İnşaAllah hamilesindir canım ve gönlündeki erkek evlat nasip olur.
Eşlerin sakin ve oluruna bırakması daha iyi. Yoksa O da istese kadının stresi sıkıntısı daha da artar. Benim eşimde benim abarttığımı ve kızından memnun olduğunu, hayırsız erkek evlat olacağına kızı tercih ettiğini söylüyor ama içten içe istediğini ve olursa sevineceğini (ve sevindiğini) biliyorum. Kızımda da böyle diyordu, 13. haftada doktora cinsiyeti sorduğumda anneler hisseder , ne hissediyorsun demişti doktor. Ben de hissetmiyorum ama kızım olmasını istiyorum demiştim. Doktor kıza benziyor deyince ben sevinçle eşimin yüzüne baktım, adam şok olmuştu, böyle kımıldamadan durdu bir kaç dk , hiç dile getirmedi ama ben içten içe erkek istediğini düşünmüştüm. Şimdi de benim abarttığımı söyleyince bende oğlum olduğunda babasının suratına çiş yaptıracağımı söylüyorum
.
Gebelik olmazda bir sonraki deneme yapacak olursan yada şu sıralar düşünenler ilk sayfalarda anlatmışlardı deaylı beslenmelerine dikkat etsinler.
Mesela iki güne bir et yemeği, et yemeği olmadığında protein ağırlıklı bakliyat yemekleri yapsın. Limonlu maden suları eşi ve kendisi içsin. Muz,.. işte başka diğer ağırlıklı proteinlerden yesin. Ben süt ürünlerinden yoğurt ve ayrandan vazgeçemedim ama süt ve peynir uzun süre yememiştim.
Vaj.duş olayının vesile olcağına çok inanıyordum ama bende ve bir çok kişide gebeliği zorlaştırdığını gördüm. Ya sabırla denenecek ya da Zeyno gibi 4 denemenin 2sinde duş yapılmalı. Yengemde vaj. duş vesilesiyle erkek evlat sahibi oldu ama O o kadar çok Yasin süresi okumuş ki gebeliğinde, sonra yeğenimin adını Yasin koydular.
Yine bir arkadaş da sirkeli vaj.duşla iki erkekden sonra kız evlar sahibi oldu ama O da çok Kur'an okuyup, dua eden biriydi.
Kısmetinde varsa nasip oluyor, bunlar vesile ve dua yerine geçiyor.
Anaaamm benimde iyice çenem düştü. Hadi herkesi öptüm
.