- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.661
Neden hamile kalamadığımı şimdi anlıyorum akıntıya ve tarihe göre yapıyorum ama boşmuş yum olgunluğa ulaşmadan olmazki boşuna emekmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah herkesin gönlünde ki ni nasibine yazsın
İşte orda çatladığı günü tam görüyosun ya ondan demiştim bazen doktor her gün bakmadığı için dün çatlamış falan diyebiliyo atlayabiliyosunCanım gerek yok ki ona orda yum gorunuyo eminim pozitif çıkarda ama önemli olan çatlaması
Ama benimki 2gunde 1mm buyumuş yani adetim 4şubatta imkansız 20mm ollacakta çatlayacak hiç umudum yokİşte orda çatladığı günü tam görüyosun ya ondan demiştim bazen doktor her gün bakmadığı için dün çatlamış falan diyebiliyo atlayabiliyosun
:)))tabiki hsyirlisi olsun ama kendimi nasil sartlandirdiysam kiz kiz diye cevredekiler bu kesin oglan deyince bi tuhaf oluyorum.kendime cok kiziyorum ama elimde deil bu hormonlar beni bi tuhaf yaptisaglikli sihhatli olsunlardabu arada esinin yanildigina sevindim.seninde insallah bi kizin olur .o etekleri elbiseleri tokalari cilveleri yokmusen cin takvimine bakmistin erkekmi cikioduhayırlısı olsun erkek olsun boşşer ay ben bugün bebek görmeye gittim 1 aylık minnacık çok tatlı oglum var kız bebek istememe ragmen bayıldım her şeyin tadı ayrıdır oglunda olursa çok severs,n yanılmazdı ama bugüğn arkadaşın bebeginin cinsi,yetini ömgrendi eşim erkek dedi bebek kızmış :) yanıldıgına çok sevindim bana yine oglumuz olacak diyor
Umudunu kaybetme bazen yumurtalar adetle birlikte çatlar bu da adetten önceki gün hamile kalma olayını desteklerAma benimki 2gunde 1mm buyumuş yani adetim 4şubatta imkansız 20mm ollacakta çatlayacak hiç umudum yok
Ama benimki 2gunde 1mm buyumuş yani adetim 4şubatta imkansız 20mm ollacakta çatlayacak hiç umudum yok
canım şimdi yum gelişmiyormu sende çatlamıyormu anlmadım 11.gün için 11 mm normal değilmiki kaç mm rede çatlıyor ben pek anlamıyorum birden olgunlaşır senin dr çatlamıyormu yum dedi bugünBence
Bence git canım ben gittim şok oldum bende 14.gunu çatlıyor sanıyodum 11.gun gittim ve 11mm yarın tekrar gitcem
:)))tabiki hsyirlisi olsun ama kendimi nasil sartlandirdiysam kiz kiz diye cevredekiler bu kesin oglan deyince bi tuhaf oluyorum.kendime cok kiziyorum ama elimde deil bu hormonlar beni bi tuhaf yaptisaglikli sihhatli olsunlardabu arada esinin yanildigina sevindim.seninde insallah bi kizin olur .o etekleri elbiseleri tokalari cilveleri yokmusen cin takvimine bakmistin erkekmi cikiodu
Umudunu kaybetme bazen yumurtalar adetle birlikte çatlar bu da adetten önceki gün hamile kalma olayını destekler
Adete 1 gün kala yum çatlıyor yani
Yok canım ben de onu soruyorum olur munasıl yani adete 1 gün kala yumurta oluyormu
Geçen gün gebem geldi dr demişki adet günü hamile kalmışsın.demekki oluyomuş ☺ hem ben bu kk de ni sürü topik okudum google amcama yazın bak adete 1 gün kala gebe kalanlar varhadi ya ben bu ay adetime 1gün kala korunmadım hamile olma ihtimalim varmı ki :)
canım 2 ay önce beni de çağırmıştı progesterona bakılıyor yumurtan çatlamış mı buna bakılıyor...benim 12 çıkmıştı yani çatlamıştı mutlaka baktır...benim yumurtalarda yaşlanma var demişti ulrasona göre ama progesterona bakınca normal dedi....Ayrıca doktor beni 29ocakta yani adetim 21.gunu tekrardan çağırdı
Peki kaçıncı gün çatlamış yani diyelim ki adetin 20.gunu çatladı bizde ozaman ilişkiye gireriz öyle olmazmıcanım 2 ay önce beni de çağırmıştı progesterona bakılıyor yumurtan çatlamış mı buna bakılıyor...benim 12 çıkmıştı yani çatlamıştı mutlaka baktır...benim yumurtalarda yaşlanma var demişti ulrasona göre ama progesterona bakınca normal dedi....
kaçıncı günü çatladı bilemedi ama çatlamış dedi,bence olur 20.günü de çatlayabiliyor benm ikinci kızımda adetime 3-4 gün kala hamile kalmıştım yani ayın sonunda çatlamıştı...Peki kaçıncı gün çatlamış yani diyelim ki adetin 20.gunu çatladı bizde ozaman ilişkiye gireriz öyle olmazmı