Süper Anneler - 2011

Bence acele etme kardes sonra acaba dememek için çatlama gününü bekle derim

Ovulasyon testi kullansana benimde 6 aydir olmuyodu ovulasyon testi aldim ilk ayda hamile kaldim.oglusun kocaman olmustur baya ara vermissin
Kullanıyorum bu 2.ayım olcak geçen ay başladım kız bebek istiyorum geçen ay 16.gece oldu 17.pozitif 18 çatladı amaaaa kocaman birrrr bhcg 0.00 sonuç bu.bi de kız için 3 gün önce bırakın diolar

canım şöyle bir hesap yaparsak 11. günde 11mm ise yumurta da 18mm olunca çatkıyorsa 18.gün oluyor o zaman ama seninki 11 güne göre az gelişmiş ben geçen ay 8.günümde baktırdım 14mm di yanlış hatırlamıyorsam bende bu hesaptan adetimin 13.günü teste başladım ama hep silik çıktı muhtemelen 13.güne kadar çatlamıştı günlük 1.5-2 mm.büyüyormuş ama ben o günlerde haşlanmış soğan yedim belkide soğan erken çatlattı.yani 13.güne kalmadan çatladı diye tahmin ediyorum bence sen benim hatama düşme teste erken başla canım...ben geçbaşladığımdan kaçırdım kısmet ama üzüldüm...bugün benim 6.günüm 10.günde başlayayım diyorum...rabbim gönlüne göre versin...

erkek dedi cnm :)

YANİBENDE ŞEŞIRDIM çarşamba ytekrar gidecem bakalım nekadar gelişecek 2 yumurta vardı biri gelişmez dedi bide ....

kızlar ben çok gerginim bu hamilelik olayımı acaba,iki kızımda da böyle değildim.eşim çok dertli..sizde de var mı gerginlik...

Bence de çok haklısın.benim kız kardeşim yok.bazen sıkılınca herşeyimi anlatacak bacım olmayjnca gözlerim doluyor.benim de iki kızım var.çok mutluyum onlar adına.ama 3.erkek olursa inşallah çok mutlu olurum.sen hamile misin?

kızlar ben çok gerginim bu hamilelik olayımı acaba,iki kızımda da böyle değildim.eşim çok dertli..sizde de var mı gerginlik...

Gergin olma inşallah sosyalcim.tevekkül edip rahat olursan hamilelik kolaylaşır inşallah.bir de çatlama günü tek deneme yeterli olmuyor bence.tabi herkes değişik ama benim duyduğum herkes çift olduğu gün ve ertesi gün deneme yapmışlar.hakkında hayırlısı olsun canım.bana da dua edin iyileşeyim de deneme yapayım

İncir ye bol bol.yumurtaları geliştiriyormuş.hatta birisi yazmıştı hatırlamıyorum kim olduğunu ama hamile kaldığı ay bol bol incir yemiş eşiyle oğlu oldu :)
Umarım yarın öğlene kadar bir mucize olur ...ama kuruyum çok az akıntım var

çatlama gününümü yoksa çatladıktan sonraki saatmi erkek canım bilgin varmı
Canım benim geçen yaz bi denemem olmuştu pozitifi gördügümun ertesi gecesi oldu ama hamile kalmadım. Yani yani çatlama saati en iyisi ama o saati nasıl tespit edicez. Sonrası da biraz geç oluyo hamile kalmıyoruz. Allah yardımcımız olsun ben tekrar deniycem bu ay

Mesela yarın dr gidecem tahminen bigun soyliyecek saati nasıl tespit edeceğiz of ya ne zormuş kızımda zorlanmamıştım bikaç sy denemeden sonra oldu

Canm bende senden kötüym,ustelik kalp hastasiyim,2 kez ruyamda senin 3 kzn olcak baska olmaycak dediler,oyuzden acaba ne yaparsam yapaym 3 . de mi kz olur diym sonra ruyayla amel edilmez sen Rabbime guven herseye ragmen yeniden dene dyom,yas hesaplamasi,cin takvimi,biyolojik takvim,yum hesabi,ates topigi,ovulasyon topigi derken delircem,bu dsunceler yuzunden islerimide aksatiyom,yas 35 olcak rahatsizligm ilerlerse bidahada deneyemem falan falan

Mesela yarın dr gidecem tahminen bigun soyliyecek saati nasıl tespit edeceğiz of ya ne zormuş kızımda zorlanmamıştım bikaç sy denemeden sonra oldu
Bence ovulasyon testi de kullan. Doktor tahmini mm söylüyor bildiğim kadarıyla. Saatini bulamasanda testte 2. Çizgi koyulasip tekrar acilmaya başlayınca deneme yaparsin

Bence ovulasyon testi de kullan. Doktor tahmini mm söylüyor bildiğim kadarıyla. Saatini bulamasanda testte 2. Çizgi koyulasip tekrar acilmaya başlayınca deneme yaparsin
Evet rabbimin taktiri zira ben erkek çocuk isterken neyle imtihan oluyorum en çokta bu şok etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…