- 16 Haziran 2007
- 166
- 22
- 643
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.621
Ovulasyon testi kullansana benimde 6 aydir olmuyodu ovulasyon testi aldim ilk ayda hamile kaldim.oglusun kocaman olmustur baya ara vermissinYa zaten 6.ay olcak hamile kalamıom ara veremem artık nasibimizde ne varsa o yapcak bişi yok.çok teşekkür ederim canım ya
Bence acele etme kardes sonra acaba dememek için çatlama gününü bekle derimKızlar dr geldim yumurtlama takip yaptım busefeer sağdan yumurtlama olmuş 2 tane 11mm..perşembeye tekrar gel de di hatta çarşamba ilişkiye gir garanti olsun dedi bende yum zamanı olsa erkek istiyom dedim yok inanma dedi nasipten ote yok dedi...sizce nezaman çatlar bugün 11.gunum 26 günde bir oluyom çatladığı zaman yapsam diyorum nesiyosunuz kızlar
Kullanıyorum bu 2.ayım olcak geçen ay başladım kız bebek istiyorum geçen ay 16.gece oldu 17.pozitif 18 çatladı amaaaa kocaman birrrr bhcg 0.00 sonuç bu.bi de kız için 3 gün önce bırakın diolarOvulasyon testi kullansana benimde 6 aydir olmuyodu ovulasyon testi aldim ilk ayda hamile kaldim.oglusun kocaman olmustur baya ara vermissin
canım şöyle bir hesap yaparsak 11. günde 11mm ise yumurta da 18mm olunca çatkıyorsa 18.gün oluyor o zaman ama seninki 11 güne göre az gelişmiş ben geçen ay 8.günümde baktırdım 14mm di yanlış hatırlamıyorsam bende bu hesaptan adetimin 13.günü teste başladım ama hep silik çıktı muhtemelen 13.güne kadar çatlamıştı günlük 1.5-2 mm.büyüyormuş ama ben o günlerde haşlanmış soğan yedim belkide soğan erken çatlattı.yani 13.güne kalmadan çatladı diye tahmin ediyorum bence sen benim hatama düşme teste erken başla canım...ben geçbaşladığımdan kaçırdım kısmet ama üzüldüm...bugün benim 6.günüm 10.günde başlayayım diyorum...rabbim gönlüne göre versin...Kızlar dr geldim yumurtlama takip yaptım busefeer sağdan yumurtlama olmuş 2 tane 11mm..perşembeye tekrar gel de di hatta çarşamba ilişkiye gir garanti olsun dedi bende yum zamanı olsa erkek istiyom dedim yok inanma dedi nasipten ote yok dedi...sizce nezaman çatlar bugün 11.gunum 26 günde bir oluyom çatladığı zaman yapsam diyorum nesiyosunuz kızlar
Cnm herkes oyle diyo insan olmayani ister ama kizima bi kizkardes olmasini canyoldasi olmasini cok istiyorum bi kiz bi oglan olunca evlenince birbirlerine el oluyolar.6 aydir olmuyodu ovulasyon yestiyle hamile kaldim yine umudum yoktu ama nasip aralikta oldu.cin takvimine de 1 yas eklemeden baktim.insallah seninde kizin olur .esine sordunmu ismim esra
Tskr ederim canim.esinin yanildigi oldumu hicbencede kesin erkekerkek dedi cnm :)
YANİBENDE ŞEŞIRDIM çarşamba ytekrar gidecem bakalım nekadar gelişecek 2 yumurta vardı biri gelişmez dedi bide ....canım şöyle bir hesap yaparsak 11. günde 11mm ise yumurta da 18mm olunca çatkıyorsa 18.gün oluyor o zaman ama seninki 11 güne göre az gelişmiş ben geçen ay 8.günümde baktırdım 14mm di yanlış hatırlamıyorsam bende bu hesaptan adetimin 13.günü teste başladım ama hep silik çıktı muhtemelen 13.güne kadar çatlamıştı günlük 1.5-2 mm.büyüyormuş ama ben o günlerde haşlanmış soğan yedim belkide soğan erken çatlattı.yani 13.güne kalmadan çatladı diye tahmin ediyorum bence sen benim hatama düşme teste erken başla canım...ben geçbaşladığımdan kaçırdım kısmet ama üzüldüm...bugün benim 6.günüm 10.günde başlayayım diyorum...rabbim gönlüne göre versin...
çatlama gününümü yoksa çatladıktan sonraki saatmi erkek canım bilgin varmıBence acele etme kardes sonra acaba dememek için çatlama gününü bekle derim
canım ben çatlama gününü değerlendirmeyi düşünüyorum çünkü çatladıktan sonra geç kalınıyor diyorlar...çatlama gününümü yoksa çatladıktan sonraki saatmi erkek canım bilgin varmı
Günaydın.canım Rabbim sanada hayırlı sağlıklı kız evlat nasip etsin inşallah.biyerden umut bağlamak istiyo insan sana zahmet eşine benim için ne düşündüğünü de sorarmisin ismim gülsüm.teşekkür ederim.isim nedir cnm
erkek dedi canım :) inşallah
Cnm herkes oyle diyo insan olmayani ister ama kizima bi kizkardes olmasini canyoldasi olmasini cok istiyorum bi kiz bi oglan olunca evlenince birbirlerine el oluyolar.6 aydir olmuyodu ovulasyon yestiyle hamile kaldim yine umudum yoktu ama nasip aralikta oldu.cin takvimine de 1 yas eklemeden baktim.insallah seninde kizin olur .esine sordunmu ismim esra
Of ya belkide buyumeyecek
kızlar ben çok gerginim bu hamilelik olayımı acaba,iki kızımda da böyle değildim.eşim çok dertli..sizde de var mı gerginlik...
Umarım yarın öğlene kadar bir mucize olur ...ama kuruyum çok az akıntım varİncir ye bol bol.yumurtaları geliştiriyormuş.hatta birisi yazmıştı hatırlamıyorum kim olduğunu ama hamile kaldığı ay bol bol incir yemiş eşiyle oğlu oldu :)
Canım benim geçen yaz bi denemem olmuştu pozitifi gördügümun ertesi gecesi oldu ama hamile kalmadım. Yani yani çatlama saati en iyisi ama o saati nasıl tespit edicez. Sonrası da biraz geç oluyo hamile kalmıyoruz. Allah yardımcımız olsun ben tekrar deniycem bu ayçatlama gününümü yoksa çatladıktan sonraki saatmi erkek canım bilgin varmı
Mesela yarın dr gidecem tahminen bigun soyliyecek saati nasıl tespit edeceğiz of ya ne zormuş kızımda zorlanmamıştım bikaç sy denemeden sonra olduCanım benim geçen yaz bi denemem olmuştu pozitifi gördügümun ertesi gecesi oldu ama hamile kalmadım. Yani yani çatlama saati en iyisi ama o saati nasıl tespit edicez. Sonrası da biraz geç oluyo hamile kalmıyoruz. Allah yardımcımız olsun ben tekrar deniycem bu ay
Canm bende senden kötüym,ustelik kalp hastasiyim,2 kez ruyamda senin 3 kzn olcak baska olmaycak dediler,oyuzden acaba ne yaparsam yapaym 3 . de mi kz olur diym sonra ruyayla amel edilmez sen Rabbime guven herseye ragmen yeniden dene dyom,yas hesaplamasi,cin takvimi,biyolojik takvim,yum hesabi,ates topigi,ovulasyon topigi derken delircem,bu dsunceler yuzunden islerimide aksatiyom,yas 35 olcak rahatsizligm ilerlerse bidahada deneyemem falan falankızlar ben çok gerginim bu hamilelik olayımı acaba,iki kızımda da böyle değildim.eşim çok dertli..sizde de var mı gerginlik...
Bence ovulasyon testi de kullan. Doktor tahmini mm söylüyor bildiğim kadarıyla. Saatini bulamasanda testte 2. Çizgi koyulasip tekrar acilmaya başlayınca deneme yaparsinMesela yarın dr gidecem tahminen bigun soyliyecek saati nasıl tespit edeceğiz of ya ne zormuş kızımda zorlanmamıştım bikaç sy denemeden sonra oldu
Evet rabbimin taktiri zira ben erkek çocuk isterken neyle imtihan oluyorum en çokta bu şok etti beniBence ovulasyon testi de kullan. Doktor tahmini mm söylüyor bildiğim kadarıyla. Saatini bulamasanda testte 2. Çizgi koyulasip tekrar acilmaya başlayınca deneme yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?