• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

ay inşallah sanada kız dedi ama bana erkek diyor oy oy merelere gidem iyiki kız dedi erkek deseydi yazmadım sana :) çünkü bana dediğinde sinir oluyorum
İnşallah en azından kız dedi erkek deseydi stres yapardım ☺ sağlıklı sıhhatli olsunda kız da evlat erkek de evlat biz burda gönlümüzden geçeni söylüyoz ☺

Hiç rahat değilim sürekli aklımda çıkaramıyorum kızıyorum kendime nie böyle yapıom die elimde diil
seni çok iyi anlıyorum şuan bende stresliyim inşallah bu ay yumurtlamayı yakalayabilirsek denemeyi düşünüyoruz..geçen ay yumurtlamayı yakalayamadık bu nedenle deneyemedim...zor bu işler zor...

Kizlar merhaba az önce mirateck erken gebelik testi yaptim negatif çikti adetime 7 gun varo_O annemde kızıyo bana 1 hafta onceden gebelikmi anlasilir diyo ama pozitif cikanlarda olmus sanirim hamile kalamadim :KK53:

Kizlar merhaba az önce mirateck erken gebelik testi yaptim negatif çikti adetime 7 gun varo_O annemde kızıyo bana 1 hafta onceden gebelikmi anlasilir diyo ama pozitif cikanlarda olmus sanirim hamile kalamadim :KK53:
yok canım öyle düşünme daha erken çıkmayabilirde bence biraz daha bekle

Pek gebelik belirtisi de yok gibi canım.ama akıntım fazlalastı şişkinlik var cok fena kabız oldum ama bunlar adet belirtiside olabilir. Erken gebelik belirtisi yasanlar varmi kızlar
ben o dediğin belirtilerin hepsini şu 5 ayda yaşadım.belirti kişiden kişiye göre değişiyor bazen hiç olmayabilir.daha erken bekle bence yada kan testi yaptır yani kesin sonuç bazen erken gebelik testleri 4 gün önce falan ancak sonuç verio

ben o dediğin belirtilerin hepsini şu 5 ayda yaşadım.belirti kişiden kişiye göre değişiyor bazen hiç olmayabilir.daha erken bekle bence yada kan testi yaptır yani kesin sonuç bazen erken gebelik testleri 4 gün önce falan ancak sonuç verio
Haklisin canim en iyisi beklemek

Ayyyy delircemmm cok merak ediyorumm bebisimin cinsiyetinii yaaa kizim olsunn cok istoyoruummm Allahim affetsin hayirlisi diyorum tabiki ama elimde deil keske cin takvimine gore ayarladaydim diyorum hep offf off kizlar kac kisinin tutuo bu cin takvimi doguranlar cinsoyeti belli olanlar nerdesinizz niye bise demiyosunuz

Ayyyy delircemmm cok merak ediyorumm bebisimin cinsiyetinii yaaa kizim olsunn cok istoyoruummm Allahim affetsin hayirlisi diyorum tabiki ama elimde deil keske cin takvimine gore ayarladaydim diyorum hep offf off kizlar kac kisinin tutuo bu cin takvimi doguranlar cinsoyeti belli olanlar nerdesinizz niye bise demiyosunuz
Benim 2 kızimda da tutuyor hem çin hem rus takvimi

merhaba arkadaşlar ,

benim 8 küsür çıkan bhcg sonucum 2 gün sonrasında 11 çıktı doktor usg kontrolünde gebelik gözükmüyor dedi...doktorum 2 gün daha bekleyelim düzenli artmazsa kese gözükmezse kesinlikle yok diyebiliriz dedi.o gece sihirli değnek değmiş gibi kanamam başladı. çok kötü ağrılı başladı inanılmaz şiddetli geçti.hastanede sabahladık serum ve ilaçlarla.
3.gün hormon testlerime bakıldı ve fsh 17 çıktı. bhcg nin de yüksek çıkması ile doktor erken menopoz belirtisi olabileceğinden şüphelendi.diğer tahlillerim östrojen de normal değerinin biraz üstünde çıktı.167...ve lh değerimde biraz yüksek.

çok kötü bir psikolojideyim şuan.
Erkek bebek isterken sanırım artık hiç başka evlat sahibi olmayacağım.
hiç büyükte konuşmadım rabbimden hep hayırlısını istedim.
halende hayırlısı istiyor tevekkül ediyorum.

şimdilik ilaç başlamadı önümüzdeki reglimin 3.günü ve 5.günü tekrar aynı tahlillerim yapılacak.
Benim için dua edin yaşım 35 , ailemde erken menopoz öyküsü var.

Rabbimden tek dileğim hayırlı sağlıklı 2.evlat.
Kalbini ferah tut, inşallah her şey yolunda olacak. Başka doktora da görünmek lazım. Tek bir doktorla sınırlı kalma bence. Bir gelişme oldu mu şimdiye kadar.

Back