyat yemekleri yapsın. Limonlu maden suları eşi ve kendisi içsin. Muz,.. işte başka diğer ağırlıklı proteinlerden yesin. Ben süt ürünlerinden yoğurt ve ayrandan vazgeçemedim ama süt ve peynir uzun süre yememiştim.
Vaj.duş olayının vesile olcağına çok inanıyordum ama bende ve bir çok kişide gebeliği zorlaştırdığını gördüm. Ya sabırla denenecek ya da Zeyno gibi 4 denemenin 2sinde duş yapılmalı. Yengemde vaj. duş vesilesiyle erkek evlat sahibi oldu ama O o kadar çok Yasin süresi okumuş ki gebeliğinde, sonra yeğenimin adını Yasin koydular.
Yine bir arkadaş da sirkeli vaj.duşla iki erkekden sonra kız evlar sahibi oldu ama O da çok Kur'an okuyup, dua eden biriydi.
Kısmetinde varsa nasip oluyor, bunlar vesile ve dua yerine geçiyor.
Anaaamm benimde iyice çenem düştü. Hadi herkesi öptüm:KK36:.

ne güzel anlatmışsın.bu ay olmazsa bende vag.duş deneyeyim o zaman..
biz süt ürünlerini çok tüketiriz ama bakliyat et bunlarda var.
Allah'ım gönlümüzdekini versin inşallah.hayırlısıyla.

Dua herşeyin ilacı olduğuna inanıyorum.Çok dua ediyoruz rabbim kabul görür inşallah.

Back