- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.601
gerçekten doğru çıkıomu eşinin dedikleri kız adam ermiş olmasın
Ayyyy delircemmm cok merak ediyorumm bebisimin cinsiyetinii yaaa kizim olsunn cok istoyoruummm Allahim affetsin hayirlisi diyorum tabiki ama elimde deil keske cin takvimine gore ayarladaydim diyorum hep offf off kizlar kac kisinin tutuo bu cin takvimi doguranlar cinsoyeti belli olanlar nerdesinizz niye bise demiyosunuz
Merhaba canım buayda deneyecem dr gittim 11.gunumdeyım ve 11mm gel dedi tekrar bakacak sağda 2yum var ya biz nezaman çatlıyoz kafam karıştıCanm ne yaptin denemelere devammi?benim esim kucuk bir ameliyat oldu narkoz kullandi,yada uyusturucu bir ilac sanirim,oyuzden y leri etkiler diye erteledim,bakalm hayrlisi
iyide senin bir kızın var bukadar kız isteğin neden mesela benm oglum var kızım olmaısnı çok isterim olmadıgı için sen tadmışsın bu duyguyu normalde erkek olmaısnı istemen lazımdıkızında nasıl d
iyide senin bir kızın var bukadar kız isteğin neden mesela benm oglum var kızım olmaısnı çok isterim olmadıgı için sen tadmışsın bu duyguyu normalde erkek olmaısnı istemen lazımdıkızında nasıl deneme olduysa bundada
Cnm herkes oyle diyo insan olmayani ister ama kizima bi kizkardes olmasini canyoldasi olmasini cok istiyorum bi kiz bi oglan olunca evlenince birbirlerine el oluyolar.6 aydir olmuyodu ovulasyon yestiyle hamile kaldim yine umudum yoktu ama nasip aralikta oldu.cin takvimine de 1 yas eklemeden baktim.insallah seninde kizin olur .esine sordunmu ismim esraiyide senin bir kızın var bukadar kız isteğin neden mesela benm oglum var kızım olmaısnı çok isterim olmadıgı için sen tadmışsın bu duyguyu normalde erkek olmaısnı istemen lazımdıkızında nasıl deneme olduysa bundada öyle yap
Hamile deilmisin sat 14 09 2014 yazmissin oglundada oglunun dogum tarihini deil hamile kaldigin ayi ve yili yazman gerekya ben hamile değilim ki bi de yaş 35 mi ben şu an 33 yaşındayım oğlumda 23 düm :)
Canm bende 26 gunde oluyorumda e biz 12-13. gun yumurtlariz diyodum ben senin nasil 11.gun de daha 11mm oluyo bacimKızlar dr geldim yumurtlama takip yaptım busefeer sağdan yumurtlama olmuş 2 tane 11mm..perşembeye tekrar gel de di hatta çarşamba ilişkiye gir garanti olsun dedi bende yum zamanı olsa erkek istiyom dedim yok inanma dedi nasipten ote yok dedi...sizce nezaman çatlar bugün 11.gunum 26 günde bir oluyom çatladığı zaman yapsam diyorum nesiyosunuz kızlar
Persembe kacinci gunun oluyoki 14 müKızlar dr geldim yumurtlama takip yaptım busefeer sağdan yumurtlama olmuş 2 tane 11mm..perşembeye tekrar gel de di hatta çarşamba ilişkiye gir garanti olsun dedi bende yum zamanı olsa erkek istiyom dedim yok inanma dedi nasipten ote yok dedi...sizce nezaman çatlar bugün 11.gunum 26 günde bir oluyom çatladığı zaman yapsam diyorum nesiyosunuz kızlar
Oğlumdaki sat 14.9.04 benim doğum tarihim 18.07.81 şimdiki sat 19.1.15 yani az önce oldum ne yazıkkiHamile deilmisin sat 14 09 2014 yazmissin oglundada oglunun dogum tarihini deil hamile kaldigin ayi ve yili yazman gerek
Evet 14.gun çatlaması için kaç mm olması lazımPersembe kacinci gunun oluyoki 14 mü
Oglunda normal yasin 23 cin yasin 24 ve hamile kaldigin ay eylul.ewet sendede tuttu erkek gorunuyor.kizin olsun istersen cin takvimime bak ayarla derim otomatik hesaplayicidan bak cnmOğlumdaki sat 14.9.04 benim doğum tarihim 18.07.81 şimdiki sat 19.1.15 yani az önce oldum ne yazıkki
Nette bulamadım bu ayada baksana bugün oldum kız mı görünüoOglunda normal yasin 23 cin yasin 24 ve hamile kaldigin ay eylul.ewet sendede tuttu erkek gorunuyor.kizin olsun istersen cin takvimime bak ayarla derim otomatik hesaplayicidan bak cnm
Canm bildigim kadariyla gunde 1.5-2 mm buyuyo ve 25-27 d catliyi yani senin buna gore persembeye catlaman imkansiz kafam karisti,bilen baskasi yokmu kzlarrrrEvet 14.gun çatlaması için kaç mm olması lazım
Bende aynı biliyorum günde 2mm büyüyo bazılarında bu 1mm oluoCanm bildigim kadariyla gunde 1.5-2 mm buyuyo ve 25-27 d catliyi yani senin buna gore persembeye catlaman imkansiz kafam karisti,bilen baskasi yokmu kzlarrrr
Baktim cnm ocak subat erkek mart yada nisanda hamile kalNette bulamadım bu ayada baksana bugün oldum kız mı görünüo
Ya zaten 6.ay olcak hamile kalamıom ara veremem artık nasibimizde ne varsa o yapcak bişi yok.çok teşekkür ederim canım yaBaktim cnm ocak subat erkek mart yada nisanda hamile kal
Kızlar dr geldim yumurtlama takip yaptım busefeer sağdan yumurtlama olmuş 2 tane 11mm..perşembeye tekrar gel de di hatta çarşamba ilişkiye gir garanti olsun dedi bende yum zamanı olsa erkek istiyom dedim yok inanma dedi nasipten ote yok dedi...sizce nezaman çatlar bugün 11.gunum 26 günde bir oluyom çatladığı zaman yapsam diyorum nesiyosunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?