• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Ayyyy delircemmm cok merak ediyorumm bebisimin cinsiyetinii yaaa kizim olsunn cok istoyoruummm Allahim affetsin hayirlisi diyorum tabiki ama elimde deil keske cin takvimine gore ayarladaydim diyorum hep offf off kizlar kac kisinin tutuo bu cin takvimi doguranlar cinsoyeti belli olanlar nerdesinizz niye bise demiyosunuz

iyide senin bir kızın var bukadar kız isteğin neden mesela benm oglum var kızım olmaısnı çok isterim olmadıgı için sen tadmışsın bu duyguyu normalde erkek olmaısnı istemen lazımdı :D kızında nasıl deneme olduysa bundada öyle yap

Kızlar dr geldim yumurtlama takip yaptım busefeer sağdan yumurtlama olmuş 2 tane 11mm..perşembeye tekrar gel de di hatta çarşamba ilişkiye gir garanti olsun dedi bende yum zamanı olsa erkek istiyom dedim yok inanma dedi nasipten ote yok dedi...sizce nezaman çatlar bugün 11.gunum 26 günde bir oluyom çatladığı zaman yapsam diyorum nesiyosunuz kızlar

Canm ne yaptin denemelere devammi?benim esim kucuk bir ameliyat oldu narkoz kullandi,yada uyusturucu bir ilac sanirim,oyuzden y leri etkiler diye erteledim,bakalm hayrlisi
Merhaba canım buayda deneyecem dr gittim 11.gunumdeyım ve 11mm gel dedi tekrar bakacak sağda 2yum var ya biz nezaman çatlıyoz kafam karıştı

V
iyide senin bir kızın var bukadar kız isteğin neden mesela benm oglum var kızım olmaısnı çok isterim olmadıgı için sen tadmışsın bu duyguyu normalde erkek olmaısnı istemen lazımdı :D kızında nasıl d
iyide senin bir kızın var bukadar kız isteğin neden mesela benm oglum var kızım olmaısnı çok isterim olmadıgı için sen tadmışsın bu duyguyu normalde erkek olmaısnı istemen lazımdı :D kızında nasıl deneme olduysa bundada

iyide senin bir kızın var bukadar kız isteğin neden mesela benm oglum var kızım olmaısnı çok isterim olmadıgı için sen tadmışsın bu duyguyu normalde erkek olmaısnı istemen lazımdı :D kızında nasıl deneme olduysa bundada öyle yap
Cnm herkes oyle diyo insan olmayani ister ama kizima bi kizkardes olmasini canyoldasi olmasini cok istiyorum bi kiz bi oglan olunca evlenince birbirlerine el oluyolar.6 aydir olmuyodu ovulasyon yestiyle hamile kaldim yine umudum yoktu ama nasip aralikta oldu.cin takvimine de 1 yas eklemeden baktim.insallah seninde kizin olur .esine sordunmu ismim esra

Kızlar dr geldim yumurtlama takip yaptım busefeer sağdan yumurtlama olmuş 2 tane 11mm..perşembeye tekrar gel de di hatta çarşamba ilişkiye gir garanti olsun dedi bende yum zamanı olsa erkek istiyom dedim yok inanma dedi nasipten ote yok dedi...sizce nezaman çatlar bugün 11.gunum 26 günde bir oluyom çatladığı zaman yapsam diyorum nesiyosunuz kızlar
Canm bende 26 gunde oluyorumda e biz 12-13. gun yumurtlariz diyodum ben senin nasil 11.gun de daha 11mm oluyo bacim

Persembe kacinci gunun oluyoki 14 mü

[QUa="eyham, post: 38962045, member: 633857"]Evet 14.gun çatlaması için kaç mm olması lazım[/QUOTE]
Kz bacm 16-17 gunde yum olabiliyomuyuz?demekki aydan aya yum gunleride degisiyormusss

Back