- 27 Ağustos 2013
- 506
- 45
- 73
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.741
merhaba! Zeynep kayıplardasın, ne yaptın cocuk işlerinikızlar meraba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba! Zeynep kayıplardasın, ne yaptın cocuk işlerinikızlar meraba
canım dediğin kişi bu sitedenmi zeyno tornado11 ve daha öncelerden gelincik sirkeli duşla kızı oldu bunların içinden birimi
Hayir bu gruptan degil baska bir forummda konusmustuk kiz bebek isteyenlerle ilgili orda yazmisti hamileydi daha simdi bebegini almistir kucagina allah bizlerede nasip eder insallah.
CAnim ya gecmise baktimda sen ovu testikullandm cift cizgiyi gordugum gunun ertesi siliklesince deneme yaptik demissin,ustelik bebek onden gidiyo,yani benm kardesimin bebegide 3-4 gun onden gidiyodu ve benimk 5 gun geriden,yani seninkinin %99 erkek olmasi lazm,bence bekle bacm ya belki degisir inssArkadaşlar normalde13+5 olmam gerekirken ultrasonda 14+3 göründü bu haftadada yanılma olmaz heralde doktor kıza benzetti bence kız dedi üç kızı olanlar beni daha iyi anlar çok kötüyüm çok umutluydum eşime söyleyemedim annem bile bilmiyor sürpriz yaparım diyordum olmadı allah sizlere nasip eder inş
günaydınkızlar.
şu yazıyı buldum.
biz pikten 24-36 saat sonra diyoruz ya erkek bebek için geç klaıyoruz bence.
"Yumurtlama kandaki luteinizan hormon (LH) dalgalanmasıyla tetiklenir Beklenen yumurtlama gününün en önemli göstergeci LH eğrisinin başlangıcının saptanmasıdır. LH eğrisi başladıktan 34-36 saat sonra ve pik yaptığından 10.saat sonra yumurtlama olur.Eğer yumurta döllenir ve endometriyuma yerleşirse, gebelik meydana gelir. Eğer gebelik olmazsa gebelik gelişimi için hazırlanan endometriyal tabaka adet kanı şeklinde atılır."
pikten 10 saat sonra yani.zaten +12 kız olayına inanıyorum ben vagina asidik olduğu için.
beni m bu ay tutarsa kesin kız.çünkü pikten tam 26 saat sonra ilişki oldu.[/QUOTE canım peki erkek bebek için çift çizgiyi gördükten sonramı ilişki olsun diyosun
ben akıntıya bakmıyorum ovulasyon testi kullanıyorum ve ağrım zaten çok şiddetli oluyor ordan alıyorumbenm erken çatlamaya başladı 10-11gün çatlıyor ve akıntım olmuyor çok az oluyor akıntımlar takip ediyordum kendi kendime nazar degdirdim
bence çift çizgiden sonraki gün yani silikleşince olsun ama sık yap 4 saat arayla tam zamanını bulCanım çift çizgîyi gördükten sonra mî ilişki olsun diyosun erkek bebek için
Orda sadece sirkeli dustan bahsetmisti ozelden mesaj atmisti olcusunu ve yaptigi seyleri cok konuya yorum yaptim forum basligi neydi inan hatirlamiyorum ama soyledikleri bunlardi.canım hangi grup isim söylersen yazdıklarını okumak istriyorum
Hiç zannetmiyorum cnm öyle sürprizler beni bulmaz şunu anladım ne yaparsak yapalım hepsi boş kısmetinizde ne varsa o oluyor eşime söyledim kesinmi diyo nasıl üzülüyorum bütün duaları yaptım ovu testi çatlama günü hepsini yaptım altı ay uğraştım olmayınca olmuyorCAnim ya gecmise baktimda sen ovu testikullandm cift cizgiyi gordugum gunun ertesi siliklesince deneme yaptik demissin,ustelik bebek onden gidiyo,yani benm kardesimin bebegide 3-4 gun onden gidiyodu ve benimk 5 gun geriden,yani seninkinin %99 erkek olmasi lazm,bence bekle bacm ya belki degisir inss
Cnm okadar üzgünümki anlatamam eşim dört kızla ben napcam diyo sende bilirsin doğulular biraz daha düşkünler erkek çocuğa abisinin kardeşinin üçer tane oğulları var onlar akraba eşleri ben dışardanım küçük kardeşinin eşide dışardan onunda üçüncü kızı oldu yedi ay önce diyoki yabancıların kızı oluyo akrabaların oğlu oluyor nasıl zoruma gitti ilerde bunlar akrabadan üstümüze kumada getirir okadar cahil kimseye söylemedim kaynanam duysa hemen gelir ağlamaya başlar oğlumun oğlu olmuyor diye sinirlerimi oynatır düşük yaptığımdada eltime erkek çocuklarımı tutmuyor acaba demiş napcam ben bunlarla bilmiyorumÖmrüm canım ben şimdi ne desemde hiçbir anlamı olmayacak benimde üç Kızım var şuan seni okadar çok iyi anlıyorumki. İnşallah doktor yanılmıştır 16. Haftada tekrar git
Beni gören herkesde önce cinsiyet soruyor görümcelerim eltilerim nezaman doktora gitcem hergün arıyolar daha benim annem kardeşim hamile olduğumu bile bilmiyorlar duysalar kızacaklar bidaha cesaret edemem eşim bunuda istemiyordu bnm zorumla oldu biümit yaptık şimdi bana sen istedin senin yüzünden oldu dicek rabbim yardım etsin ailesi öğrense dillerinden kurtulamam kesinleşene kadar söylemicemÖmrüm21 canım seni okadar iyi anlıyorumki inan çok üzüldüm çok ağladım ama ne olur yinede ümitsiz olma. Senin yaşadığın şeyleri bende yaşıyorum kv hergün soruyor Dr gittinmi cinsiyeti öğrendinmi yok desemde ne fayda sonraki gün yine aynı o tek olsa hadi neyde hamile olduğumu öğrenen herkes ilk önce cinsiyeti soruyor. Benim eşimde çok merak ediyor ama o en azından biliyorumki yinede herşey rağmen bana destek olur. Tabi annesi müdahil olmadığı sürece. Geçen yıl şubat ayında neler yaptım doktor takibi gülen yüz test iki tanede farklı ovulasyon testi hatta iki saatte bir doktora gidiyordum çat olacağı gün Dr yum çatlamış dedi o an koştum geldim eve 10 dakikada deneme oldu ne dualar ne hacet namazları vs vs. Yazmakla bitmez. Neyse nisan ayında düşük yaptım ve ben yüzde yüz eminimki erkekti kürtaj oldum genetiğe yolladık ama cinsiyet kız çıktı. O an anladım ne yaparsak yapalım nasipten ötesi olmuyor. İnan nasibimizde yine kız varsa yine olacak. Onun için artık hep Rabbim ne nasip edeceksen gönlüme razı eyle diye dua ediyorum. İnşallah seninde doktor yanılmıştır.DDeğilse bile Rabbim senin eşinin ailenin hepsinin gönlüne razı eylesin inşallah