- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #60.541
Çatladım canım seni okadar iyi anlıyorumki bazen düşünüyorum içimizde bir umut olması bile aslında okadar güzelki. O umudu yaşamak bile
Güzelken gerçeğini yaşamak nasıl olur acaba diye. Ben artık kendim için değil sırf çevremdeki insanların ağzı kazansın diye istiyorum benim üst kat komşum iki ay önce üçüncü oğlunu doğurdu. Bugün memlekete gidiyorum diye vedalaşmak için kapısını çaldım odada bebeği emziriyormuş benim geldiğimi duyunca hemen kapıya geldi içeri girmeyiteklif etmedi bebeği getir göreyim dedim ki bebekleri ne kadar çok sevdiğimide çok iyi bilir. Ağzında geveledi getirmedi benimooğlum yok belki nazarım değer diye. Geçende annemler umreden geldiklerinde bir gece bizde kaldılar ozaman akrabalar hepsi onları görmek için bende toplandılar inanırmısın büyük eltim başka semtte oğlu daha küçük oğlunu bize getirmedi üstteki geldi oda getirmedi. Yani ne diyeyim bilmiyorum. İnan sözün bittiği yer. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Belki ben kusurluyum Rabbim nefsimdeki tüm şerleri alsın. Ne vereceksede gönlümde razı eylesin. Razı olduktan sonra kimin ne dediğinin ne yaptığının önemi kalmıyor
bak allah pnda kız vermemiş benmde başıma geldi cnm yakın komşum kızına ay bak kızlar çıok kibar oluyor dedim hemen kızını okumaya üflemeye başladı bende nazar degdirecek bişey demedim dedim ay öyle deme kızıma çok nazatr oluyor dedi okadar üzüldüm ki bemn kız istedigimi biliyor allah bizede gönlümüzdekini nasip etsin ilk mnce sana nasip etsin sen,n için okdar istiyorum ki hayırlı saglıklı oglun olmaısnı bak eşim senin için oglu olacak diyor hayırlısı olsun