• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Evet rabbimin taktiri zira ben erkek çocuk isterken neyle imtihan oluyorum en çokta bu şok etti beni
Hiç stres yapma. Bu beyin öyle bişey ki vucudumuzun her bir zerre sini etkiliyor. Hiç hamile degilken bize tüm belirtileri yasatıyor. Hamile olmayı çok isteyip te bir kaç ay olmayan insanlar yalancı gebelikler yaşıyor. Çünkü beyin o yönde çalışıyor. Mesela ben 24 günde 1 adet olurum. 2 aydır şu yumurtlama hesabina girdim diye ilk kez gecikti. Aslında hiç düşünmemek lazım ama işte elimizde degil

Hiç stres yapma. Bu beyin öyle bişey ki vucudumuzun her bir zerre sini etkiliyor. Hiç hamile degilken bize tüm belirtileri yasatıyor. Hamile olmayı çok isteyip te bir kaç ay olmayan insanlar yalancı gebelikler yaşıyor. Çünkü beyin o yönde çalışıyor. Mesela ben 24 günde 1 adet olurum. 2 aydır şu yumurtlama hesabina girdim diye ilk kez gecikti. Aslında hiç düşünmemek lazım ama işte elimizde degil
Aynen az önce bunla ilgili bir makale okudum beyindeki hipofiz diye bir şey yonetiyomuş yumurtalarımızı....duşunsenize Allah diyorki aklınızı kullanın

Canm bende senden kötüym,ustelik kalp hastasiyim,2 kez ruyamda senin 3 kzn olcak baska olmaycak dediler,oyuzden acaba ne yaparsam yapaym 3 . de mi kz olur diym sonra ruyayla amel edilmez sen Rabbime guven herseye ragmen yeniden dene dyom,yas hesaplamasi,cin takvimi,biyolojik takvim,yum hesabi,ates topigi,ovulasyon topigi derken delircem,bu dsunceler yuzunden islerimide aksatiyom,yas 35 olcak rahatsizligm ilerlerse bidahada deneyemem falan falan:mad:
Canım naptın kaçıncı gundesin bizim senle aynıydı ama benim farklı sanırım yum gelişimim yada hep boyledi bilmiyom ilk kez olçturdum çunku sende akıntı çatlama belirtisi varmı

Herkese merhaba. Sizce bu test biraz daha koyulaşır mi

Eklentiler

• 20150120_161822.jpg
    20150120_161822.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 65
Tskr ederim canim.esinin yanildigi oldumu hicbencede kesin erkek

hayırlısı olsun erkek olsun boşşer ay ben bugün bebek görmeye gittim 1 aylık minnacık çok tatlı oglum var kız bebek istememe ragmen bayıldım her şeyin tadı ayrıdır oglunda olursa çok severs,n yanılmazdı ama bugüğn arkadaşın bebeginin cinsi,yetini ömgrendi eşim erkek dedi bebek kızmış :) yanıldıgına çok sevindim bana yine oglumuz olacak diyor

Kızlar hiç yumurta olçumu yapan varmı aranızda...yani ben ilk kez yaptım normalde akıntı kasık ağrıdı tüm çatlama belirtisini yaşarım ama demekki hamile kalmak için yeterli değilmiş

Canım naptın kaçıncı gundesin bizim senle aynıydı ama benim farklı sanırım yum gelişimim yada hep boyledi bilmiyom ilk kez olçturdum çunku sende akıntı çatlama belirtisi varmı
Canm ben normalde 26 gunde bir oluyodum ya stresten 24 gunde oldum,bugun 15 gunum ve yine 12 .gunde belirtileri hissettim,su biyolojik takvimi falan degerlendirmelimiym canm ya,36 yas erkek dyo orda,gecen gun eczaneye ovu testi siparis verdm,benim calstigim ilce kucuk bir yer oyuzden aradigin hemen bulamiyosun,onumuzdeki adet bitiminde hem ovu testi hem 11. gun doktora gdip yumu olcturmayi dusunuyom canm emin olmak icin ama deneme yapabilirmiym bilmiyom cunku esim baska sehirde gorev yapiyo sadece hafta sonu geliyo,bide gecen hafta kucuk bi ameliyat oldu,bisuru ilac kullandi,tabi bunlarda sperm kalitesi ve hareketlilini etkiliyomus agri kesici bile olsa,e sperm 72 unde olusuyo yani benim y ler 2-3 ayda yerine gelmez,onumuzdekiay sadeceakinti olayiyla ym gunun ogreneym dye testler yapcam,bakalm hayrlisi

Canm ben normalde 26 gunde bir oluyodum ya stresten 24 gunde oldum,bugun 15 gunum ve yine 12 .gunde belirtileri hissettim,su biyolojik takvimi falan degerlendirmelimiym canm ya,36 yas erkek dyo orda,gecen gun eczaneye ovu testi siparis verdm,benim calstigim ilce kucuk bir yer oyuzden aradigin hemen bulamiyosun,onumuzdeki adet bitiminde hem ovu testi hem 11. gun doktora gdip yumu olcturmayi dusunuyom canm emin olmak icin ama deneme yapabilirmiym bilmiyom cunku esim baska sehirde gorev yapiyo sadece hafta sonu geliyo,bide gecen hafta kucuk bi ameliyat oldu,bisuru ilac kullandi,tabi bunlarda sperm kalitesi ve hareketlilini etkiliyomus agri kesici bile olsa,e sperm 72 unde olusuyo yani benim y ler 2-3 ayda yerine gelmez,onumuzdekiay sadeceakinti olayiyla ym gunun ogreneym dye testler yapcam,bakalm hayrlisi
Ovu yestini netten sipariş verseydin ya 1 günde gelio hem eczanede daha çok pahalı

Hayırlısı artık ben çok şaşırdım ken de ime 11mm çıktı ya yatın gıdecem çok merak ediyom

Hayırlı geceler herkese kızlar yum ölçtürmeye adetin kaçıncı günü gitmek gerekir benim 15. gün çatlıyor hemen hemen 14.günmü gitsem siz nediyosunuz...

Bence
Hayırlı geceler herkese kızlar yum ölçtürmeye adetin kaçıncı günü gitmek gerekir benim 15. gün çatlıyor hemen hemen 14.günmü gitsem siz nediyosunuz...
Bence git canım ben gittim şok oldum bende 14.gunu çatlıyor sanıyodum 11.gun gittim ve 11mm yarın tekrar gitcem

Bence
Bence git canım ben gittim şok oldum bende 14.gunu çatlıyor sanıyodum 11.gun gittim ve 11mm yarın tekrar gitcem
ama 2 ay önce gittiğimde dr bana adetin 12.günü yum 12 13 cm gibi bir şey demişti ama yum 16 .gün çatladı çünkü bende pko var geç gelişiyor...

Bence
canım merakla senden gelecek haberi bekliyorum..belki bende c.tesi giderim,şuan 7.günüm ama belimde ve kasıklarımda ağrı var hafif hafif ama sabah test yapmayı düşünüyorum erken çatlar mı acaba?ne dersiniz..

İnşallah
canım merakla senden gelecek haberi bekliyorum..belki bende c.tesi giderim,şuan 7.günüm ama belimde ve kasıklarımda ağrı var hafif hafif ama sabah test yapmayı düşünüyorum erken çatlar mı acaba?ne dersiniz..
İnşallah canim dua et umarım gelişir inan ağrı akıntı vs ben her ay hissederim yani böyle biley aklıma gelmezdi.....neyse yarın yazarım iyi geceler herkese

Kızlar dr geldim 12mm olmuş dr buyumemiş dedi buay umut yok yani....çok uzgunum neisterken ne buldum...buda bir imtihan...yani ağrı var akıntı var herşey var ama buhumemiş

Back