• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Neden hamile kalamadığımı şimdi anlıyorum akıntıya ve tarihe göre yapıyorum ama boşmuş yum olgunluğa ulaşmadan olmazki boşuna emekmiş

IMG_5036238454672.jpeg

İşte orda çatladığı günü tam görüyosun ya ondan demiştim bazen doktor her gün bakmadığı için dün çatlamış falan diyebiliyo atlayabiliyosun
Ama benimki 2gunde 1mm buyumuş yani adetim 4şubatta imkansız 20mm ollacakta çatlayacak hiç umudum yok

hayırlısı olsun erkek olsun boşşer ay ben bugün bebek görmeye gittim 1 aylık minnacık çok tatlı oglum var kız bebek istememe ragmen bayıldım her şeyin tadı ayrıdır oglunda olursa çok severs,n yanılmazdı ama bugüğn arkadaşın bebeginin cinsi,yetini ömgrendi eşim erkek dedi bebek kızmış :) yanıldıgına çok sevindim bana yine oglumuz olacak diyor
:)))tabiki hsyirlisi olsun ama kendimi nasil sartlandirdiysam kiz kiz diye cevredekiler bu kesin oglan deyince bi tuhaf oluyorum.kendime cok kiziyorum ama elimde deil bu hormonlar beni bi tuhaf yaptisaglikli sihhatli olsunlardabu arada esinin yanildigina sevindim.seninde insallah bi kizin olur .o etekleri elbiseleri tokalari cilveleri yokmusen cin takvimine bakmistin erkekmi cikiodu

Ama benimki 2gunde 1mm buyumuş yani adetim 4şubatta imkansız 20mm ollacakta çatlayacak hiç umudum yok

Çatlamadan da adet olamazsın ama.nasıl oluyor anlamadım.ben 5 ay adet olamadım.çatlamamış pko oluşmuştu bir sürü.dr.adet oluyor musun diye sordu mu?

Bence
Bence git canım ben gittim şok oldum bende 14.gunu çatlıyor sanıyodum 11.gun gittim ve 11mm yarın tekrar gitcem
canım şimdi yum gelişmiyormu sende çatlamıyormu anlmadım 11.gün için 11 mm normal değilmiki kaç mm rede çatlıyor ben pek anlamıyorum birden olgunlaşır senin dr çatlamıyormu yum dedi bugün

:)))tabiki hsyirlisi olsun ama kendimi nasil sartlandirdiysam kiz kiz diye cevredekiler bu kesin oglan deyince bi tuhaf oluyorum.kendime cok kiziyorum ama elimde deil bu hormonlar beni bi tuhaf yaptisaglikli sihhatli olsunlardabu arada esinin yanildigina sevindim.seninde insallah bi kizin olur .o etekleri elbiseleri tokalari cilveleri yokmusen cin takvimine bakmistin erkekmi cikiodu

ben hamile değili,m erkek çıkıyor çin takviminde

Kızlar inanın bende bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim de adet oldumu biliyor...yumurta var ama buyumemiş yani çatlamayacak...bildiğim bukadar

Ayrıca doktor beni 29ocakta yani adetim 21.gunu tekrardan çağırdı

Ayrıca doktor beni 29ocakta yani adetim 21.gunu tekrardan çağırdı
canım 2 ay önce beni de çağırmıştı progesterona bakılıyor yumurtan çatlamış mı buna bakılıyor...benim 12 çıkmıştı yani çatlamıştı mutlaka baktır...benim yumurtalarda yaşlanma var demişti ulrasona göre ama progesterona bakınca normal dedi....

canım 2 ay önce beni de çağırmıştı progesterona bakılıyor yumurtan çatlamış mı buna bakılıyor...benim 12 çıkmıştı yani çatlamıştı mutlaka baktır...benim yumurtalarda yaşlanma var demişti ulrasona göre ama progesterona bakınca normal dedi....
Peki kaçıncı gün çatlamış yani diyelim ki adetin 20.gunu çatladı bizde ozaman ilişkiye gireriz öyle olmazmı

Peki kaçıncı gün çatlamış yani diyelim ki adetin 20.gunu çatladı bizde ozaman ilişkiye gireriz öyle olmazmı
kaçıncı günü çatladı bilemedi ama çatlamış dedi,bence olur 20.günü de çatlayabiliyor benm ikinci kızımda adetime 3-4 gün kala hamile kalmıştım yani ayın sonunda çatlamıştı...

Back