• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Poi ben üç Kızımdada hiç boşalmadım ama geçen yıl deneme yapmıştım test dr takibi yapmıştım ozaman çok derin boşalmıştımda hamile kaldım düşük yaptım iki aylık onu genetiğe yolladık ama cinsiyet yine kız çıktı
Hakkımızda hayırlısı bende adet bekliom gecikti ama perş bhg 0.00 çıktı yani bu ayda olmadı

Ca

Canım yanlış anlamazsan benim için de eşine söylermisin içinden ne geçiyor diye ben iç güdüselliğe inanırım da biraz 1 yaşında kızım var eğer istemezsen sormayabilirsin canım

sorarım canım sıkıntı degil zaten ben açıp hamilelik sitelerdinden bebeginin kız yada erkek olanlara bakıp eşime isim söyleyip deniyorum k, yanılma oluyormu diye çok istiyorum yanılsın ama yanılmadeı daha çünkü eşim bnaa 2ci çocugumuzda erkek olacak 3 kız olacak diyor bu durumda ben çıldırıyorum inşallah yanılır benm için d,yorum :) nöbette işten gelsin sorarım ama isim lazım

sorarım canım sıkıntı degil zaten ben açıp hamilelik sitelerdinden bebeginin kız yada erkek olanlara bakıp eşime isim söyleyip deniyorum k, yanılma oluyormu diye çok istiyorum yanılsın ama yanılmadeı daha çünkü eşim bnaa 2ci çocugumuzda erkek olacak 3 kız olacak diyor bu durumda ben çıldırıyorum inşallah yanılır benm için d,yorum :) nöbette işten gelsin sorarım ama isim lazım
Benimkini de sorsana ☺benim ismimmi lazım

cnm benim icinde sorarmisinna sorarmisim bi kizim var.ikinciyide kiz istiyorum

Mrb kizlar topiginize yeni katiliyorum 8 haftalik hamileyim 15 11 1983 dogumluyum ovulasyonum aralikta oldu cin takviminde 1 yas eklemezsem kiz eklersem erkek cin takvimine bakipta kac kisinin tuttu nolur birileri yazsin.

Mrb kizlar topiginize yeni katiliyorum 8 haftalik hamileyim 15 11 1983 dogumluyum ovulasyonum aralikta oldu cin takviminde 1 yas eklemezsem kiz eklersem erkek cin takvimine bakipta kac kisinin tuttu nolur birileri yazsin.
çin 2 kızımdada eklemessem tutuyor yoksa tutmuyor canım bence yaş eklenmiycek bu ekleme işide sonradan çıktı önceden direk tabloya bakılırdı...

Canım takma kafana psikolojik olabilir bilinç altı seni etkilemiş bide şöyle bi söylenti var rüyaların tersi olur diye ben kızıma hamileyken oğlum olduğunu gördüm ama kızım oldu sizce arkadaşlar rüyanızdaki cinsiyete kavuştunuz mu
Öyle canım ya hergun bir rüya gorur oldum

Kız çocuk anneleri biraz müstehcen olcak ama ne zamandır sormak istiyordum tutamadım artık kendimi.hamile kaldığınızda ilişki sırasında orgazm oldunuz mu.bunu niye soruyo derseniz kız bebek için olmamak gerekiyormuş ya alkali yaptığı için doğrumu merak ettim
canım benim iki kızım var ikisinde de eşim önce olmuştu...ve ben çok rahattım yani cinsiyet konusunda...

Canım benim isim bahar bi kızım var benim

Back