- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.681
asosyalci senin söylediğin beni destekliyor bazen yumurta diğer adette çatlayabiliyor bak sen adete 3-4 gün önce hamiş kalmışsın 1 gün önce kalanlar da varkaçıncı günü çatladı bilemedi ama çatlamış dedi,bence olur 20.günü de çatlayabiliyor benm ikinci kızımda adetime 3-4 gün kala hamile kalmıştım yani ayın sonunda çatlamıştı...
Peki kaçıncı gün çatlamış yani diyelim ki adetin 20.gunu çatladı bizde ozaman ilişkiye gireriz öyle olmazmı
bence de adete yakında kalınabilir ben şurdan biliyorum bebek istediğimiz dönemde tam adet olmam gereken gün hastanede eşimin işi vardı bende idrar tahlili yaptım negatifti sonuç hazır hstanedeyken birde kana baktırayım dedim ama yoktur diyordum kan sonucuna göre dr.3-4 günlük daha yeni yeni oluşuyor demişti...ben çok şaşırmıştım ya geç yumurtladım yada iki kere yumurtladım şimdi anlıyorum...asosyalci senin söylediğin beni destekliyor bazen yumurta diğer adette çatlayabiliyor bak sen adete 3-4 gün önce hamiş kalmışsın 1 gün önce kalanlar da var
Doktora gittin mi? İnşaAllah gönlündekinin haberini almışsındır.:))) cnm ben zmr3 adımı değiştirdim
Cnm daha gitmedim yarın 13 haftam bitiyor haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum 14 haftam bitsin tam belli olsun diyeDoktora gittin mi? İnşaAllah gönlündekinin haberini almışsındır.
Hayırlı olsun cnm kan değerin gün geçtikçe yükselirse sağlıklı bir hamileliktir bn kimyasal yaşadım adetim üçgün geçti dördüncü günü kanama başladı ve kan değerim 13 dü senin daha gününe var rabbim gönlündekini verir inşBacılarim nasılsınız yeni gelişmeleri yazmak istedim size sabah kalktim laboguiq idrar testi yaptim hayalet gibi silik çizgi çıktı. Emin olamadim gittim eczaneden prodiktor aldim tekrar yaptim yine hafif silik bir cizgi vardi daga beklenen adet gunume 4 gun var. Hemen alt sokagimda laboratuar var gittim kan verdim az once sonucumu aldim 36.2 cikti dr aradim gebelik var dediinanamadim şoktayim ilk ayda ilk denemede tek iliski ile hamile kalabilecegimi hicmi hiç beklemiyodum. Dr adet gecikene kadar bekle 4 gun gecsin gel dedi kimyasal gebelik olur adetle atilir dedi bu yuzden adet gecikmesi lazim dedi ne dusunuyosunuz bacilarim dualariniza ihtiyacim var
Iki gun sonra 1test daha yaptirsammi acabaHayırlı olsun cnm kan değerin gün geçtikçe yükselirse sağlıklı bir hamileliktir bn kimyasal yaşadım adetim üçgün geçti dördüncü günü kanama başladı ve kan değerim 13 dü senin daha gününe var rabbim gönlündekini verir inş
Canım tebrik ederim çok şanslısın ben 6 aydır uğraşıyorum bol bol finlrn keyfini sür kimyasal olduğunu sanmıyorum genelde kimyasal 25i geçmezBacılarim nasılsınız yeni gelişmeleri yazmak istedim size sabah kalktim laboguiq idrar testi yaptim hayalet gibi silik çizgi çıktı. Emin olamadim gittim eczaneden prodiktor aldim tekrar yaptim yine hafif silik bir cizgi vardi daga beklenen adet gunume 4 gun var. Hemen alt sokagimda laboratuar var gittim kan verdim az once sonucumu aldim 36.2 cikti dr aradim gebelik var dediinanamadim şoktayim ilk ayda ilk denemede tek iliski ile hamile kalabilecegimi hicmi hiç beklemiyodum. Dr adet gecikene kadar bekle 4 gun gecsin gel dedi kimyasal gebelik olur adetle atilir dedi bu yuzden adet gecikmesi lazim dedi ne dusunuyosunuz bacilarim dualariniza ihtiyacim var
Canim sen 3 gun kala birakiyosun o yuzden hemen tutmuyor. Bu gece erkenden kalkip hepiniz icin teheccud namazi kilip dua edicem hala şoktayım inanamiyorumCanım tebrik ederim çok şanslısın ben 6 aydır uğraşıyorum bol bol finlrn keyfini sür kimyasal olduğunu sanmıyorum genelde kimyasal 25i geçmez
Canim sen 3 gun kala birakiyosun o yuzden hemen tutmuyor. Bu gece erkenden kalkip hepiniz icin teheccud namazi kilip dua edicem hala şoktayım inanamiyorum
Cok saol canimhayırlı olsun saglıkla kucagına al
Bence yaptırmana gerek yok günün geçsin öyle yaptır değerin çok düşük değil hayırlı olsunIki gun sonra 1test daha yaptirsammi acaba
Bacılarim nasılsınız yeni gelişmeleri yazmak istedim size sabah kalktim laboguiq idrar testi yaptim hayalet gibi silik çizgi çıktı. Emin olamadim gittim eczaneden prodiktor aldim tekrar yaptim yine hafif silik bir cizgi vardi daga beklenen adet gunume 4 gun var. Hemen alt sokagimda laboratuar var gittim kan verdim az once sonucumu aldim 36.2 cikti dr aradim gebelik var dediinanamadim şoktayim ilk ayda ilk denemede tek iliski ile hamile kalabilecegimi hicmi hiç beklemiyodum. Dr adet gecikene kadar bekle 4 gun gecsin gel dedi kimyasal gebelik olur adetle atilir dedi bu yuzden adet gecikmesi lazim dedi ne dusunuyosunuz bacilarim dualariniza ihtiyacim var
Amin kuzum insallah rabbim bekletmesin herkes alsin biran once bebislerinin haberleriniCanim tebrik ederim insallah kan degerin guzel artarda saglikla kucagina alirsin
Canım hayırlı olsun bencede hamilesindir hadi inşallah sağlıklı olsun vede gönlündeki olsunBacılarim nasılsınız yeni gelişmeleri yazmak istedim size sabah kalktim laboguiq idrar testi yaptim hayalet gibi silik çizgi çıktı. Emin olamadim gittim eczaneden prodiktor aldim tekrar yaptim yine hafif silik bir cizgi vardi daga beklenen adet gunume 4 gun var. Hemen alt sokagimda laboratuar var gittim kan verdim az once sonucumu aldim 36.2 cikti dr aradim gebelik var dediinanamadim şoktayim ilk ayda ilk denemede tek iliski ile hamile kalabilecegimi hicmi hiç beklemiyodum. Dr adet gecikene kadar bekle 4 gun gecsin gel dedi kimyasal gebelik olur adetle atilir dedi bu yuzden adet gecikmesi lazim dedi ne dusunuyosunuz bacilarim dualariniza ihtiyacim var
Çok teşekkür ederimCanim sen 3 gun kala birakiyosun o yuzden hemen tutmuyor. Bu gece erkenden kalkip hepiniz icin teheccud namazi kilip dua edicem hala şoktayım inanamiyorum
canım çok sevindim hayırlı olsun...dualarını rabbim şimdiden kabul etsin...Canim sen 3 gun kala birakiyosun o yuzden hemen tutmuyor. Bu gece erkenden kalkip hepiniz icin teheccud namazi kilip dua edicem hala şoktayım inanamiyorum
Sîbel çok hayırlı olsun dilerim Allah'tan gönlündekine hamilesindir Allah kucagınada almayı nasip etsinCok saol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?